Alışveriş & Hediyeler Bu ayakkabılara 3 bin verirmiydiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Ayakkabı orjinal arkadaşlar pazar malı değil😂 Bu ayakkabılara 3 bin verirmiydiniz? Cevapla Ayakkabı Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Matmazelsamaa Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bir ayakkabıya 3 bin veren kafasız var işte. 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Kafalılar pazardan ya da 3. sınıf butiklerden plastik ayakkabı alıyolar kafa önemli tabi 😂 Yorumla Matmazelsamaa +1 yıl Kimse senin ayakkabının kalitesini sormuyor ama yinede sen bilirsin. Yorumla Soran +1 yıl Soruyu ben sormuşum sen cevap için burdasın ama yine de sen bilirsin Yorumla Soran +1 yıl @Brkmerall ne bu asgari maaş el kol edindi mesaj mı yazıyor 😂😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Parası olan için koymaz. Ayak sağlığı önemli. 1 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Modası geçmez bence. Soran +1 yıl Aynen klasik bi tarz
sıkıldımgerigeldim Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Convers tarzını sevmiyorum eskiden kullanmış olduğum oldu ama bence iyi değil ya verilmez 1 0 Yorumla
omerckr0661 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Ortalama bir ayakkabı giyerim diyorsan fiyat normalde bu ayakkabıyı bir lira vermem 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Onlar da bin liraya vermiyo zaten😂 Yorumla omerckr0661 +1 yıl Bir tl demek istedim Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Çakmasının bundan Bi farkı yok 200 tlye almıştım 🤭🤭 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Görüntü benzer olabilir ancak kötü malzeme ve ayak sağlığı için iyi değil Yorumla
akrepp_erkegi Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Bedava verseler giymem 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne giydirelim paşama Yorumla akrepp_erkegi +1 yıl Gri Nike spor 🥰🥰 Yorumla
birilkbaharmeselesi Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hayır, modası geçti bence. :) 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bu modası geçebilir bi ürün değil Yorumla
olbios_ Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl verilmez 3 bine harika ayakkabılar var 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Mesela? Yorumla olbios_ +1 yıl kadın ayakkabısı bilmiyorum ama buna verilmezzz bu para Yorumla Soran +1 yıl Converse ce vans tercih ederim ve piyasa hep 2500~3000tl Yorumla olbios_ +1 yıl şimdi şöyle bu tarz meselesi ayakkabı kaliteli demek ki ben spor seviyorum o yüzden böyle renkli sporları severim ben :D Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Aptalsiniz mk 800-900 ver 3 bin ne ya ne canım insanlarsınız siz 0 0 Yorumla
simlitavsan Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl vermem ya. d 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Genel piyasa bu civarda ama para olarak Yorumla simlitavsan +1 yıl ya ben zaten sıkılıyorum hemen ayakkabıdan 3k verip sonra giymesem olmazdı djjgfjg Yorumla Soran +1 yıl Haa o başka tabi😂 Yorumla
Beğendiremedik Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl bune olm 10 tl lik ayakkabı ne 3 bini 1 2 Yorumla Soran +1 yıl 10tlye bağcık bile vermiyolar adama ama sen bilirsin Yorumla Beğendiremedik +1 yıl ucuz yani Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,9b cevap paylaştı. Verilir. 1 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,2b cevap paylaştı. vermem 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Değil 3 Bin TL 300 TL bile vermem:) 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Siz yalın ayak başı kabaklardansınız galiba Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Bir ayakkabıya 3 bin veren kafasız var işte.
Kafalılar pazardan ya da 3. sınıf butiklerden plastik ayakkabı alıyolar kafa önemli tabi 😂
Kimse senin ayakkabının kalitesini sormuyor ama yinede sen bilirsin.
Soruyu ben sormuşum sen cevap için burdasın ama yine de sen bilirsin
@Brkmerall ne bu asgari maaş el kol edindi mesaj mı yazıyor 😂😂
Parası olan için koymaz. Ayak sağlığı önemli.
Modası geçmez bence.
Aynen klasik bi tarz
Convers tarzını sevmiyorum eskiden kullanmış olduğum oldu ama bence iyi değil ya verilmez
Ortalama bir ayakkabı giyerim diyorsan fiyat normalde bu ayakkabıyı bir lira vermem
Onlar da bin liraya vermiyo zaten😂
Bir tl demek istedim
Çakmasının bundan Bi farkı yok 200 tlye almıştım 🤭🤭
Görüntü benzer olabilir ancak kötü malzeme ve ayak sağlığı için iyi değil
Bedava verseler giymem
Ne giydirelim paşama
Gri Nike spor 🥰🥰
Hayır, modası geçti bence. :)
Bu modası geçebilir bi ürün değil
verilmez 3 bine harika ayakkabılar var
Mesela?
kadın ayakkabısı bilmiyorum ama buna verilmezzz bu para
Converse ce vans tercih ederim ve piyasa hep 2500~3000tl
şimdi şöyle bu tarz meselesi ayakkabı kaliteli demek ki ben spor seviyorum o yüzden böyle renkli sporları severim ben :D
Aptalsiniz mk 800-900 ver 3 bin ne ya ne canım insanlarsınız siz
vermem ya. d
Genel piyasa bu civarda ama para olarak
ya ben zaten sıkılıyorum hemen ayakkabıdan 3k verip sonra giymesem olmazdı djjgfjg
Haa o başka tabi😂
bune olm 10 tl lik ayakkabı ne 3 bini
10tlye bağcık bile vermiyolar adama ama sen bilirsin
ucuz yani
ben de hala giyiyom guzel benc ya
Dünyanın en saçma ayakkabısı
Verirdim
Rahat değiller verilmez
Hayır
Degemz
Verilir.
Veririm