Güncellemeler
+1 yıl
konuyla ilgili en kısa zamanda bir bence hazırlayacağım tamam ama nolur bilirkişiler de cevap versinnn🤭
herkes satıyor birkaç deneye baktım bendeki imitasyonda da gerçekte de aynı etkiyi veriyor. paranoyak olmadan nolur bana bildiğiniz toptan parekende her türlü satış yeri önerin lütfeeen😂🤭🙈
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
problemler mi yaşıyorsun?
osmanlı dogaltaş firmasinin sitesi var, taş sandığı sitesi de iyi orjinal.
güvenemiyorum bir türlü fiyat farkları çok fahiş.. bilhassa aytaşını hiç anlamıyorum herkes başka bir şey diyor doğallığına dair..
öneriler için teşekkürler, taş sandığı da şikayetvarda bazı yorumlar gördüm güvenim sarsıldı. Osmanlı Üsküdar'da ona bizzat gideceğim sanırımm
ben o ikisinden alıyorum, dogallıgından eminim, zaten agırlıgından belli oluyor.
ben bir problem yasamadım. önemli değil
yaa şöyle anlayan ve öneren biri olması çok hoş. peki başka hangi ölçülerle doğallığını anlıyorsunuz?
üreticileri daha iyi bilir, osmanlı taşın müsteri temsilcisi bir seyler anlatmıştı ama hatırlayamadım. sahtesine denk gelmedigimi biliyorum, çünkü uzun süre tene temas halinde etkin olduklarını biliyorum, ben tesbih bileklik kolye aldım, osmanlı taş sitesinde kendin tasarla secenegi var o cok iyi orada cok tercih edilen taşları bulabiliyorsun. bazı musterilere nadiren bulunanlar iyi geliyor onlar da o nadir taşları soruyor mesela. bir ara ametist taşını ben taş sandıgı sitesinde bulabilmiştim sadece.
son siparişim daha elime ulaşmadı, doğal değillerse bu sitelere özellikle Osmanlıya bakacağım çok teşekkür ederim 🙏🏻 bir iki yerden bileklik vs almıştım ama ben dizi alıp kendime aileme çeşitle yapmak istiyorum, bileklik hesabı zarar ediyor biraz. bakalım umarım iyi olurr
mantıklı. hayırlı olsun, güzel sağlıklı günlerde kullanın.
Taşın doğalı mı oluyor
güzel yaklaşım, oluyor valla :)
Yedirmek derken, cinsel anlamda demiştim :)
Doğal taş ne ya
:(
Bilmiyorum
topraktan çıkma oldukları için bazı özel taşların da doğasında kuvvetli enerjiler var, bizler de bu enerjilerden faydalanabiliyoruz.. akik de bir doğaltaş mesela ve takması sünnet, nazar enerjisini çeker ve bir sürü faydası var.. çeşitler de çok fazla tabii her birinin de faydası özellikleri farklı. ammaaaa çakmaları da çok. böyleli. bir şeyler
Peki sen nedersen o olsun 🙂