Güncellemeler
+1 yıl
Telefonu ben istemedim kabul de etmedim. Kendisi soyledi asaglamak icin beni.
Iphone kullaniyor ben Samsung kullaniyorum ama eskidi biraz. Bana ikinci el telefonu gosteriyor diyor bunu alayim mi sana. Kendine de iphone alacakmis yeni. Sonra gelinlik icinde buna ben para vermem ikinci el bak ya da kiralik olsun diyor. Kiyafetimi begenmiyormus yengesi kapali o bana akil vercekmis. En iyisini hep o biliyor beni asagliyor. Ayakkabisina bakip bir senin spor ayakkabinna bak birde benim ya seninki bes para etmez dedi, sen ne anlarsin dedi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
sevgilime 3 ay önce iphone 14 aldık beraber biriktirip kendisi 12 ya da 11 almayı düşünüyordu biriktirdiği para kadar daha benim para biriktirdiğimi bilmiyordu çok şaşırmıştı ikna etmeklede çok zorlandım ama umrumda değildi feda olsun ona her şeyim kendisi 9 ay önce benim 2 aylık ev kiramı ödemişti annem hastaydı onun hastane masraflarını uğraşıyordum ilk ay kira vermemiştim ikinci aya gelmiştim üst üste geldi kredi çekicektim bi an sevgilim yardımcı oldu bana
Sen ayaklarının üzerinde duramayan birilerine muhtaç ezik biri olduğun için hayatın boyunca ezilmeye devam ediliceksin
Seni asaglayan biriyle evlilik hayali mi kuruyorsun? Sana telefon almak zorunda degil tabii ama diger seyler de sacma.
kendin kendine alamıyo musun da sevgilinden bekleyerek acizlik yapıyosun
Boyle biriyle iliski devam ettirilmez ayril gitsin
Bu adamdan bi cacık olmaz
Sevgilin sana neden telefon alsın k i?
Yol yakınken ayrıl balık baştan kokar
Kendin al o zaman
Ucuz hayatlar.
Bu adama bir ders ver
Ben sana yardımcı olacam