İlişkinin başında hediyeler almak istiyorsa ve erken bulup, çekinerek reddediyorsak bu erkeği soğutur mu?
AI Persona’ya Sor

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
ya aslında şöyle bir şey bu biraz
bir erkek ilişkide para harcamak istemiyorsa
bu aslında şunu gösterir erkek karşı tarafla sonunu kaygılı gördüğü içindir.
bir şey yazmıştı ilgimi çekmişti evleneceğim kız kıza niye evleneceğim kişinin parasını yedireyim gibi bir cümle okumuştum. Çok çirkin bir uslüp ama çok beğeni almış çok katılan olmuştu.
kadında şöyle bir şey var hediye kabul etmiyorsa hediye kabul etmiyorsa o da aynı şekilde yani sonuyla alakalı kaygıları vardır…
O zaman bu durumda arayip da “teklifini dusundum ve kabul ediyorum” demek mi gerekir?
Bu işler gönül işi bence kasma ve içinden gelsin kabul etmek ve kabul et…
Karşı tarafada şu hissi ver. Ben hayatumda hediye kabul etme konusunda geri duran biriyim ( ki bu çok asaletli bir özellik, prenses özelliği)
Ama sen hayatımı sonsuza kadar paylaşmak istediğim kişi nişanlım aşkım Kocamsın…
Çatır çatır kabul et…
Senin için kazanıyor Melike. Yuva kuran adamın derdi sen çocuklar yuvası olacak.
Erkek böyle ciddi durumlarda hediye alırken esasen şu mesajı verir… hediye olayı çok eril bir olay durmasa da … ordaki çok eril davranış şu:
Ben sabah akşam çalışıp yorulacaksam senin tebessümün için olsun istiyorum demek.
Kısaca niyetinin asil ve iyi olduğunu bildirir insan ki biliyor zaten
Sonra da afiyetle kabul eder.
Hatta parasına sen sahip çık çok harcamasın futbola şuna buna …
Senin paran sonuçta 😃😄
🌹 ben teşekkür ederim
Evet soğuta bilir. Cekinme al. Yoksa beğenmediğini falan düşünür. Başka şeylere düşünür üzülecek. O yüzden geri cevirme
Soğutabilir belki de ya da soğutmaz kişiye göre değişir
Çiçek almasını reddetmek mi mesela? 😁
Hayir fazlasini😅
🤣
Evet soğuyabilir
Neden