Alışveriş & Hediyeler Böyle bir oyuncak dolu buket ister miydiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 107 Yapay Zekaya Sor 💐ister miydiniz? 🌸#To_Be_Honestt 🩷 Güncellemeler+1 yıl @ilginfulyaa ❤️❤️teşekkürler süper soru 🌸 Böyle bir oyuncak dolu buket ister miydiniz? Cevapla Oyun Soruları Oyuncak Soruları Beğen Paylaş Takip Et 17 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Ben sevgilime bu tür bir hediye alırdım tabi ki de :) şirin hediyeymiş 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Oyy çok tatlılar en sevdiğim karakterler. Düşünmesi bilem yeter 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 💖🌸 Yorumla
nourulyanov Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Çok tatli 😍 küçük yiğenime hediye etmek isterdim ❤️ 1 1 Yorumla Soran +1 yıl ❤️💐 Yorumla
SıkıntıdanAçtım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bunu kendim de yapabilirim ama birinin hediye etmesi evet hoşuma giderdi 😊 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne güzel 🌸 Yorumla
Nâ-mūtenahį Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Yhaa 😍😍😍😍 winnie aşkım benimTabi isterim oyuncak delisiyim ben ama kim alacak😒Kendim alicam tabiki jfjfj 2 0 Yorumla
KarlHeisenberg27 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 90% +1 yıl Marmarayın orada bir tane satıcı kız el örgüsü yapuyor bunları sevgilim vs olsaydı alacaktım ama yok mlsf cidden güzeller. 1 0 Yorumla
seyda028 Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Makyaj buketi isterim bn 😄 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla
Başak6419 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Hayır benlik degil çikolata buketi daha iyi olurdu 2 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Buket halinde fazla güllerin belki kurdelesinde bi tane olabilir… 🤭 2 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 345 cevap paylaştı. Yenecek hiçbir şey yok bu bukette ne yapacağım ben oyuncağı 😅 1 0 Yorumla
özgürruhlu55 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Hayir istemezdim hediye sevmiyorum ben alırım ama onun almasını istemem 1 0 Yorumla
Menethil Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Tatlıymış. Ama bilmiyorum çiçek olsa daha büyük etki yaratır sanki 🤔 1 0 Yorumla
lvllbs Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Hayatımda çiçek buketi almamisken oyuncak buketi arka planda kalsın ya 1 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Benlik bişey değil 😌 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben isterdim şahsen 😅 Yorumla
AK__BEY__52 Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 96% +1 yıl Yok be ya onun yerine para dolu bir sepet olsun 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Güzel fikir ☺️ Yorumla AK__BEY__52 +1 yıl Yani Haksız mıyım sence Yorumla Soran +1 yıl Haklısınız bence 😂 Yorumla AK__BEY__52 +1 yıl Teşekkürler Yorumla AK__BEY__52 +1 yıl Bu arada günaydın Mutlu pazarlar Yorumla Soran +1 yıl Mutlu pazarlar dilerim bende 🌸💐 Yorumla Soran +1 yıl Rica ederim Yorumla AK__BEY__52 +1 yıl Yani ben de rica ederim edebiliyorum Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 450 cevap paylaştı. Hayır istemem.. 1 0 Yorumla
Pesimizm Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 389 cevap paylaştı. Yenmez ki bu. Bence çikolata olsa daha iyi. 1 0 Yorumla
birilkbaharmeselesi Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hayır, çikolata versiyonunu tercih ederim. 😁 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ne yapacam ki bunu 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Hatıra olarak 😂😂 Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Napcan gondercen mi 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla
mervems91 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 68% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 326 cevap paylaştı. Çok sevimli :) 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bence de 🌸 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Göndereceksin büker del 1 ya da 2 tane bile olur 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Göndereceksen buket değil 1 - 2 tane de olur 😂 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 425 cevap paylaştı. Çok isterdim 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,6b cevap paylaştı. isterdim 1 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 427 cevap paylaştı. Müthiş 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Ben sevgilime bu tür bir hediye alırdım tabi ki de :) şirin hediyeymiş
Oyy çok tatlılar en sevdiğim karakterler. Düşünmesi bilem yeter
💖🌸
Çok tatli 😍 küçük yiğenime hediye etmek isterdim ❤️
❤️💐
Bunu kendim de yapabilirim ama birinin hediye etmesi evet hoşuma giderdi 😊
Ne güzel 🌸
Yhaa 😍😍😍😍 winnie aşkım benim
Tabi isterim oyuncak delisiyim ben ama kim alacak😒
Kendim alicam tabiki jfjfj
Marmarayın orada bir tane satıcı kız el örgüsü yapuyor bunları sevgilim vs olsaydı alacaktım ama yok mlsf cidden güzeller.
Makyaj buketi isterim bn 😄
😂😂
Hayır benlik degil çikolata buketi daha iyi olurdu
Buket halinde fazla güllerin belki kurdelesinde bi tane olabilir… 🤭
Yenecek hiçbir şey yok bu bukette ne yapacağım ben oyuncağı 😅
Hayir istemezdim hediye sevmiyorum ben alırım ama onun almasını istemem
Tatlıymış. Ama bilmiyorum çiçek olsa daha büyük etki yaratır sanki 🤔
Hayatımda çiçek buketi almamisken oyuncak buketi arka planda kalsın ya
Benlik bişey değil 😌
Ben isterdim şahsen 😅
Yok be ya onun yerine para dolu bir sepet olsun
Güzel fikir ☺️
Yani Haksız mıyım sence
Haklısınız bence 😂
Teşekkürler
Bu arada günaydın Mutlu pazarlar
Mutlu pazarlar dilerim bende 🌸💐
Rica ederim
Yani ben de rica ederim edebiliyorum
Hayır istemem..
İsterdim sanki
Asla istemem yan cebime koy
He isterim çok güzel kız
Neden olmasın 😁🙂
İsterdim çok tatlı :3
Yenmez ki bu. Bence çikolata olsa daha iyi.
Hayır ya😅 sanmıyorum
cok sevimli bunlar yaaa 😍
Ben isterim ücreti ile de alabilirim
Hayır, çikolata versiyonunu tercih ederim. 😁
Ne yapacam bunu 😂
Oynayacak mıyım 😂
Hayır benim için çok gereksiz olur
Yok be ne işime yaricak
Birine hediye etmek için isterdim
Ne yapacam ki bunu
Hatıra olarak 😂😂
Napcan gondercen mi