Diger arkadaslarima tablo aldim. Tayland'da fil cok kullanilan bir sembol. Fil seklinde magnet buldum cok mu kucuk olur? Son anda aklima geldi bu arkadasim

Diger arkadaslarima tablo aldim. Tayland'da fil cok kullanilan bir sembol. Fil seklinde magnet buldum cok mu kucuk olur? Son anda aklima geldi bu arkadasim

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Yani bence çok küçük
Peki bir sey diycem. Ben bu ipek tablolardan birini bana yurtdisina giderken cok sempatik davranan ama normalde samimiyetimin olmadigi bir kiza niyet ederek almistim ama bu arkadasim da sakasina da olsa ozellikle istedi hediye, hic vermesem olmaz. Niyet ettigin kisiye mi vermek daha dogru yoksa samimi olduguna mi
Ipek tablolar aldim eiger arkadaslarima
Ben olsam samimi olduğum yakın arkadaşıma verirdim o değer verip hatıra diye saklar diğerini bikmeme ne yapacağıni
Ona niyetlenerek alinca ya arladasim haykr gormezse diye dusundum ama altta bir kullanici her gulene hediye mi alican demis o da cok mantikli🤣🤣 arkadasima vermek daha dogru sanirim
Oa da bu magneti ver ya bisey olmaz çok hediye vermek istiyorsan
Kendine aldığın bişeyi ver, yakınsanız
Kendime bir sey almadim ki alsam verirdim
Diger arladaslarima ipek tablolar aldim. Ben bu ipek tablolardan birini bana yurtdisina giderken cok sempatik davranan ama normalde samimiyetimin olmadigi bir kiza niyet ederek almistim ama bu arkadasim da sakasina da olsa ozellikle istedi hediye, hic vermesem olmaz. Niyet ettigin kisiye mi vermek daha dogru yoksa samimi olduguna mi
Samimi olduğuna
Tesekkur ederim haklisiniz bi dusundum ya ona niyetlenerek almadigim icin hayir gormezse diye ama o arkadasim oldugu icin ona almam daha dogru
Ay aman hiç verme daha iyi
Cok mu kotu :/ unuttum onu. Digerlerine ipek tablolar aldim.
Peki bir sey diycem. Ben bu ipek tablolardan birini bana yurtdisina giderken cok sempatik davranan ama normalde samimiyetimin olmadigi bir kiza niyet ederek almistim ama bu arkadasim da sakasina da olsa ozellikle istedi hediye, hic vermesem olmaz. Niyet ettigin kisiye mi vermek daha dogru yoksa samimi olduguna mi
Sürekli konuştuğun görüştüğüne ver bence
Tesekkur ederim oyle yapmak daha dogru sanirim
Küfret daha iyi
Vermiyim mi bu hediyeyi
Verme valla çok ayıp
Samimi olduğuna ver tabii, her gülene hediye alıyosan işin zor
Haklisin ki🤣🤣🤣🤣ona niyetlenerek alincs diger arkadasim ya hayir gormezse diye bi dusundum ama senin dedigin daha mantikli
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!