Alışveriş & Hediyeler Bu iki kombinden hangisi alsam? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Yapay Zekaya Sor Ya da ikisini de alımı Birincisi İkincisi Hiçbiri Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Süper soru 🍂 Bu iki kombinden hangisi alsam? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. İkincisi 0 0 Yorumla
asyaaalia Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 98% +1 yıl Yaşın kaç bilmiyorum ama ikinci daha tatlı bir kombin. Birinci biraz daha kadınsı. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 28 yasndaym. Yorumla asyaaalia +1 yıl O zaman 1 Yorumla
yaren9703 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Birincisi daha guzel ama ustundeki kazagimsi veya bodymsi seyin modeli guzel degil. Ayni renk baska bi ust bakabilirsin 0 0 Yorumla
ünlü_düşünür Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl ilki daha hoş geldi gözüme. ama normalde ikisine de bakmam 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nedn Yorumla ünlü_düşünür +1 yıl bilmiyorum bi uyumsuzluk var Yorumla
Cleanman58 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl İki daha iyi ama eğer gözlerin mavi renkse birinciyi al. 0 0 Yorumla
mOLiiiiiii Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl İkisi de olur veya başka modeller de bakabilirisin. 0 0 Yorumla
ayla_xxx Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 51% +1 yıl ikiside çok şık ama illaki birini alacaksan 2. bir tık daha güzel 0 0 Yorumla
Catutigernos Takip Et Master Yaş: 40 , eic 85% +1 yıl Sen beğendiysen ikisini de al gitsin ne düşünüyorsun 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 728 cevap paylaştı. ikisi de çok yakışmış ama birincisine bayıldım tam benim renklerim ;) 0 0 Yorumla
günah55kedisi Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl İkinci daha genç dinamik göstermiş birinci daha olgun sen seç 0 0 Yorumla
Denrs34 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl İkincisi daha güzel ama o çizme güzel olmamış sana kaba duruyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İlkinin eteği güzel ikincinin kazağı o ikisini al ve o ilk eteği başka bi bluzla ya da kazakla kombinle mümkünse. 0 0 Yorumla
THEINCREDIBLE Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl İkisini de alma Bu kadar tatlı olmak zorunda değilsin 0 0 Yorumla
İnatçıbirkoç Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 91% +1 yıl Ben hep maviye bayılırım bayanda :) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sensin bayan bı ogrenemednz KADIN Yorumla İnatçıbirkoç +1 yıl Kadın da okey kızma feminem :) Yorumla
Çilek_22 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 551 cevap paylaştı. Birinci kombin daha iyi bence 0 0 Yorumla
amokachi006 Takip Et Xper 5 Yaş: 109 , eic 47% +1 yıl mavi bluzun modası hala mı gecmemiş 0 0 Yorumla
BurcuQueen Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 93% +1 yıl Hangisini aldın 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İksiini de 😄😄 Yorumla
BeyHasan3434 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl İkincisini aldın umarım? 0 17 Yorumla BeyHasan3434 +1 yıl ?** Yorumla Soran +1 yıl İkisinide Yorumla Soran +1 yıl Bu arada beni nedn engelledn engellemissn bni Yorumla BeyHasan3434 +1 yıl marka? Yorumla Soran +1 yıl Markayı boş ver ya😄 aldm işte ikisinide Yorumla BeyHasan3434 +1 yıl engel mi? birkaç kişiyi engellemiştim ama bilemedim senin profil.. gizliden çıkarsan bakayım merak ettim Yorumla Soran +1 yıl Gizliden çıkamıyorm bn Yorumla BeyHasan3434 +1 yıl ilk ve son harfi ne kullanıcı adının? Yorumla BeyHasan3434 +1 yıl ? Yorumla Soran +1 yıl boş ver ya da kalsn böyle. Liste kabarkki snde bilmiosun kim olduğumu neys Yorumla BeyHasan3434 +1 yıl yahu bi dur yaz ne demek kalsın :) konuşalım:) bi yaz işte dedğimi :) Yorumla BeyHasan3434 +1 yıl hadiiii Yorumla Soran +1 yıl s 8 oldu mu Yorumla BeyHasan3434 +1 yıl oldu, yazsana :) Yorumla BeyHasan3434 +1 yıl Bekliyorum Yorumla Soran +1 yıl Nie yazim Yorumla BeyHasan3434 +1 yıl Lğtfennnnnnnn Yorumla
mutsuzzzzz__ Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Boyun kaç 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 170 boyum 49 kiloyum Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 563 cevap paylaştı. İkincisi 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 347 cevap paylaştı. İkincisi daha güzel 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 421 cevap paylaştı. Ikincii 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 359 cevap paylaştı. 2 çocuksu 1 iyi gibi 0 0 Yorumla
htahir Takip Et Yoda Yaş: 44 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 661 cevap paylaştı. ilk olan 0 0 Yorumla
xsarinx Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 790 cevap paylaştı. İkinci 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,2b cevap paylaştı. ilki bence 0 0 Yorumla
Silverlabel Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Siyahlı daha güzel 0 3 Yorumla Silverlabel +1 yıl Biraz kilo alsan varya tadından yenmez 😄 Yorumla Soran +1 yıl Sorun orada alamıyorum Yorumla Silverlabel +1 yıl Çok basit aslında Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
İkincisi
Yaşın kaç bilmiyorum ama ikinci daha tatlı bir kombin. Birinci biraz daha kadınsı.
28 yasndaym.
O zaman 1
Birincisi daha guzel ama ustundeki kazagimsi veya bodymsi seyin modeli guzel degil. Ayni renk baska bi ust bakabilirsin
ilki daha hoş geldi gözüme. ama normalde ikisine de bakmam
Nedn
bilmiyorum bi uyumsuzluk var
İki daha iyi ama eğer gözlerin mavi renkse birinciyi al.
İkisi de olur veya başka modeller de bakabilirisin.
ikiside çok şık ama illaki birini alacaksan 2. bir tık daha güzel
Sen beğendiysen ikisini de al gitsin ne düşünüyorsun
ikisi de çok yakışmış ama birincisine bayıldım tam benim renklerim ;)
İkinci daha genç dinamik göstermiş birinci daha olgun sen seç
İkincisi daha güzel ama o çizme güzel olmamış sana kaba duruyor
İlkinin eteği güzel ikincinin kazağı o ikisini al ve o ilk eteği başka bi bluzla ya da kazakla kombinle mümkünse.
Kombine lafim yok zaten ama senin fizigin onu gosteren tatlim
her ikisinde de seksi duruyorsun
İkisini de alma
Bu kadar tatlı olmak zorunda değilsin
Ben hep maviye bayılırım bayanda :)
Sensin bayan bı ogrenemednz KADIN
Kadın da okey kızma feminem :)
mavi ve siyah muhteşem ikili
İkincisini sevdim, tatlı duruyor.
Birinci kombin daha iyi bence
Birinciyi daha çok beğendim ben
Gri uyumu güzel olmuş
İkincisi oldukça güzel
Bence ikincisi en güzeli
mavi bluzun modası hala mı gecmemiş
İkisi de kötü
İkinci daha iyi duruyor
Yavrum usttekine bayildim
Hangisini aldın
İksiini de 😄😄
İkincisini aldın umarım?
?**
İkisinide
Bu arada beni nedn engelledn engellemissn bni
marka?
Markayı boş ver ya😄 aldm işte ikisinide
engel mi? birkaç kişiyi engellemiştim ama bilemedim senin profil.. gizliden çıkarsan bakayım merak ettim
Gizliden çıkamıyorm bn
ilk ve son harfi ne kullanıcı adının?
?
boş ver ya da kalsn böyle. Liste kabarkki snde bilmiosun kim olduğumu neys
yahu bi dur yaz ne demek kalsın :) konuşalım:) bi yaz işte dedğimi :)
hadiiii
s 8 oldu mu
oldu, yazsana :)
Bekliyorum
Nie yazim
Lğtfennnnnnnn
Boyun kaç
170 boyum 49 kiloyum
Daha modern ve Seksi
2. si daha şık durmuş bence
İkincisi
Birincisi