Güncellemeler
+1 yıl
Çiçek alıp gitsem olur mu?
Güncellemeler
+1 yıl
Hoşlanmayan kadın yeni tanıştığı erkeğin dokunmasına izin verir mi
Geçen hafta acele ile buluştuk yarın tekrar buluşacağız me tarz bir hediye alsam acaba diyorum sadece çiçek yeterli mi, ve bu ayın 12 sinde doğum günü var, asıl hediyeyi o zaman mı alayım dior ya da hermes parfüm almayı düşünüyorum 250,300 Euro arası abartılı mı olur sizce?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Mutlulugunuz daim olsun diyelim ama hediye için çok erken
Anladım onu düşünüyorum bende ne yapsam diye daha tanışma aşamasındayız
Hediye erken beyefendi biraz daha tanıştıktan sonra daha makul olur bence.
Tamam bakalım bugün buluşacağız belli olur ilerlersek olur yoksa olmaz hayırlısı artık
Hakkınızda hayırlısı olsun umarım güzel neticelenir.
Umarım küsmez nasip artık
Hediye için çok erken
Nerelisin sen aslen
Mardinliyim
Kürtsün ve parisde mi yasiyorsun
Evet
Vay iyimis
Ne oldu ki
Öylesine kacakmi geldin fransaya
Evet kaçak geldim, çalışma vizesi alacağım hayırlısı ile.
Hadi hayirlisi ne is de calisiyorsn
Cok kürt var kacak gelen fransada
Bakalım hayırlısı terziyim.
Iyimiş
Evet var bayağı ama ben kimseyle takılmıyorum bizim insandan uzak duruyorum
Neden?
Her türlü şeytanlık bizimkilerden çıkıyor en iyisi tek takılmak
Evet haklisin
Evleniyormusun
Bugün buluşacağız işte bakalım anlaşırsak olacak anlaşmasak olmaz nasip flört daha sevgili değiliz
Kiz kürt mu? Türk mu?
Dokunmak ne anlamda elime mi nereme dokundu onu bellirtseydin söylerdim
Kız Türk seviştik. Hoşlanmasa sevişmezdi benimle değil mi demek istedim
Evet bencede hoslanmasa sevismezdi ama belkit o an istegi geldi
Kiz nereli aceba?
Asla kizin yanindq apo selodan bahsetme
Yani siyaset yapma
Benim öyle düşüncelerim yok sevmiyorum zaten siyaseti asla o konulara girmem ki
Sevmediğim şeyler siyaset muhabbeti bana ters zaten
Evet aynen siyaset bisey getirmez zaten
Evlenin zina etmekdense evlenmek en iyisirir
Tabi kizda istiyorsa
İkimizde birimizi istiyoruz evlenmek istiyoruz
Hayirlisi olsun bakalim
Evlenin dugununde beni çagir
Nerde yaşıyorsun ki
Gerçekten bak normalde çok yakınlaşırım kadınlarla yani yolda giderken bile tanışıyordum kadınlarla * kızla konuştuğumdan beri başka bir kadına baktığım zaman rahatsız oluyorum
Fransa ben
Asik olmusun sen kiza galiba
Kiz güsel mi
Nasil tanisin bu kizla?
Ben Strasbourg metzde yasiyorum
Bende evlenmek istiyorum birini bulup 1-2 sene sonra Allah nasip ederse
Biri tanıştırdı beni bu kızla benim oturumum yok ama o Fransız vatandaşı ama asla oturum için yaklaşmıyorum ona çünkü ondan aşırı derecede hoşlanıyorum çok beğendim onu tek isteğim evlenmek
Allah gönlüne göre versin gerçekten niyeti düzgün birini bulmak zor avrupada
Kiz belkit oturum icin evlendini dusunebilir ne yaziki bende fransada dogdum oturumum vqr turkiyede ki erkekler benimle avrupa icin konusuyor hele ki kürt erkekleri hep avrupaya cikmak niyetleri
Amin tesekurler
Evet gercekden de zor birini bulmak dürüst felan bakalim hayirlisi
Ben oturum için asla evlenmiyorum bir kaç kızla tanıştırdılar burada ben açıkçası beğenmedim sonra senin oturum yok dediler kabul etmiyorsun asla oturum için evlenmem her gece birlikte olacağım kadın olacak beğeni olmalı oturumu ne yapayım 3,5 sene sürünürüm alırım ama evlilik basit değil ben İzmirde büyüdüm ama doğuluyum doğuda yaşamadım hiç. Belkide o yüzden anlaşıriyoruzdur
Halkında hayırlısı olsun çok dikkatli ol gençsin gerçekten ben korkuyorum evlilik konusunda ama bu kızı istiyorum yolda yürürken bile kimseyle muhatap olmuyorum o derece ona bakmaya doymadım
Yani tabi orasi öyle belli ki kizdan hoslanmasin ama kiz zanedersem fransada dogmus simdi oturum icin benimle evlenmek istiyor diye dusunebilir yani ben sahsen dusunurdm benimde bi kurt konisdum vardi beni basda sevdini felan dusundum sonra bir cok sey ogrendim onun hakinda.. sonra farkli baktim herseye
Zaten bu devirde guvenmi kalmis hep cikar menfat iliskileri
Sevmis olmalisin kizi
Kurtce biliyormusun sen? Nerenin kurdusun sen? Diyarbakirmilimi
Ben söyledim ona ailemin adresini verdim araştır dedim sosyal medya hesaplarımı verdim neyi merak ediyorsan sor dedim beni soruştur dedim. Her konuda rahatım dedim.
Ben dedim ikimizde 35 yaşında insanlarız bu yaştan sonra kağıt oturum için asla evlenemeyiz bizi boşanma 10 sene geriye atar ve öyle bir şey olsa ben durmam dönerim Türkiye’ye
Gerçekten istiyorum bu kızı ben onun her şeyi olmak istiyorum seversek hemen evleniriz dedi hayır ben 1 sene 2 sene beklerim dedim hiç acele etmem asla dedim
Kürtçe ve Arapça da iyi derecede biliyorum burada Türkiye’den gelip Türkçe konuşamayan gençler var çok değişik ben ege de büyüdüm diye mi acaba düşünüyorum da bilemedim Mardinliyim ben.
Yani kiz öyle dusunebilir iste herseyin hayirlisi olsun ne dim seviyorsan sahip cik kiza
Kac senedir fransadasin
Çok hoşlanıyorum kızdan 1 seneyi geçti burada yaşayalı yeni geldiğim için sıkılırım dönerim diye düşünüyor ama asla onu istiyorum ben
Anladim kiz aslen nereli aceba
Niğde
Bende aksaray 😂
Nigdelileri tanirim
Aksarayin yanindalar
Çok iyiyiz korkuyorum nazar değecek diye burada Fransız ve İspanyol kızlarla da tanıştım ama hep isteğim Türk en iyisi kendi kültürüm diyorum
Tabikide haklisin
Yine turk kurt iyidir
Kulturunu bilir az cok zaten İzmir'de bbuyudum dedin
Kendine oku nazar degmez
Evet İzmirde büyüdüğüm için İspanyol ile evlenebilirdim ama evlenmedim herkes oturumun yok İspanyol kıza hayır diyorsun neyine güveniyorsun diye evlilik bir defa olur Türk istiyorum özellikle dedim köyden gelen Fransız’la evlenirim Türkçe evlenmem diyor çok görüyorum yanlış anlama köylüleri ötekileştirmiyorum ama kendi kültürümün kadınını istiyorum ben buldum nasip olursa inşallah sorun çıkmazsa karım olacak
Insallah hadi hayirlisi hakkinda sevdin kadina sahip cik
Hayırlısı karım olacak inşallah gerçekten çok hoşlanıyorum ondan karım gibi görüyorum onu
Anladim iyi👍
Teşekkür ederim