Yoğun ve şekerli kokular hariç tüm önerilere açığım :D Kışa uygun parfümlerden önerileriniz neler, siz hangi kokuyu kullanıyorsunuz?

Yoğun ve şekerli kokular hariç tüm önerilere açığım :D Kışa uygun parfümlerden önerileriniz neler, siz hangi kokuyu kullanıyorsunuz?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
bargello var
bargello bi de mad parfüm söylediler acaba kalıcılık nasıl
Bn ucuz ne varsa aliyorum parfum. Ucuz derken dolum parfum diil de mavi gibi markalsrin parfumlerini aliyorum.
bi kere pull and beardan almıştım dediğin gibi parfüm yani markanın parfümünü çok güzeldi kokusu chloe love gibi ama üretimi kalkmış galiba sonra hiç bulamadım mağazalara bi bakayım
Acikcasi pahali markalarin kokularini bilmiyorum hic ama o kadar para vermeye gerek var mi bilmem, belki cok zengin olsam dusunmeden alirim🙄
Dedigin koku hangisi pull and bear? Internetten bakayim merak ettim💕
pull and bear parfüm phyllis arattım tarattım bi yerden adını buldum şişesi değişmiş ben alırken pembeydi :D
Bakayim internette var mo, tesekkurler💕☺️
rica ederim <3
Yokmus :D
benim önerdiğim sana uymayabilir kişiseldir böyle şeyler
git bir mağazaya isteğini söyle örnekleri bi dene
Parfüm hiç kullanmayın sağlık açısından çok zararlı
kıyafete sıkılan ve kaliteli parfümlerin zararı olacağı sanmıyorum tabii dozunda kullanılmalı
Siz bilirsiniz
Çok parfüm alırım kaliteli de alırım ama isimlerine hiç dikkat etmem 🤷🏻♀️
bu sene avon attraction game'e şans verdim kalıcılığı çok iyi ve vanilyalı çikolatalı farklı bir kokusu var.
avon biri daha demiş en sonra bir kaç yıl önce kullandım en iyisi bi kokularına bakayım kalıcı yüksekse fiyatları üzmüyor zaten
Ben parfüm değilde dalın sıkıyorum okulda bi çocuk arkadaşına sen mi dalin sıktın diye onu koklamıştı bi ara ksfnkanskcns
dalinde artık beni boğuyor gibi bir ara kullanıyordum
Ysl libre ya da dior hypnotic poison
libre kalıcı değil diyorlar ya kalıcı olsun istiyorum
Aşırı kalıcı ve yürüdüğümde bile soran oluyor parfümümü
Armani my way vazgeçilmezim
kesinlikleee en güzel koku olabilir 🫠
evet ya bayılıyorum 😍
bunu bi deneyeyim bir kaç arkadaşım daha söylemişti dikkat çeken bir koku galiba tüm KS my way kokcaz dkhskd
Hepimiz mis gibi olalım 😅
Guerlain veya Ysl dan vazgeçmem
Avon al lotus adı kokusu güzelmiş çok
avonun kokuları bir süre sonra hepsi aynıymış gibi geliyor lotusu duymamıştım bi bakarım
trendlere bak kanka :D
Kolonya sık
pandemide yeterince kullandık almyım teşekkür.
Lakoss
galiba onu biliyorum for her mi neydi adını tam hatırlayamadım
Fowar aymi
bakıcam buna lacoste düşünüyordum
Bide zen diye bi parfum var oda iyi bak onada
Dior hypenotic poison
efsaneler efsanesi
Kızlar buyrun lütfen yardımcı olun bu arkadaşa 👍
Pahalı ama?
Tom Ford
Senin kokun guzel
hassstır oradan nereden biliyon tipk erko