Alışveriş & Hediyeler Zara'dan arkadaşıma hediye alacağım ama faturanın adrese gitmesini istemiyorum, ne yapmam gerek? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Zarada fatura adresi ile teslimat adresi ayrı ayrı değil ne yapmalıyım? faturanın teslimat adresine gitmemesi lazım çünkü hediye Zara'dan arkadaşıma hediye alacağım ama faturanın adrese gitmesini istemiyorum, ne yapmam gerek? Cevapla Hediye Soruları Zara Hakkında Sorular Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
soslucerez Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl O zaman hediye ilk sana gelecek sen faturasını falan alıp ona öylece göndereceksin 0 0 Yorumla
canımatak Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl Evine söyle hediye paketini al evde hediyeni paketini yap ister kargola ister elden ver dertsiz tasasız mis 0 0 Yorumla
Doludoludolu Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Fatura adreaini farklı seçebiliyorsun 0 0 Yorumla
gokhannkukukk Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hmm ne aldın göstersene merak ettim 0 0 Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 313 cevap paylaştı. Fatura adresini kendine göre ayarla 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Fatura adresi ve teslimat adresi ayrı ayrı yok tek bir fatura adresi var oraya da zaten göndereceğim adresi yazdım Yorumla Hairmafya +1 yıl Fatura istemiyorum işaretle olmuyormu Yorumla Soran +1 yıl Hayır yok Yorumla Hairmafya +1 yıl Ne kötü bişey Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
O zaman hediye ilk sana gelecek sen faturasını falan alıp ona öylece göndereceksin
Evine söyle hediye paketini al evde hediyeni paketini yap ister kargola ister elden ver dertsiz tasasız mis
Fatura adreaini farklı seçebiliyorsun
Zara müşteri temsilcisi miyiz biz
Hmm ne aldın göstersene merak ettim
Zara boykot başka yerden al
Kral be
Fatura adresini kendine göre ayarla
Fatura adresi ve teslimat adresi ayrı ayrı yok tek bir fatura adresi var oraya da zaten göndereceğim adresi yazdım
Fatura istemiyorum işaretle olmuyormu
Hayır yok
Ne kötü bişey
Fatura adresini farklı adres ver