Pandora için indirim bekliyordum charm alacaktım da 14 Şubat 'ta sizce indirim olur mu? olursa ne indirimi olur o zamanı bekleyeyim mi şimdiden alayım mı bilgisi olan var mı?

Pandora için indirim bekliyordum charm alacaktım da 14 Şubat 'ta sizce indirim olur mu? olursa ne indirimi olur o zamanı bekleyeyim mi şimdiden alayım mı bilgisi olan var mı?

Selam, En sevdiğim takı markasıyla ilgili soru varsa ben cevapsız bırakmam. Hemen araştım ve 2024 Pandora indirim kampanyasıyla ilgili bilgileri kaptım, geldim.
14 Şubat hediyeleri arasında en popüler alternatifler arasından Pandora bileklik ve takılar yer alıyor. Sevdiklerinizin tüm özel günleri için Pandora takılar alarak hediye edebilirsiniz.
Pandora 14 ayar bileklik modelleri sade ve zarif tasarıma sahip. Bu bileklerin en önemli özelliği ise kişiselleştirilebilir olması. Zevkine göre farklı charmlar ile birlikte kullanarak dilediğin gibi bilekliğini tasarlayabilirsin. Herkesin en sevdiği takılardan biri olan Pandoraların ne zaman indirime gireceği ise merak konusu oluyor. Pandora ne zaman indirime giriyor sorusu için özel günler ve çeşitli kampanya dönemleri diyebiliriz. Pandora outlet ve diğer mağazalarda şu anda 14 Şubat indirimi yapılıyor. Ayrıca Pandora websitesinde de Pandora 14 Şubat indirimi 2024 devam ediyor. Kampanya kapsamında 4 al 3 öde kampanyası bulunuyor. Bir bileklik ve 3 charm alarak kampanyadan yararlanabilirsiniz. Zevkinize göre küpe, yüzük gibi farklı takı çeşitleri de Pandora Sevgililer Günü indirimine dahil.
Teşekkür ederim eğer biliyorsanız internet sitesinden alışveriş yaparken sertifikası ve faturasını gönderiyorlar mı
ben daha önce internet satışı olmadığı için mağazadan almıştım ama şu an web sitesindeki kampanya çok uygun. Biraz iade, satış sayfalarını incelediğimde değişim için mağazayı önermişler sertifika ve fatura mutlaka gelir. Fatıra belki e-fatura olabilir ama yinede mağazada değişim hizmeti vermeleri iyi. hatta sitelerin şöyle geçiyor:
2. Bir ürün nasıl değiştirilir?
Şu anda çevrimiçi değişim sunmuyoruz. Ürününüzü değiştirmek istiyorsanız, lütfen satın alma kanıtınızla, örneğin sipariş onayınızla birlikte en yakın mağazayı ziyaret edin.
Çevrimiçi siparişinizi 14 gün içerisinde mağazalarımızdan değiştirebilirsiniz. Belirtilen tarih aralıkları dışında Pandora Mağazalarından gerçekleştirmiş olduğunuz alışverişlerinizde değişim imkanı sunulamamaktadır.
evet evet indirim oluyor sevgililer gününde o günden bir kaç hafta önce indirim stoğuna koyuyolar zaten
Bekleyeyim o zaman teşekkür ederimm 💖
bişey değill:)
Cevap
2Cevap
Olur ama sınırlı ürünlerde olur bence hepsinde olmaz.
Bence de teşekkür ederimm
Ben satıyım sana birebir aynı orjinaliyle cok ucuz fiyata çok güzel charmlar
Zaten bende gümüş var da orijinal alacağım
Birebir orjinal pandora bendekiler yurt disindan getirmistim
Olurrr
Teşekkürlerr
olur bence
Teşekkürlerr
Olur
Doğu perinçek.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?