Hergün evden kahve yapıp götürürdüm termosum kırıldı şimdi yeni marka arayışındayım favorim Stanley ama pahalı 🥹

joystar aldim cok ucuzdu tavsiye etmiyorum. stanley maalesef pahali ama gercekten hakkini veriyor karta taksit yaptir al kiz al ben arkandayim
😄 varol aşqo bu gidişle öyle yapıcam
al askim. bime falan geliyo aktuel olarak oralara bak
Cevap
22Cevap
stanley bence
Paran varsa stanley al bir daha ömür boyu arkana bakmaz kullanırsın. Ben de ikeanın termosu var o da hiç fena değil önerebilirim
Tamamdır teşekkür ederim 😌
Kampta kullanmayacagina göre, ısıyı çok uzun süre tutmasına ihtiyacın yok. 1-2 saat hepsi tutar. Stanley kampcı ürünü.
Onu diyorum da anlatamadım millete 😁 işe giderken götürüp ilk birkaç saatte tüketeceğim kahve için yani
Stanley tavsiye ediyorum. Çocuklara ve kendime aldım çok memnunuz. Biraz pahalı ama değer.
Bende büyüğü var ama çok uçmuş fiyatları, bakıcam artık taksitle alırım belki teşekkürle
Tek önerim Stanley olur. Pahalı ama değer diye düşünüyorum. Dört tane aldım problemsiz kullanıyorum.
Bu gidişle mecbur
Bir iki saatte soğutan bir şey ilk sıcaklığı tutmaz. Ya tam korumalı olacak ya da ketıl ı yanında taşıyıp yerinde yapacaksın.
Tecrübe konuşuyor
Stanley in kalitesinde baska termos yok zaten ama inan bir kere alırsın bir daha para vermezsin stanley al biz de onu kullanıyoruz arazide ömrü uzun
Tchibo dan kesinlikle alma akıtıyor hangi ürünü aldıysam.. Termos aldım akıtıyor, suluk aldım akıtıyor.. sırf tipleri guzel diye almıştim
Aaa hadi ya tamamdır değerlendireceğim 🥲
Ben Thermos kullanıyorum gayette memnunum. Alırken8 saat sıcaklık garantisiyle satıyorlar ama 12 saatten fazla sıcak kalıyor benimkinde
Teşekkürler bakacağım 😌
Gecenlerde stanley niye pahali diye bir post izledim. Cidden dogruydu. Pahali ama parasini kurtaracak kalitede. Bence ucuza kacma stanley al. Kullan.
Stanley büyük termosum var zamanında almıştım deneyimledim hakikaten şahane ama bu termos günlük ve daha hor kullanacağım için açıkçası pahalı bir ürüne o kadar kıyamayacağım gibi 🥲
Hor kullanma kuzum sende.
stanley marka kullanmıştım daha önce kırılılmıştı baika markalar denenebilir
Çok teşekkürler bakacağım
Stanley kaç saat sıcak tutuyor neden bu kadar popüler
24-48 diyollarrr
Abla git ne varsa al çok takıyosan en pahalısını al geç
Ablam sen boş ver 😅
Git a101 al sanki çok fark var al gitsin. Bak hala düşünüyor sun
İglo tavsiye ederim Stanley gereksiz pahalı
Teşekkür ederim bakayım hemen
Rica ederim
Stanleyi olmayan kalmamıştır artık nsnsn
Umarım en güzeli sizin olur
Stanley candır, gerisi boş.
Contigo
Bakacağım teşekkürler 🙃
Dechatlon dan bak ben 1 lt lik aldım 600 tl
Hmm ne kadar süre sıcak tutuyor
Kullanmadım henüz ama sıcak soğuk iyi diyorlar kullananlar
Stanley aldigi parayi hak ediyor.
Öyle ama yine de kaliteli 24 saat sıcak tutması gerekmeyen çelik termoslar vardır illa ki ondan lazım bana :)
Taksitle alabilirsen al. Stanleyi www.decathlon.com.tr/.../R-p-331517?mc=8640747 birde bunu bak
Kafe yokmu oralarda 🙂
Stanley al ömür boyu kullan
Atatürk un kullandığı markadan al
karaca alma. hemen soğuyor içecek
Aaa dahi mi demin inceliyordum teşekkür ederim
Stanley…
Stanley
Stanley
Fiyat sıkıntın yoksa kesin stanley
Stanley tabi
Bime gelenler iyidir
decathlon bak
stanley
El senin mi
Yooktur looo
Hepsi aynı
Decathlon a git
Gidiyorum arada ama öyle çelik termos var mıydı hatırlyamadım hep norml su termosu tarzı gördüm
Olmazmi var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar