Alışveriş & Hediyeler Kendine yeni yıl hediyesi aldın mı? Menethil Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Ben kendime PSP aldım. Peki sen kendine ne aldın? Güncellemeler+1 yıl Başkasının hediye alacağı yok bari kendimize alalım 😂 Güncellemeler+1 yıl Alanlara hayırlı, alamayanlara sağlık olsun. Herkese mutlu yıllar 😊 Kendine yeni yıl hediyesi aldın mı? Cevapla Hediye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Kendime hediye almadım. güle güle kullan :D 1 0 Yorumla
Mudex Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Salı günü iş başı yapıyorum ay sonu Steam hesabıma bir 5 6k yatırıp oyun hediye etcem kendime 😀 1 0 Yorumla
ruby87 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Glenlivet 12 yıllık whiskey aldım. Dün gece gömdük 😄 1 0 Yorumla
Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bugun cicek alacaktım baktim yarınn gönderiyor dedim neyse 1 0 Yorumla
biradettuba Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 91% +1 yıl Her zaman alıyorum gerek yok yeni yıl vs saçmalığına 1 0 Yorumla
вʟᴀcĸᴊᴀcĸ Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl Hayır öyle beklentiler içinde olmuyorum hiç bir zaman 1 0 Yorumla
cnrche Takip Et Master Yaş: 27 , eic 46% +1 yıl 14 pro max alacağım 2 güne. Yeni yıl hediyesi sayalım :D 1 0 Yorumla
Melioraa Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl Saç ve cilt bakım ürünleri aldım. Iyi günlerde kullanalım. 😌 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hediye almama gerek olmayan bir yıldı 1 0 Yorumla
Herhangibiri37 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Almadım kendime en büyük hediye kendime olan sevgimdir benim için 1 0 Yorumla
Yaprakyeşil Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl Yeni yıl hediyesi mi bilmem ama LED lamba almıştım geçen 1 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 403 cevap paylaştı. Hayır, almadım. 2 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,3b cevap paylaştı. 4 tane lastik aldım 😂😂 1 0 Yorumla
Neyzenahmet Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 32% +1 yıl Cips kola kremalı bisküvi kuruyemiş bira aldim 1 0 Yorumla
Punisher-34 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 94% +1 yıl hayır.. herkese sağlıklı huzurlu yıllar dilerim 1 0 Yorumla
fenerli_dunya Takip Et Master Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Pastaneden çayın yanına birşeyler aldım 😊 1 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,2b cevap paylaştı. alamadım, param yoktu 1 0 Yorumla
düşünüyorsamburdayım Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Tabikide aldım ben değerliyim kolye aldım 1 0 Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 301 cevap paylaştı. Evet aldim 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,6b cevap paylaştı. almadım 1 0 Yorumla
genctoprak Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl PSP kaldıma ya 😀 1 2 Yorumla Menethil +1 yıl Yeni çıkanı PS5 özel. Eskiler kalmadı tabii. PSP’nin ne demek olduğunu yeni öğrendim 😂 Yorumla genctoprak +1 yıl Hayırlı olsun 😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Kendime hediye almadım. güle güle kullan :D
Salı günü iş başı yapıyorum ay sonu Steam hesabıma bir 5 6k yatırıp oyun hediye etcem kendime 😀
Glenlivet 12 yıllık whiskey aldım. Dün gece gömdük 😄
Bugun cicek alacaktım baktim yarınn gönderiyor dedim neyse
Her zaman alıyorum gerek yok yeni yıl vs saçmalığına
Hayır öyle beklentiler içinde olmuyorum hiç bir zaman
14 pro max alacağım 2 güne. Yeni yıl hediyesi sayalım :D
Saç ve cilt bakım ürünleri aldım. Iyi günlerde kullanalım. 😌
Dyson airstraight saç düzleştirici aldımmm 🙂🙂
Sütyen aldım 🙄 bide kocaman bi hediye paketiyle geldi sksks
son anda bir mesaj gelse en büyük hediye olur.
Hediye almama gerek olmayan bir yıldı
Almadım kendime en büyük hediye kendime olan sevgimdir benim için
Yeni yıl hediyesi mi bilmem ama LED lamba almıştım geçen
Hayır, almadım.
Henüz alamadim ama alacagim galiba
4 tane lastik aldım 😂😂
Cips kola kremalı bisküvi kuruyemiş bira aldim
Evet yüzük aldım kendime. 😅🥳
bir şey almadım
Dyson Airwrap ve Corrale 🙋😂😍👍
hayır.. herkese sağlıklı huzurlu yıllar dilerim
Pastaneden çayın yanına birşeyler aldım 😊
Triko takım sıcak tutuyor sevdim
Aldım evet şimdi geldim alışveriş ten
Huzur kalmamış bulamadım
Yeni pc topluyorum kendime hediye
Mac'imin modelini yükselttim
alamadım, param yoktu
Evet, Aldım
Cikolata yemeye izin verdim kendime bugun
Hayır almadım.
Kendime küpe aldım
Almadim
Hayır almadım
Evey aldım
Yok almadım
100luk
almadım
70, lik chivas
Hayir
Sürekli alıyorum
Yeni yıl için hediye almıyorum hiç
Hicbirsey
Aldım
Kutlanmyiorum
Borç aldım
Almadım
Hayır
Aldım parfüm djcjcj
Aldım 2 kitap
Tabikide aldım ben değerliyim kolye aldım
Evet kaju aldım
Evet ipone15 aldim 🥰
Almadım
Evet aldim
almadım
Viski aldım 😄
PSP kaldıma ya 😀
Yeni çıkanı PS5 özel. Eskiler kalmadı tabii. PSP’nin ne demek olduğunu yeni öğrendim 😂
Hayırlı olsun 😅
Evet kendime yeni bir laptop aldim