Evet wonder woman figuru veya kupa almayi dusundum aslinda ama komik olabilir diye vazgectim😬 belki kesif gezisi yaparim eger dedigin gibi dekor eksigi varsa alabilirim ama ben genelde sevmiyorum dekor seylerini, kullanamiyosun cunku..
Ayak destegi ve oda kokusu alcam en azindan ise yarar seyler. Adalet terazisini insanlar anlamiyolar zaten. orada insanin dis gorunusune haline vaktine bakilmaksizin durust ve objektif degerlendirme yapmak anlatilir tabi insanlar icin anlamsiz gelir bu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
bence kitap.
Ne kitabi bence sıkılmıştır kitaptan indan bundan xjdj
Dilsiz uşak
Yeşil banker lambası
Masa üstü sümen takımı
Çaycı
Çay takımı
Fincan takımı
Kahve makinası
Ayak desteği oda kokusu çok saçma ve gereksiz. Sen bilirsin
Guzel bence ya ben az once oda kokusu aldim ev icin marketten mesela.. baya hosuma gitti 😌
Ayak destehi de ikeada var onu alirim ahsap hantal bisi almam eger aklina o geldiyse🙄
Dekor ürünleri falan olabilir terazili falan işini anlatan veya özel bi kalem vs.
Evet wonder woman figuru veya kupa almayi dusundum aslinda ama komik olabilir diye vazgectim😬 belki kesif gezisi yaparim eger dedigin gibi dekor eksigi varsa alabilirim ama ben genelde sevmiyorum dekor seylerini, kullanamiyosun cunku..
Wonder woman ne alaka komik olur o tabi buna benzer bişeyler gidebilir ama adalet terazisi ve ayrıca saat
www.hepsiburada.com/gift-garden-adalet-terazisi-heykel-saat-biblo-30-cm-pm-HB000011O7QW
Virus mu attin acilmadi
Nasıl açılmaz ya google da yaz arat çıkar karşına benzer şeyler
Adalet Terazisi Heykel Saat Biblo
Baktm cok pahali ya bi de guzel durmuyo pek 1.300tl
Uygun olanları da vardır illaki benzer şeyler gidebilir bence kafana göre takıl sen en iyisi
Ayak destegi ve oda kokusu alcam en azindan ise yarar seyler. Adalet terazisini insanlar anlamiyolar zaten. orada insanin dis gorunusune haline vaktine bakilmaksizin durust ve objektif degerlendirme yapmak anlatilir tabi insanlar icin anlamsiz gelir bu
Ayak desteği ve oda kokusu da ne alaka yani sanki kuaföre hediye alıyorsun gibi geldi gdfga neyse sen bilirsin
Ketıl al
Çay kahve içerken lazım olur
O vardir zaten kahve mak. vs almistr coktan
bereket tanrısı al
Heurhrh cok komikmis😐
yanı aksesuar
Lan sacmalama 🤦🏻♀️