Bir taraftan umudum olması için almak istiyorum, diğer yandan özelleştiği ve üzerinde bir çok olumsuz haberlerden dolayı almak istemiyorum. Vede kaç senedir almıyorum.
Öyle tabi milli piyango aldı diye insan mı linçlenir :) 12 gün var 12 gün hayal kurmak için 100 lira bişey değil maksat evrene bir şekilde bir mesaj vermek işte
Zaten milyonda bir hatta kaç milyonda bir çıkmaması çok normal elbette şans çok ta umut bağlamamalı zaten alıp unutup yaa bi piyango bileti vardı bi bakayım demesi güzel oluyor
😂😂😂 oo büyük oynuyorsun al da bi revizyona sok ismi değiştir önce erkekler soramıyor mu koyarsın erkeleri de olaya dahil et burada biraz boşvermişlik var halka arz ol sonra da asıl milli piyango o olur
Yani bu konuda etkilemem mümkün değil zaten dini bir inanca sahipsin ve haram helal diye bir kavram mevcut ben ise bir inanca sahip değilim ve bu kavramlar bende yok olmadığı için doğal olarak günahta yok bu sebepledir ki inisiyatif var almak veya almamak. Tercih sebebi oluyor. Olumsuz düşünmemek lazım tabiki ve sorgulamak lazım her zaman tek bir açıdan değilde olaya her zaman birçok farklı açıdan bakıp empati yapmak gerek