Bir erkek arkadaşıma hediye aldım yanına bu arabadan alsam mutlu olur mu. İnstada bu tarz hediyeler verenleri çok görüyorum bana hep çocukça ve saçma gelirdi bi sizlere sorayım dedim. Siz mutlu olur muydunuz?

Bir erkek arkadaşıma hediye aldım yanına bu arabadan alsam mutlu olur mu. İnstada bu tarz hediyeler verenleri çok görüyorum bana hep çocukça ve saçma gelirdi bi sizlere sorayım dedim. Siz mutlu olur muydunuz?

Benim eşim bana böyle bir şey alsa ( ki asla almaz ) ben kalpten giderim galiba. Bu fiyat ne böyle? Kadıköy salı pazarına pazar günü git bunları dağ gibi yığıyorlar. İçinde binlercesi var paketli hem de. Şahsi fikrim 2 bin tl verip te böyle bir hediye almak çok saçma. Kıyafet al, onun ihtiyacı bir şey al ama böyle oyuncak falan gerçekten boşa masraf.
O fiyata değil aynı seriden daha uygununu buldum. Ne bilim herkes bu tarz şeyler hediye edince ben de mi yapsam acaba diye düşündüm
Bir parmak büyüklüğünde ki bir oyuncak için değmez kardeşim bence :) Onu daha mutlu edebileceğin şeylere yönelmelisin.
İşine yarayacak şeyleri aldım zaten, teşekkür ederim
Cevap
1Cevap
bana bunu alırsa kredi çeker anında evlenirdim onunla ama bmw olacak tabi 🤣
Kardeşim bugün evlenmek için çekeceğin tek kredi ihtiyaç kredisi. Bunu da en fazla 12 ay olarak geri ödeyebiliyorsun. Diğerlerini kaldırdılar. Maksimum 200 bin tl kredi çeksen 12 ay vade ile 270 bin geri ödemesi var. Aylık 22 bin tl ödemen lazım. 12 ay boyunca yemeden içmeden sadece kredi ödeyerek çektiğin paranın sadece faizini 4 ay ödeyeceksin. 4 ay ödediğin kredi tutarı 80 bin tl olduğundan bu maket arabadan 40 adet alıyorsun. 40 adet arabanın yanına sana hediye alınan 3-5 arabayıda koy en baba 50 araba olur. Bunları satmaya kalksan 10 bin tl etmez, almaz kimse. Sonra evlendiğin kişi ile tartışmaya başlarsın, ne olacak bu arabalar diye, ödeyeceğin 270 bin tl yi ödediğine mi üzüleceksin, boşu boşuna bir heves uğruna evlendiğine mi, oyuncak araba için evlendiğini öğrenen tanıdıklarının seni başka gözle görmesine mi, yoksa hayatını mahvettiğine mi üzüleceksin :) Ben bir düşün derim :)
AHAHAİWKAKWKSWOSKESEKWK abi naptın sen böyle hayatımı sorguluyorum şu an
o zaman o kredi çekip gerçek bir araba alsın bana beraber oderiz
İşte mantıklı olan bu :) Ama kredi çekmeyin tabi o başka. Allah korusun aldı başını gitti oranlar. Dedelerden mirasa kaldık artık :)
Küçük şeylerden mutlu oluyorsa evet
Berbat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?