Alışveriş & Hediyeler 14 Şubat'ta eşime ne almalıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Siz ne alacaksınız ben ne almalıyım? 14 Şubat'ta eşime ne almalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) 11 ay kendini kurdelayla sar ver :D şaka şaka. hediye sepeti diye bi site var ordan farklı fikirler elde edebilirsin. isme özel termos, çakmak, hediye kutusu vs bir sürü şey var 2 1 Yorumla Lieutenanttt45 11 ay İlki daha güzel bence Yorumla
lumos_01 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 61% 11 ay Alışveriş & Hediyeler konusunda 309 cevap paylaştı. Bizim dediğimiz değil de içinden gelen bisey osla daha tatlı değil mi? Neler sevip sevmediğini hem daha iyi bilirsin. Biz en fazla ip ucu veririz 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 97% 11 ay özel günlerde heyediye almam diğer günlerde alınsa daha anlamlı olur bence 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 11 ay bencee gözleini bağla ve 1 gün boyunca ona öyle şeyler yap ki alabileceği en güzel hediye olsun bence 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 11 ay İyi ki böyle dertlerim yok ne şanslıyım diye düşünüyorum çoğu zaman 😅 sana kolay gelsin 0 0 Yorumla
ѕυrαтѕız_ĸız Takip Et Master Yaş: 26 , eic 36% 11 ay Seher yıldızı boxer aş 1 2 Yorumla alfapower 11 ay sxbcxbx Yorumla Üyelerden1Üyecan 11 ay Ya da nazar yıldız. Ben kullanıyorum çok rahat Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 29 , eic 73% 11 ay Alışveriş & Hediyeler konusunda 766 cevap paylaştı. Maserati 0 1 Yorumla Soran 11 ay Aynen zaten dünyanın en zenginlerindenim 🙄 Yorumla
alfapower Takip Et Xper 5 Yaş: 38 11 ay bütçen ne eşin ne seviyor? 0 6 Yorumla Soran 11 ay 1000 tl yi geçemem saat sever ama almıştım yüzük sever doğum günü bikaç ay öncydi almıştım yani bilmiyorum aklıma bir şey gelmiyor Yorumla alfapower 11 ay ilk gününün fotosunu çerçeveletip ver. hem bütçene uygun olur hem romantik olur Yorumla Soran 11 ay Onu da yaptım 🥲 Yorumla alfapower 11 ay odun değildir herhalde değerini anlar Yorumla Soran 11 ay Yok bi çorap bile alsam çok mutlu olur ama ben seveceği kullanabileceği bir şey olsun istiyorum Yorumla alfapower 11 ay 39 yıllık evlliler gibi her şeyi tüketmişsin sende :D bu sefer hediyeyi kendine al fantezi bi gecelik al eğlenin be ya Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 30 11 ay Alışveriş & Hediyeler konusunda 865 cevap paylaştı. Saat al 0 10 Yorumla Soran 11 ay Aldım önceden aynı şeyleri almak istemiyorum Yorumla respectemir 11 ay Parfüm Yorumla Soran 11 ay Birsürü parfümü var başka ne önerebilirsiniz? Yorumla respectemir 11 ay Cüzdan Yorumla Soran 11 ay Önceden almıştım 🥲 Yorumla Soran 11 ay Başkaa Yorumla respectemir 11 ay Kemer Yorumla Soran 11 ay Kemer hediye edilir mii bence hoş olmaz başka bir şey var mıı Yorumla Soran 11 ay Maneviyatı olsun istiyorum Yorumla respectemir 11 ay Tesbih Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
kendini kurdelayla sar ver :D şaka şaka. hediye sepeti diye bi site var ordan farklı fikirler elde edebilirsin. isme özel termos, çakmak, hediye kutusu vs bir sürü şey var
İlki daha güzel bence
Bizim dediğimiz değil de içinden gelen bisey osla daha tatlı değil mi? Neler sevip sevmediğini hem daha iyi bilirsin. Biz en fazla ip ucu veririz
özel günlerde heyediye almam diğer günlerde alınsa daha anlamlı olur bence
bencee gözleini bağla ve 1 gün boyunca ona öyle şeyler yap ki alabileceği en güzel hediye olsun bence
İyi ki böyle dertlerim yok ne şanslıyım diye düşünüyorum çoğu zaman 😅 sana kolay gelsin
Seher yıldızı boxer aş
sxbcxbx
Ya da nazar yıldız. Ben kullanıyorum çok rahat
istedigini al
Yani güzel bir yemekte yapsan yeterli
Maserati
Aynen zaten dünyanın en zenginlerindenim 🙄
bütçen ne eşin ne seviyor?
1000 tl yi geçemem saat sever ama almıştım yüzük sever doğum günü bikaç ay öncydi almıştım yani bilmiyorum aklıma bir şey gelmiyor
ilk gününün fotosunu çerçeveletip ver.
hem bütçene uygun olur hem romantik olur
Onu da yaptım 🥲
odun değildir herhalde değerini anlar
Yok bi çorap bile alsam çok mutlu olur ama ben seveceği kullanabileceği bir şey olsun istiyorum
39 yıllık evlliler gibi her şeyi tüketmişsin sende :D bu sefer hediyeyi kendine al fantezi bi gecelik al eğlenin be ya
Ben elime alacam eşime değil haha
saat al abla.
Parfüm
yırttık yok
Yüzüne otur yeterli olur
Hic bisi.
Saat al
Aldım önceden aynı şeyleri almak istemiyorum
Parfüm
Birsürü parfümü var başka ne önerebilirsiniz?
Cüzdan
Önceden almıştım 🥲
Başkaa
Kemer
Kemer hediye edilir mii bence hoş olmaz başka bir şey var mıı
Maneviyatı olsun istiyorum
Tesbih
İç çamaşırı al giyince o sevinsin çıkarınca sen
Kek yap
Bi öpücük
😂😂
Battaniye ör