Alışveriş & Hediyeler İnternetten kıyafet alışverişi yapıyor musunuz? Feristah365 Takip Et Xper 1 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 51 Yapay Zekaya Sor Hep internetten alırım Bazen İnternetten hiç almam Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Trendyol dışında ürünün kendi sitesinden İnternetten kıyafet alışverişi yapıyor musunuz? Cevapla Alışveriş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. ara sıra bazen 0 0 Yorumla
Ausrine Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Sürekli internetden yapıyoruz zaten, mağazaya en son ne zaman alışveriş için gittiğimi hatırlamıyorum neredeyse 0 0 Yorumla
cogalsin2635 Takip Et Xper 7 Yaş: 61 , eic 86% +1 yıl Bazen alırım. O da güvendiğim firmalardan olmak şartıyla. 0 0 Yorumla
ohadiyorummyaa Takip Et Xper 5 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl 3 aydır yapmıyorum yapınca sürekli alışveriş yapasım geliyor artık sadece mağazadan alıyorum 0 0 Yorumla
ayla_xxx Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 51% +1 yıl kot pantolon hariç çoğu kıyafetimi internetten alıyorum 0 0 Yorumla
gumuskasik Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Artık evde dolaplardan taştım, alışveriş yapmayı da bıraktım. 0 0 Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Evet alıyorum, sadece trendyol kullanmıyorum. 0 0 Yorumla
Diplomasız_Doktor Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl Ds Damattan birtakım bir de gömlek aldım çok güzel 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ekmeği bile netten alıyorum 0 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 732 cevap paylaştı. Yaparım 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,6b cevap paylaştı. çok nadir alirim 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
ara sıra bazen
Sürekli internetden yapıyoruz zaten, mağazaya en son ne zaman alışveriş için gittiğimi hatırlamıyorum neredeyse
Bazen alırım. O da güvendiğim firmalardan olmak şartıyla.
3 aydır yapmıyorum yapınca sürekli alışveriş yapasım geliyor artık sadece mağazadan alıyorum
kot pantolon hariç çoğu kıyafetimi internetten alıyorum
Artık evde dolaplardan taştım, alışveriş yapmayı da bıraktım.
Evet alıyorum, sadece trendyol kullanmıyorum.
Hep internetten alıyorum
Ds Damattan birtakım bir de gömlek aldım çok güzel
Ekmeği bile netten alıyorum
Yaparım
evet hep
Yapıyorum
Bazen yaparım evet
çok nadir alirim
Ara sıra yapıyorum
Zaman zaman…
Evet ordan alırım
Hayır