Alışveriş & Hediyeler Kız arkadaşıma aldığım bu kar küresi çok mu çocuksu 😂? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Kar küresi aldım öyle içimden geldi ama sonra acaba dedim her geçen gün daha mı çok saçmalıyorum 😂🐈 Kız arkadaşıma aldığım bu kar küresi çok mu çocuksu 😂? Cevapla Çocuk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Hayır bence şirin hediye 0 0 Yorumla
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Değiştirebilir misin.. içinde birbirine sarılan bir kızla oğlan olsun lapa lapa kar yağarken.. bu daha hoş olurdu.. 0 0 Yorumla
kikikiixx Takip Et Xper 3 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bunu düşünmen bile artı bence, tatlı. Biraz gülebilir ama çok sevinecektir 0 0 Yorumla
betülx0 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 30% +1 yıl Yo bence gayet güzel beğenir Kızlar yanında çocuklaşabilecği erkeği daha çok severler 0 0 Yorumla
aleynatwh Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Yani kar küresi normal de güzel. olur ama bu modeli çocuksu değiştirme şansın var mı 0 0 Yorumla
esraapxx Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Ne güzel onu düşünüyon bize bir sakız bile alamadılar böyle erkeğe sahip olan kizlar çok şanslı 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,6b cevap paylaştı. değil bence.. çok tatlı kız arkadaşında beğenir 0 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bence öyle ama kızlar sever böyle şeyleri 0 0 Yorumla
xkwks Takip Et Xper 3 Yaş: 20 +1 yıl Sempatik bence cok sirin :d 0 1 Yorumla xkwks +1 yıl Kucuk kitty baya komik xjsjd Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 561 cevap paylaştı. Baya çocuksu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayır bence şirin hediye
Değiştirebilir misin.. içinde birbirine sarılan bir kızla oğlan olsun lapa lapa kar yağarken.. bu daha hoş olurdu..
Bunu düşünmen bile artı bence, tatlı. Biraz gülebilir ama çok sevinecektir
Yo bence gayet güzel beğenir
Kızlar yanında çocuklaşabilecği erkeği daha çok severler
Yani kar küresi normal de güzel. olur ama bu modeli çocuksu değiştirme şansın var mı
Ne güzel onu düşünüyon bize bir sakız bile alamadılar böyle erkeğe sahip olan kizlar çok şanslı
Çok tatlı bu 😍
değil bence.. çok tatlı kız arkadaşında beğenir
deli misin aşırı tatlı
Bazen çocuksu olmak güzel.
Bence öyle ama kızlar sever böyle şeyleri
Mükemmel
bana alınsa evlenirdim
Sempatik bence cok sirin :d
Kucuk kitty baya komik xjsjd
Baya çocuksu
Kizlar sever öyle tatlı hediyeyi
Değil