Güncellemeler
+1 yıl
USA, nin Dinayet. diye bir bakanligi. ve milyarlarca dolarlik butcesi yok.. Turkiyedeki gibi 90 binden fazla Camiye harcama yapan bakanligi yok kisacasi.. Bu " Goodwill" sirketi Bedava bagislari ile dondugu icin yaptigi. Milyarlarca dolarlik karini. Kiliselere bagisliyor. Ve. Sakat zor calisan is bulamayanlara is veriyor.. ve aldiginiz urunlerin ustunde renkleri var o hafta o renkleri yari fiyatina aliyorsunuz ve Pazar bunlari bir gun olmak uzere o renkleri Sadece $1. Yani LCD. Tv $1. dolar.
Güncellemeler
+1 yıl
Yukarida. Soyledigim Kirk. Dolar.. Tv+ bench adinda Spor aletine odedigim toplam. paraydi.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bilmiyom hic
Soyle Turkiyede. Bagis var Sevap yapmak icin degil mi? iste Amerikan kafayi bunu sirketlestirmis evde kullanmadiginiz tum esyayi fakir ihtiyaci olanin arayip. bagis yapip Bu " Sevap alma" sirketine Bagisliyorsunuz.. Onlarda. Kiliselere ve calisamayacak kisilere is verecek " Sevap" isini sizin icin yapmis oluyorlar.. O yuzden. Tertemiz esyalar bagislaniyor oraya..(. Tertemiz. Ayakkabilar. Tertemiz Giysiler. Yepyeni Tv. Elektronik. Oyunu cihazlari mobilyalar bagislaniyor. bagislayanlar Sevap yaptiklarini dusunuyorlar... Cunku oradan alis verisi yapanlar dusuk gelirli olanlar.( Yani oraya bagis yaptiginizda fakir ihtiyaci olan ayakkabi giysi mobilya v. s. aliyor. Fakir ve ihtiyaci olanlar aldigi icin sizde " Bagis yapma Sevabi aliyorsunuz). Mesela Ben gectigimiz hafta Pazar gunu. kirmizi renkli urunler. Bir dolardi. LCD TV aldim bir dolara. Yani Sadece her hafta degisik renkleri olan etiketli. urun seciyorlar o renkli etiketli urun hafta icin yari fiyatina. Hafta sonu Sadece pazarlari bir gun $ -1
Soyle sistem var Bu sirkette.. her urunde her hafta degisen Renkte etiketler var magazada Bu hafta Bu renkleri yari fiyatina afisi var o renkli. Etiketli esyalar hafta icin yari fiyatina hafta sonu ise o haftanin rengi etiketli urunler. Sadece o hafta bir dolara satiliyor.. Yani o haftanin rengi hic giyilmemis Nike bir dolar. ( Tabii kacar mi? )
Valla anladigim bir şey degil
@admir Bu sizin Sevap icin yaptiginiz bagisi sizin icin yapan firma oraya bagis yaptiginiz ev esyalari ihtiyaci olan fakir kisilere satiliyor. Ucuz fiyata. 1- Fakir kisilere yardim etmis oluyorsunuz. Sevap yani 2- yuzden Yuz Karla sattiklari icin kiliselere yardim yapiyorlar.( Onemli. Turkiyede olsa Bu sistem " Camilere Yardim" olurdu ). Sonucta bagisladiklariniz. Once Fakirlere cok ucuz fiyata veriliyor. Bu birinci Sevap ve dini mekanlara bagis yapiliyor Buda ikinci bagis sevabiniz oluyor!!! Sonucta Bagis yapmak icin ihtiyaci olan Fakir aramak zorunda kalmiyorsunuz. Bu sirket sizin icin bunu yapiyor..( Size bagislariniz icin tesekkur etiketli veriyorlar ani icin)
Valla kanka ben galericilik yapıyorum
Basitce adamlar Sevap sirketi kurmuslar " Oraya bagis yaparsaniz. ilk Fakirler. cok ucuza oradan alis verisi yapiyorlar.. Yani fakirleri sevindirmek isinin. Amerikan versiyonu
Aslinda Goodwill, I bulanda galericiymis. ve dusunmus.." Insanlar bagis yapmak istiyor... ve o bagislari ihtiyaci olan Insanlar var ve Bu bagis sirketini kuruyor.. su an bes milyarlik butcesi var torunlari isletiyor su anda
Siz isten anladiginiz icin... Yuzde Yuz Karli bir is. Yapilan bagislari bedava. siz Onlara piyasada degerinin altindan etiketli koyuyorsunuz. ucuz oldugu icin. Magaza tiklim tiklim musteri dolu..( Bagislanan urunler Sevap icin bagislandigi icin hepsi cok guzel kullanilir durumda. LCD TV, ler Mutfak esyalari. Koltuklar. Elektronikler. Evspor aletleri ve bagislanmadan once yikanmis Giysiler ayakkabilar. V. s. Sonucta magaza ici ucuz oldugu icin. ihtiyaci olan musterilere dolu ve yuzde Yuz kar..
@admir Bu sorum size.. is hayatini bildiginizi dusunuyorum o yuzden ne dusundugunuzu ogrenmek istiyorum... 1- Turkiyede. Bir dukkan kiralansa ve fakir ve az gelirler icin esya bagisi alinir diye bildiri. konup Insanlar o dukkana ikinci el esya temin edilebilir mi?2- Bu temin edilen bagislari dukkanda duzgunce konulanilir mi 3- ilk ilk anlarda calismayabilir. ama Kazanilan gelirle Cocuk esirgeme vakfi Mehmetcik vakfi gibi kurumlar yardim yapildigi belgelenirse birinci sorumdaki bagis yapanlara Kesin guven verilip. bagis yapanlar. artirilabilir mi? 4- Boyle isletme. Turkiye, de isler mi? ( USA, da $1200 ve bir dukkan ile baslangic. $5 milyar su an... Turkiye, de. yapilabilir mi? isleri mi?
Turkiyede. Goodwill gibi sirket olsaydi Ne olurdu? Herkes. Fakir ve ihtiyaci olan kisilere yapacagi. bagisi. oraya yapardi.. O bagislanan urunleri Satan Magazadan girince Ne goruyorsunuz? Tertemiz bir Magazaya giriyorsunuz.. satis bolumlerinin. ilanlarini goruyorsunuz." 1- Bayan giysileri ve Ayakkabilari 2- Erkek ve Cocuk giysileri ve Ayakkabilari 3- Elektronik 4- Oturma odasi yatak odasi esyalari5-Mutfak esyalari. 6- Spor Aletleri..6- Musterin servisi ve kashiyer. Herseyi. Yukarida asili. tabelalardan group neye ihtiyaciniz var o bolume. gidiyorsunuz.. Herseyi. Cok ucuza slip mutlu olacak dukkandan cikiyorsunuz.. oraya bagis yapanlarda Sevap kazanmis oluyor.." ihtiyaciniz olan bir urunu ucuza alinca.. Kalben. "Allah Razi Olsun" diyorsunuz o bagislari yapanlara
Bu uyeyi gormek istemiyorum benim konumda
Çöppçü
Copcu diye asagilayabilir siniz?1- Goodwill, e bagis yapanlar Sevap icin fakirlere yardim icin yapiyorlar hic giyilmemis Nike, lar yepyeni LCD TV, ler. Koltuklar. V. s. Fakir Insanlar ve onlarin Cocuklari sevinc icinde magazadan cikiyorlar ellerinde esya dolu olarak.
Copcu dedigin Goodwill, in bes milyar dolar butcesi var..( Turkiyenin oldugu yerde saymasinin Resmi Olmus Bu " Copcu" cevabi) Adamlar. "Coppcu" ile Bes Milyarlik sirket yapiyor.. ( acildiginda Sadece 1200 dolarlik butceden Bes Milyara.. ve ihtiyaci olan fakirlere. cok ucuza tv, ler koltuklar oyuncaklar. satiyor. Bu firma..
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!