Alışveriş & Hediyeler Merhaba, yataş yatak mı bambi yatak mı? Düşük fiyatta önerebileceğiniz yatak var mı, 5000tl civarda? Teşekkür ederim 🙏 ? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl www.trendyol.com/.../full-ortopedik-bamboo-classic-yayli-yatak-p-32871173Acaba US sleeping iyi mi herkes çok önermiş Merhaba, yataş yatak mı bambi yatak mı? Düşük fiyatta önerebileceğiniz yatak var mı, 5000tl civarda? Teşekkür ederim 🙏 ? Cevapla Fiyat Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Cennet yatak fiyat olarak uygundur ama kalite nasıl bilemem 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Peki sizce bambi nasıl birkaç yatak vardı o civarda da bilemedim, hangi yatak daha ili yaylı mı vs vs Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Ben yataş kullanıyorum çok iyi. Diğerleri hakkında fikrim yok. Ama en iyisi gidip yatıp deneyerek almanız. Yatak işi önemli çünkü. Yorumla Soran +1 yıl hangi model yataştan Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Cool & wool serisi benim yatağım. Yorumla Soran +1 yıl Ben gittim mağazaya baktım hiç beğenmedim, anca 12.000 tl falan normal bir şey vardı, diğerlerde oturduğumda çöküyordu resmen. Bunu merak etmiştim, çok ucuz ve coğu kişi önermiş... www.trendyol.com/.../full-ortopedik-bamboo-classic-yayli-yatak-p-32871173US Sleeping trendyolds baya fiyat iyi herkes de önermiş Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Açıkçası denemeden yatak almama taraftarıyım ama sen bilirsin. Çünkü bana iyi gelen yatak sana iyi gelmeyebilir. Herkes vücut yapısı ve zevki farklıdır çünkü. Yorumla
Bülentadn Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Sakın yatas alma. Ben aldım berbat ötesi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben gittim mağazaya baktım hiç beğenmedim, anca 12.000 tl falan normal bir şey vardı, diğerlerde oturduğumda çöküyordu resmen. Bunu merak etmiştim, çok ucuz ve coğu kişi önermiş... www.trendyol.com/.../full-ortopedik-bamboo-classic-yayli-yatak-p-32871173US Sleeping trendyolds baya fiyat iyi herkes de önermiş
alex4guson Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl yataştan memnunum 0 4 Yorumla Soran +1 yıl hangi model yataştan Yorumla alex4guson +1 yıl nereden bileyim :D 4 sene falan oldu :d Yorumla Soran +1 yıl Ben gittim mağazaya baktım hiç beğenmedim, anca 12.000 tl falan normal bir şey vardı, diğerlerde oturduğumda çöküyordu resmen. Bunu merak etmiştim, çok ucuz ve coğu kişi önermiş... www.trendyol.com/.../full-ortopedik-bamboo-classic-yayli-yatak-p-32871173US Sleeping trendyolds baya fiyat iyi herkes de önermiş Yorumla alex4guson +1 yıl bilemiyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Cennet yatak fiyat olarak uygundur ama kalite nasıl bilemem
Peki sizce bambi nasıl birkaç yatak vardı o civarda da bilemedim, hangi yatak daha ili yaylı mı vs vs
Ben yataş kullanıyorum çok iyi. Diğerleri hakkında fikrim yok. Ama en iyisi gidip yatıp deneyerek almanız. Yatak işi önemli çünkü.
hangi model yataştan
Cool & wool serisi benim yatağım.
Ben gittim mağazaya baktım hiç beğenmedim, anca 12.000 tl falan normal bir şey vardı, diğerlerde oturduğumda çöküyordu resmen. Bunu merak etmiştim, çok ucuz ve coğu kişi önermiş... www.trendyol.com/.../full-ortopedik-bamboo-classic-yayli-yatak-p-32871173
US Sleeping trendyolds baya fiyat iyi herkes de önermiş
Açıkçası denemeden yatak almama taraftarıyım ama sen bilirsin. Çünkü bana iyi gelen yatak sana iyi gelmeyebilir. Herkes vücut yapısı ve zevki farklıdır çünkü.
Sakın yatas alma. Ben aldım berbat ötesi
Ben gittim mağazaya baktım hiç beğenmedim, anca 12.000 tl falan normal bir şey vardı, diğerlerde oturduğumda çöküyordu resmen. Bunu merak etmiştim, çok ucuz ve coğu kişi önermiş... www.trendyol.com/.../full-ortopedik-bamboo-classic-yayli-yatak-p-32871173
yataştan memnunum
hangi model yataştan
nereden bileyim :D 4 sene falan oldu :d
bilemiyorum