Kizim ilaki bundan istedi böyle model yari fiyatina model olarak buldum ama onlarda buz ve su makinasi yoktu ve o camdan cok üzgünüm kendim alsam diye düsüniyorum o almiosa ama acaba buna benzer daha uygun fiyat nerde bulabilirm komple ev yeni düzces de ama uygun buzdolabi daa cabuk kirilirki
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Oha 110K mi yaziyor orada, yorumda gormesem 11K sanacam. Nasil bir buzdolabiymis la bu ne ozelligi var ucuyor mu napiyor. Bildigimiz klasik amerikan buzdolablari degil mi bu, bu kadar fiyatli oldugunu bilmiyordum ama illa ki daha ucuzu vardir la bu kadar abarti fiyat da bir buzdolabi icin vermem. Buzu da kendiniz doldurur koyarsiniz kaplarda ne olacak sanki..
Evet ama buz yuwarlakwcikiyor cok iyi degilmi 😂😂 Ben düsündüm tasindim yari yari yapalim dedim tamam dedi bari
Cok iyi olmaz mi inanilmaz yani yok boyle bir sey. Yari yariya derken yarisi sen mi odeyecen..
Evet
Baya dusuncelisiniz canim, adamlik bi durum yok halbuki senin istedigin bir oyuncak...
Ekonomik özgürlüğün yok adamın ağzının içine bakıyorsun adam ne derse alcaksın tabii. He ikna olacak bir tip ise trip yap vs belki alır.
Hayir var ki istesem kendim alirim ama Ben bu paraya canta ayakabi almak isterim buzdolabi degil
Her şeyin en iyisi diyerek israf yapmaya gerek yok. Yemeklere ekstra protein, vitamin vermiyor bu dolap.
Fiyata bak dediğine göre bunu karşılayamıyor bütçenize göre gidin derim
Ben bile alirim ama Ben eve katikda bulunmayi sevmiyorum
bu ne kız uzayamı fırlatcanız bunu kör oldum fiyatı görünce
One öyle abla normal buzdolabı alsana allah alalh
Olmz
Zengin değilseniz bu çok fazla gerçekten
Yok hayir iste bunun 3 tanesi bir aylik maasi ama giderde cok var tabi ama yinede
Okdr da Fakir degildir
3 tanesi 1 aylik maasi mi?
Esinin maasi 330 bin mi?
Evet
E oha 😅 O zaman ikna etmeye calis da alsin cunku bi alindi mi 10 yil falan kullaniliyor zaten. Olmadi 70-80 binini kocan versin de ustunu sen tamamla istersen. Esin bu kadar zenginse seninde asiri fazla paran vardir diye dusunuyorum.
Aynen öyle dicem hayirlisi artik 😂 yok iste aylik bi 100 bin veriyor bana ama iste ancak benim gezmelerime yetiyor iste seneye ins bana bir is acar diye konustuk bari iki kati olsa yine hadi iyi olur ama benim giderim genel olrk cok hani bu buzdolabi alabilirm kendim ama Ben kendime misal bir canta alsam daha Multu olurdum ama yari yari yapsakda iyi fikir Bence
Abla gozun doysun oha 😂
100 bin nasil yetmez?
Bizim eve 30 bin bile girmiyor:D
Evet benim ablam falan da dah az parayla gayet iyi gecinio iste benim giderlerim cok sorun orada ama Şu an tasiniyoruz biraz evde zaman gecirirsem belki daha tutumlu olabilirm
100 bine ne aliyorsun ki😵💫
Hic o kadar para harcamadigim icin her ay ne alinir bilmiyorum😅
Genelde geziyorum bazen gecelik 20 bin tl hotelde kaliyorum ucak bileti aliyorum gezdgim yerlerde yemek icmek sonra gidiyor ztn kizimda var sonuc olrk kocam calisiyor cünki o hep gelmiyor
MaşAllah abla
Bende hic görmedim Okdr para sadece kredi kartimdan her ay cekilio onu kocam göriyor 😂😂😂
buz şeyi yoksa naparsınız :).
Aynen bende dedim kocama
ondan sna koca olmaz yol yaknken vazgeç
Belki Ben alicm en kötü Ben aslinda canta almak isterdim bu parayla ama olsun
saglık olsun yaaa kocana söyle mercedese bmw'ye binmesin bunu alsın. napsın
Binmiom diye ucus arabaya spor arabasi almisti gecen 😂😂😂😂
ee az da sana harcasın nolcak. bu arada ben begendim bunu kendime alabilirim de mutfagı kırdırıp yeniden yaptırmam lazım
Yine cüretkar bence bu arada
Trol mü acabab
üstüne 200 daha koyar motor alırım ahaha
Dolap niye kirilsin
Bilmem kötü markalar öyle olio
Bizim dolap 24 yillik gayet saglam. bir tek kolu kirildi o da brn cocukken tutunup sallandigim icin fsgdhd
Okdr sene dolab tutu mi cok iyi 😂
Pahalı cidden
Yarisi fiyata kötü bir marka olcagina bu olsun dedim tek Bende bilmiom
Kötü markada alınmamalı
Evet iste Ondan
Bence büyük ve güzel
güzelmiş linkini atsana
Çok pahalıymis
Evet ama canim cekti maalesef