Arkadaslar merhaba, erkek arkadasimdan evlenme teklifi bekliyorum yuzuk secimi bana ait yani bu beklentimin karsiliksiz kalmayacagini biliyorum. Basta pirlanta diye heveslendim 0,30 1.000tlye bulduk tanidigimizdan daha sonra dusundum ve ne gerek var dedim cunku is durumu zehirli ayakkabilar yuzunden biraz karmasik. Bu sebeple zikron ya da svarowski mi olsa diye dusundum ikisi arasinda bakindim ve bir yerde swarovski zikrondan daha iyidir zirkona para verilmez diye duydum. Siz ne diyorsunuz zirkon mu yoksa swarovski tektas mi?
Bu arada neden almiyor muhabbetine girmeyin bu benim istegimle alakali. Evlendikten sonra bana istedigimi alacagini soyluyor ki bugune kadar da istedigim seyleri elinden geldigi kadar yapmaya calisti.
Bu arada neden almiyor muhabbetine girmeyin bu benim istegimle alakali. Evlendikten sonra bana istedigimi alacagini soyluyor ki bugune kadar da istedigim seyleri elinden geldigi kadar yapmaya calisti.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
zirkon bence
Zirkonda asiri belli oluyormus yani cami isliyorlar diye biliyorum ama oburu hemen hemen ayni gerci swarovski bir markadir ama yakinda gidip bakacagim