Alışveriş & Hediyeler Sevgiliye yılbaşı hediyesi battaniye alınır mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Şunu almayı düşünüyorum Alınır Alınmaz Başka bir önerim var; Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sevgiliye yılbaşı hediyesi battaniye alınır mı? Cevapla Hediye Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Alınır neden olmasın 0 0 Yorumla
huzunluyurek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 364 cevap paylaştı. benim rahmetli eşim fenerbahçeliydi ben ona fenerbahçenin battaniyesini almıştım çok sevinmişti 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun... Yorumla huzunluyurek +1 yıl amin teşekkürler Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Alınır.. alınsa iyi olur.. battaniye.. yıl başı temali o güzel kupa bardaklar.. atkı şapka 1 0 Yorumla
Boğaalfa Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Hediyenin hepsi güzel tabi yılbaşında anlamlı bir hediye daha iyi olurdu diye düşünüyorum 0 0 Yorumla
Wosty Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 88% +1 yıl Niye alinmasin battaniye Cook güzel bir araç bir de yanında yatan bir kedin varsa 0 0 Yorumla
asyaaalia Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 98% +1 yıl Çok güzel bir fikir. Güzel bir notta yaz 🥰 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Ama ttendyolda sipariş edicem notu nasıl yazabilirimki Yorumla asyaaalia +1 yıl Ciceksepetinde vardır aynısı Yorumla Soran +1 yıl Not yazmıyor yataş Yorumla asyaaalia +1 yıl Ciceksepeti kendi not kartı veriyor ya Yorumla Soran +1 yıl Ne yazayım peki Yorumla asyaaalia +1 yıl Ben yokken seni sarıp sarmalayacak bendh bir şey olsun istedim. tarzı bir şey olabilir. Kullandığın parfümü de sık kokun olsun üstünde Yorumla
Cordoba1234 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 77% +1 yıl Elektrikli battaniye al😀😀 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Soran +1 yıl Korkarım Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 347 cevap paylaştı. Alınabilir tabi ki 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Bazıları adama çeyiz mi. düzüyon yazmış Yorumla FiqHtShoT +1 yıl Ne alaka ya, hediye hediyedir beğenmezse de parayı çok önemseyen biridir ayrıl derim seven kişi her alınanı beğenir beğenmemezlik etmez Yorumla Soran +1 yıl Tek başına yaşıyor ve battaniyesine baktım kirlenmiş çamaşır makinası da yok aklıma bu fikir geldi. Sıradışı bir hediye bence Yorumla FiqHtShoT +1 yıl Oo süper bir hediye beğeneceğinden eminim 😊 mutluluklar size 😊 Yorumla Soran +1 yıl Beğenmese üzülürüm Yorumla Soran +1 yıl O yüzden sordum soruyu Yorumla FiqHtShoT +1 yıl Dedim ya seven beğenmemezlik etmez 😊 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 954 cevap paylaştı. beraber kullanacaksanız olur 0 0 Yorumla
Teardrops Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Güzel görünüyor, geçen de annem almış bana. :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl La iyi fikirmiş haa 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Başka bir şey aldım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Be aldın Yorumla Soran +1 yıl Sweat Yorumla Cevap sahibi +1 yıl En iyisi Yorumla Soran +1 yıl Senin var mı sevgilin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nişanlıyım Yorumla Soran +1 yıl Mutluluklar Dilerim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
elifnypho Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Pijama takımı da al 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Giymez Yorumla elifnypho +1 yıl Şortlu bişi al eş takım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Alınır neden olmasın
benim rahmetli eşim fenerbahçeliydi ben ona fenerbahçenin battaniyesini almıştım çok sevinmişti
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun...
amin teşekkürler
Alınır.. alınsa iyi olur.. battaniye.. yıl başı temali o güzel kupa bardaklar.. atkı şapka
Hediyenin hepsi güzel tabi yılbaşında anlamlı bir hediye daha iyi olurdu diye düşünüyorum
Niye alinmasin battaniye Cook güzel bir araç bir de yanında yatan bir kedin varsa
Çok güzel bir fikir. Güzel bir notta yaz 🥰
Ama ttendyolda sipariş edicem notu nasıl yazabilirimki
Ciceksepetinde vardır aynısı
Not yazmıyor yataş
Ciceksepeti kendi not kartı veriyor ya
Ne yazayım peki
Ben yokken seni sarıp sarmalayacak bendh bir şey olsun istedim. tarzı bir şey olabilir. Kullandığın parfümü de sık kokun olsun üstünde
Elektrikli battaniye al😀😀
Hayır
Korkarım
Alınabilir tabi ki
Bazıları adama çeyiz mi. düzüyon yazmış
Ne alaka ya, hediye hediyedir beğenmezse de parayı çok önemseyen biridir ayrıl derim seven kişi her alınanı beğenir beğenmemezlik etmez
Tek başına yaşıyor ve battaniyesine baktım kirlenmiş çamaşır makinası da yok aklıma bu fikir geldi. Sıradışı bir hediye bence
Oo süper bir hediye beğeneceğinden eminim 😊 mutluluklar size 😊
Beğenmese üzülürüm
O yüzden sordum soruyu
Dedim ya seven beğenmemezlik etmez 😊
beraber kullanacaksanız olur
Alınır ama bu kötüymüş
Alınır ama noel konsept li.
Güzel görünüyor, geçen de annem almış bana. :D
La iyi fikirmiş haa
Başka bir şey aldım
Be aldın
Sweat