Ögrenciyim. Bazi isteklerim oluyor ve aradigimi internette, online sitelerde bulabiliyorum bazen ama ailemin online alisveris huyu olmadigi icin yapamıyorum. Kapida ödeme secenekli alışveriş siteleri de pek yok. Baska nasil halledebilirim bu durumu?
En son universite sinavi icin atm den para yatırmıştım. O sekilde bu online alisverisleri yapabilir miyim mesela? Internetten siparis versem, tutarini gidip atmden nakit olarak yatirsam oluyor mu? Ve hangi alisveris siteleri kabul ediyor bu sekilde ödemeyi?
Ya da baska nasil sekilde halledebilirim? Banka hesabim da var. Icinde biraz birikmis var ama tabi kullanmiyorum o parayı. Birikim amaciyla duruyor. Yani banka hesabi falan gerekiyorsa eger o sekilde nasil oluyor?
Yani lafin kisasi internetten alisveris yapmak istiyorum ama online ödeme yapamiyorum ben. Kapida ödeme de çoğu sitede yok.
Baska nasil kolay sekilde ödeme yapabilirim online alisverisler icin? Ve hangi siteler guvenilir, sorun cikarmaz bu konularda?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
banka kartin ile yapabiliyor musun. kredi karti ise paran yoksa ve taksitlendirmek icin.
sanal kart olustur internet bankaciligindan onlan yap. fiziksel bir kartada gerek yok. siteler amazon iste en iyisi o
Banka karti dedigin acilan hesabimdaki banka kartindan mi bahsediyorsun? O kart var elimde ama aktif degil. Actirmamistim.
Sanal kart nasil oluyor açıklayabilir misin? Ininal kart falan yazmis biri. O nedir ve nasil oluyor
brn kullanmiyorum onu haberim yok. hangi bankaya uyeysen onun internet bankaciligi seceneklerinde sanal kart olustur der ordan yapcan. youtubuda video izle. simdi bende sadece ziraat ve enpara var. burdan anlatmakda zor. sende hangisi varsa youtubedan izlersin 2 dakika surmez yapmasi zor bir yani yok.
Bende ziraat kullaniyorum. Tamam izlerim. Ordan sanal kart yapimca ne olacak? Sanal kart icin para kesiyor mu?
Bir de sanal karta disardan para yukleyebiliyor muyum? Hesaptaki miktara dokunmak istemiyorum cunku
normal hesabindaki paradan cekiyor. ziraate yatir bankadan yinr oype kullan. kartin falan yoksa
Normal banka kartınla da yapabilirsin
Siparisi onaylayip atmden gidip ucret tutarini yatirma imkanım var mı?
Hayır. ATM'den hesabına para yatır ondan sonra sipariş ver.
Banka kartiyla nasil alisveris yapılıyor? Ziraat bankasinda hesabim var. Icinde bir miktarda var ama onu harcamak istemiyorum. Kart vermislerdi ama actirmadim bile gerek olmuyor diye. Aktif degil galiba. Ben hesabimin tamamina erissinler, mevcut bakiyem gorulsun istemiyorum birileri tarafindan. Banka kartimi kullanirsam tum hesabi gormezler mi?
Hesabının tamamına niye erişsinler? Mevcut bakiyeni nerden nasıl görsünler? Kredi kartı gibi içinde para varsa kart bilgilerini girip ödeme yapıyorsun o kadar
banka kartıyla
Bu nasil oluyor. Banka kartimda yok ki dogru duzgun. Devletten burs almiyorum oyle yok. Bir tek acilan hesabimin karti var ama o da aktif degil galiba. Banka karti dedigin calisanlar icin galiba ben ogrenciyim
Birini bul o hep atar
İninal kart alabilirsin
yapamazsın
Belki telefon faturana yansıtabilirsin
Kapıda verirsin