Alışveriş & Hediyeler Bu çanta nasıl, rengi pembemsi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor nasil sizce , gercekte daha pembemsi rengi , fotoda soluk cikmis Bu çanta nasıl, rengi pembemsi? Cevapla Fotoğraf Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. iyi çanta bence 0 0 Yorumla
n0namen0 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Model olarak güzel kalite ve kullanılan malzeme de iyiyse alinabilir 0 0 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 394 cevap paylaştı. Güzel bence günlük hoş 0 3 Yorumla Soran +1 yıl evet unide takcam zaten , spor bi havasi var. tesekkur ediyorum Yorumla Coffein +1 yıl Evet yakışır içine de at kitaplarini :)) güle güle kullan 🙏 Yorumla Soran +1 yıl tesekkur ediyorumm 🩷🩷🩷 Yorumla
nickmickyoklan Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl babannemin ilac cantasi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl babanen polo takiyo demek ki Yorumla
Burcu3428 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 91% +1 yıl Çok güzel görünüyo 0 2 Yorumla Soran +1 yıl tesekkur ederimmm Yorumla Burcu3428 +1 yıl Rica ederim 🤗 Yorumla
1234doa Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Boyle büyük logolar varoş duruyo:( 0 6 Yorumla Soran +1 yıl ufaktan bana da oyle geliyo ama kadınsı duruyo diger modeller veya fazla salaş. en begendigim buydu Yorumla 1234doa +1 yıl Cok begendiysen al tabi Yorumla Soran +1 yıl nerde yasiyosun Yorumla 1234doa +1 yıl İstanbul Yorumla Soran +1 yıl bi arkadasim gibi konustun da ondan dkwbdkw Yorumla 1234doa +1 yıl Ahahhahahahha Yorumla
sineeem1 Takip Et Bilge Yaş: 104 , eic 97% +1 yıl Güzel değil 0 1 Yorumla Soran +1 yıl kamerada durusu bana da garip geldi cok basit durmus , gercekte daha hos Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
iyi çanta bence
Model olarak güzel kalite ve kullanılan malzeme de iyiyse alinabilir
Güzel bence günlük hoş
evet unide takcam zaten , spor bi havasi var. tesekkur ediyorum
Evet yakışır içine de at kitaplarini :)) güle güle kullan 🙏
tesekkur ediyorumm 🩷🩷🩷
babannemin ilac cantasi
babanen polo takiyo demek ki
Çok güzel görünüyo
tesekkur ederimmm
Rica ederim 🤗
Boyle büyük logolar varoş duruyo:(
ufaktan bana da oyle geliyo ama kadınsı duruyo diger modeller veya fazla salaş. en begendigim buydu
Cok begendiysen al tabi
nerde yasiyosun
İstanbul
bi arkadasim gibi konustun da ondan dkwbdkw
Ahahhahahahha
Güzel değil
kamerada durusu bana da garip geldi cok basit durmus , gercekte daha hos
Guzel
Bence güzel
Bence güzel
Tarzm değil kötü
Güzel çanta