Güncellemeler
+1 yıl
Sogudum bitti istemiyorum daha maddi olarak zararım var bir şey diyin iade edemez miyim
Çamaşır makinası almıştım iade günü geçti hiç açmadım kurulum olmadı evlenmeyi düşünmüyorum daha iade edebilir miyim?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İade süresi 1 ay diye biliyorum ama aldığın yerin de inisiyatifinde olabilir
Edebilirsin edemezsen satarsın
Nereye attınız gidin alın
Internette sat
Almazlar
Niye attın
Anlaşamıyoruz hareketlerinden sogudum
Sen bu kafayla evlenme bence
Ne biliyorsun neye göre diyorsun hayır yaaaa?
Bana yaşattıkların bilmeden etmeden hayırdır ln sen kimsin
Sen acil mesleğini bırak bence zaten işsiz olduğunu düşünüyorum. Terapiye falan kimse gelmez bak sana diyim
İnsanı anlamayan psikolog olmamalı
İçinde adalet olmayan avukat olmamalı
mesela anlıyor musun
Benim psikolog değilim öncelikle onu söyleyeyim. Ve iş verenim hayatında işsiz olma ve kalma duygusu hiç yaşamadım, yaşamak isterdim.
Ne yaşadın bilmiyorum ama sabırsız biri olduğunu tahmin ediyorum. Nişanı atmak büyük riskler taşır mesela? İlerde başka ilişkiler kurarken mesela.
Üslubunda anladım kadar çirkef birisi olma ihtimalin yüksek.
Sanane sensin çirkef birley bilmeden etmeden yorum yapıyorsun. Neye göre yapıyorsun sen? ne yaşadığımı haklılığımı bilmeden !!! cirkefligi sendne öğrenecek değilim bana dediğin şeyler cirkeflik asıl senin gibiler evlenmemeli sen sakın evlenme baba olma Allah sana nasip etmesin defol şimdi
Senin gibi insanlara kaba konuşurum çünkü senin gibi insanlar asla konuşmasını bilmeyen yüksek perdeden bakan eleştiren narsist insanlar üzgünüm kişiye göre baktığın benim ama gördüğün sensin
Senin ciddin terapiste ihtiyacım var 😃
Ne yaşadığını anlatmadan sence nasıl empati kurup yardımcı olacağız? Söylesene bi.
Doğru bak ben evlenip bir baba olmayacam çünkü çocukarıma en büyü mirasın onları dünyaya getirmemek.
Benimle gereksiz kavga ediyorsun ve bana narsiz diyorsun komik 😃
Sen iyi değilsin geçmiş olsun umarım iyileşirsin.
gastlinting numaraları bana sökmez ne yaşadığımı bilmeden yorum yapan sensin ağır ruh hastası işine bak hadi
Hayatını yaşaa