Güzel bir saat almak istiyorum. Ben şık olmalı hem de günlük de kullanılabilmeli istiyorum. Hangi markaları tercih etmeliyim?

Versace
Guess
Welder
Jacques Philippe
Calvin Klein
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güzel bir saat almak istiyorum. Ben şık olmalı hem de günlük de kullanılabilmeli istiyorum. Hangi markaları tercih etmeliyim?

Saat uzmanı değilim ama bir saat uzmanından duydum, saat alırken dikkat etmen gereken ilk şey markanın sadece saat markası olması, yani kendi alanında iyi ürünleri olan ama saati de olan markaların tercih edilmemesi gerekiyor sadece markaya para vermiş olursun. Örneğin Versace iyi bir marka ama saatçi değil, fason olarak yaptırdığı saatlere markasını bastırıp fahiş fiyattan satıyor ama saat beş para etmez. O yüzden saat markalarından birini almalısın. Seiko Rolex vb.
Iyi bir saat severim. Yazdigin markalar içinde Versace premium marka. Alım gücün var mı bilmem ama yok sayarak onu direkt eliyorum. Geri kalan markalar arasında jaco iyi sayılır fiyatı orta seviye ama metal saat seviyorsan tercih etmelisin. Welder, Guess ve Ck daha makul saatler üretiyor. Welder genelde aynalı renkli cam kullanıyor bir bakıma uniseks modeller. Parana göre tercih yapabilirsin. Bence Guess veya Ck olabilir.
Cevap
5Cevap
Versace
Marka takıntım yoktur. Göze hitap eden şık bir saati tercih ederim
Casio öneririm klasik olarak ama akıllı alacaksan galaxy watch astro modelini öneririm
Tissot her birine bin basar
Versace
Chaika
Casio
longines
Guess daha güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?