- 10 ay
işin içinde doğuş grubu varsa bu tür şeylere şaşırmamak gerekir, her zaman olduğu gibi atmış oltaları denize sazan bekliyor oltaya düşecek, aramızdaki o andaval sazanlardan düşen de çok olacaktır, yıllardır ne suya ne sabuna dokunmadan önce siparişi ve parasını al, sonra almanın ürettiği arabayı getir sat mantığıyla milyarlar kazanıyorlar.
11 Yorumla- 10 ay
LVMH Group Doğuş Grubunun muymuş? İlginç
En İyi Cevaplar
Alışveriş & Hediyeler konusunda 949 cevap paylaştı. Vardır tabi. Arda Turan eşine 1 buçuk milyona çanta alıyor. Emine'nin lüks çantaları da en az o fiyatlarda. Bugün ülkede asgari ücret bu rakamlarda olunca zenginler lüks yaşamlarını rahatça sürebiliyor.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
- 10 ay
İstinye parkta çalışacağım burada Dior Channel Bath and body works vs vs Birsürü aşırı lüks marka var zaten o mağazaların önünde özel güvenlik duruyor resmen zenginlerin geldiği bir yer burası zaten markalarda lüks arka bagaja gitsen lüks araba dolu bir optimum bile böyle değil
14 Yorumla- 10 ay
Arka bagaj değil otoparka gitsen olacaktı
- 10 ay
Optimum olamaz. Optimum bir yaşam biçimi🤣
- 10 ay
🤣 optimum outlet olduğu içün mü kii 🤣
- 10 ay
Aynen optimum seviyoruz 🤣
- 10 ay
Lan awk ben bunu 1000 TL li küsurlu bir fiyat sanıyordum o kadar karışık ki kafam neyine şaşırıyorlar 1000 tl o kadar da pahalı değil diye düşünmüştüm 1 milyonlu küsurlu bir şeymiş oysaki fakirliğin gözünün yağında 2 yumurta kırayım
20 Yorumla Kendime uygun rengi bulamadım ya italyadan getirçcem
24 Yorumla- 10 ay
😅😅
- 10 ay
☺😂☺😂
- 10 ay
Slalxlsözösöxsödöföv
O kaban yaklaşık 40 bin Euro yapıyor ki bu markanın bu kabanları hemen hemen dünyanın her yerinde bu fiyatlarda. Viyana'dayım ve buradaki mağazasında bu kaban 37.000 Euro civarındaydı vitrinde. Lira olarak bakamazsınız artık hiç bir şeye.
00 Yorumla- 10 ay
Bu arkadaşları fiyat belirlerken 1.321.920 TL'de durduran şey ne oldu acaba, ne oldu da bu fiyat yeter uygundur dediler ben onu merak ettim
20 Yorumla - 10 ay
Lüks alım yapanlar alır elbette. Bunun 2 amacı var zaten.
İlki bakın avm ne güzel reklamını yaptı ülke genelinde :)
Diğeri ise lüks tüketimi yapan kitleyi hedefleyen yer zaten.
00 Yorumla - 10 ay
Rakama baktım gözlüklerimi çıkardım yine baktım sağdan soldan baktım vallagi 1 milyon bilmem kaç yazmışlar jdjdjd indirime ne zaman giriyor acaba jdjdj
00 Yorumla - 10 ay
Ben de az önce Instagram’da görmüştüm bunu gazetecinin biri denemek için giymiş ve fiyatı görünce şok olmuş falan cidden harika komedi yani 1 milyon nedir arkadaş ben bu paraya ev alırım
00 Yorumla Alışveriş & Hediyeler konusunda 344 cevap paylaştı. Alan var, bizzat gözlerimle Beymen'in ve diğer mağazaların önünde sıra olduğunu gördüm.
Ferrari ve Lamborghini, Porsche dolu mekana BMW i8 ile girdiğimizde utanmıştım.
03 Yorumla- 10 ay
Sanmıyorum kgjk
Ama ben alsam ışınlanmaaını falan isterdim ancak öyle bir özelliği varsa alırdım belli kgjk11 Yorumla- 10 ay
Işınlanmasını*
- 10 ay
Sitelerinde kadınlar için 20 bin euro üstünde kıyafetler var. Eğer elbisenin ötvsi vs yoksa mağaza iyi karla satıyor galiba
10 Yorumla Onu benim bin lira diye okumam peki ve neden bu kadar abarttıklarına anlam verememem😀😀😀
21 Yorumla- 10 ay
Tipik ben 😀😀
- 10 ay
Bunu giyen görünmez falan mı oluyor? Yani bunu alacak durumumun olmaması beni üzecek değil, param olsa da almam. Ger'izekalı işi
00 Yorumla Statü sembolü. Satın alan duygusaldır net. Hayata rasyonel yaklaşan kimse o parayı çok farklı yerlere harcayacaktır.
00 YorumlaA
O sondaki 20tl nedir yaa 1.3 milyona satıyorsun hala 20tl pesindeler ben en çok o 20tl ye takıldım 😂
00 YorumlaO kadar hırsızlık yapan var tabi ki bu paraları nerede harcıyorlar sizce?
Hırsızın parasını almak için onu böyle şeylerle kandıracaksın00 Yorumla- 10 ay
Ben bir kabana o kadar para versem, hergün beni işe bırakıp geri getirmesi lazım.
O paraya otomobil alınır..
00 Yorumla - 10 ay
Loro Piana İtalyanın en ikonik markalarından biri pahalı olmasıda normal bu fiyatada şaşırmadım Türkiye burası.
00 Yorumla - 10 ay
Markanın,50 bin avro olması ve bunun ülkede dövize endeksli satışa denk düşmesiyle oluşan fiyat farkı elbette şaşırtır
00 Yorumla Elimizin kiri zaten bu para mswezpolkösçş veren maldır bu arada
10 Yorumla- 10 ay
Sendw 1 milyon 300 bin. Dışarıda 30. 000 euro. Zengin için sıradan bir tüketim.
10 Yorumla 3500 lira veririm kabul ederlerse işlerine geliyorsa 3501 lira vermem zarar yazar
10 Yorumla- 10 ay
Ben defaktodan mont aldım 1300 tl'ye bence iyiymiş. Keşke onu alacağıma bunu alsaydım.
11 Yorumla- 10 ay
Ohaaa ben yanlış okumuşum. Pardon
Fiyat uygun bence fakirler almasın ben 2 tane aldım birini çöpe attım
00 Yorumla- 10 ay
Lan bunla 1 1 2 1 ev alınır kaban beni ısıtacak mii sjsjsj
00 Yorumla - 10 ay
Ne var ki bunda yani 50 dolar bile değil. Normal fiyat
00 Yorumla - 10 ay
ben istesemde alamam valla alan varsada gözüne gelmiyor demek ki
10 Yorumla Aşırı pahalı bir marka 13 14 Euro ceketleri burada alsam gorgusuz diyip dışlarlar.😂
00 YorumlaReklam için hareketler sen de iyi reklam yapıyorsun 👏🏻👏🏻👏🏻
10 Yorumla- 10 ay
Ucuz mu?
Daha fazlasını gördüm orada iyi bakınız.00 Yorumla Eee zenginin mali zügürtün cenesini yorar dememisler bosuna
00 Yorumla- 10 ay
Alışmış insanlar kaziklanmaya onlarda miktarı yukseltiyorlar😂😂
00 Yorumla Alışveriş & Hediyeler konusunda 320 cevap paylaştı. Dokunmaya korkarım o kabana hoş bizi mağazaya bile sokmazlar 😅
00 Yorumla- 10 ay
Kaban kendi kendine yaşıyor olması lazım dimi yani öyledir herhalde 🤔
00 Yorumla - 10 ay
Sen, ben, biz alamadığımız için o zenginler bunu alıyor zaten. Ürüne değil verdikleri para. Onu almanın zevkine para ödüyorlar.
Bana kalsa enayilik ama yani durum böyle.
21 Yorumla- 10 ay
- Gizli Üye(18-24)10 ay
Bir and 1.321₺ sandım ben alırım gayet ucuzmuş yazacaktım 🤣🤣 Her malın alıcısı vardır yoksa orada vitrinde olmaz. Mutlaka alan vardır
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)10 ay
Valla soruyu okumayi bitirmeden direkt icimden bende "alan varmidir la bunlari" diye gecti. Bi omur artik ellerinde kalir heralde :D
00 Yorumla Alışveriş & Hediyeler konusunda 702 cevap paylaştı. zenginlik başka bir şey canım olmak başka bir şey bir kıyafete bu kadar para verilmez
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 657 cevap paylaştı. Bu zengin kıyafeti değil görgüsüz kıyafeti.
Alan yoktur çünkü alacak durumda olan yurtdışından 3'de 1 fiyatına alıp geziyor.
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)10 ay
Belki hediyesi falan vardır yaa.. Hani orta halli bi araç hediyesi vesair 🙄
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)10 ay
show icin uretilmemis sonucta alan varki getirmisler
00 Yorumla Bir kabana o parayı vereni ne dolandırıyorlardir daha 😂
00 YorumlaMerak ettiğim bişey var acaba mağaza kabanı denemek isteyenden ücret talep ediyor mu?
00 Yorumla- 10 ay
Daha iki gün önce aldım kalitesi çok kötü iade ettim
00 Yorumla - 10 ay
Alan enayidir bence pazardan 170 liraya daha iysini bulurum
00 Yorumla Ben aldım ama ss ini bunu giyen için tank ve silah mermisi geçirmemesi gerek
00 YorumlaGösteriş amaçlı alan illa ki olur, etiketi ilede story atar görgüsüzler 😅
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)10 ay
hangi istinye park İzmir mi İstanbul mu markasi ne beymendemi satiliyor yoksa markanin kendi magazasimi
00 Yorumla - 10 ay
alamayınca ben :)) rengi bok gibi kkşlşlşk
10 Yorumla - 10 ay
Türkiye’de herkes boşuna çalışıyor ☺️😄
10 Yorumla - 10 ay
😅 yok ya.. sevmedim rengini
11 Yorumla- 10 ay
boyarız alacaksanız 🤣
- 10 ay
çok istediğim bir ceket olsa alırdım
00 Yorumla - 10 ay
0 araba parası awjssj
00 Yorumla 1.300 tlcik bir şey ne olmuş ki yani...
00 Yorumla- 10 ay
Neyden yapılıyor acaba
00 Yorumla - 10 ay
Bu nasıl bir rakam? Neden? Neden böyle...
03 Yorumla- 10 ay
doğuş araba takasından almış bunu, nakde çeviriyor 🤣🤣
tokatta 3+1 ile takas olur mu dedim ama bakalım
- 10 ay
@Alemdaralii ya bu kadar adaletsizlik hayret verici
- 10 ay
Denetim yok maalesef
- 10 ay
terizekalılık seviyesinde zenginlik yok sanırım.
00 Yorumla - 10 ay
Ahahahhahwhshahsjqgdh öyle @nayiler var alırlar
00 Yorumla - 10 ay
dolar olarak bakıldığında 40 bin çok değil
00 Yorumla Orasi sampiyonlar ligi herturlu satilir😉
00 Yorumla- Devamını Gör (64)
Detaylı bilgi