Beyaz eşya
Gıda
Giyim
Kozmetik
Kuaför
Altın takı vs.
Teknoloji
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Kadınlar, genellikle bir dizi farklı sektöre harcama yaparlar ve bu sektörler zaman içinde değişebilir. Bununla birlikte, kadınların genellikle giyim ve moda, kozmetik ve kişisel bakım, sağlık, gıda ve içecek, seyahat ve eğlence gibi alanlara harcama yaptıkları bilinmektedir.
Giyim ve moda, kadınların en büyük harcama alanlarından biri olabilir. Kadınlar genellikle yeni kıyafetler, ayakkabılar, aksesuarlar ve diğer moda ürünleri için harcama yaparlar. Kozmetik ve kişisel bakım ürünleri de kadınların harcama yaptığı diğer bir önemli sektördür. İnsanlar genellikle güzellik ürünleri, cilt bakımı ürünleri, makyaj ürünleri ve parfümler gibi çeşitli kozmetik ürünleri satın alırlar.
Sağlık, kadınların harcama yaptıkları bir başka önemli alandır. Kadınlar genellikle sağlıkları için bakım ürünleri, vitamin takviyeleri ve sağlık hizmetleri için harcama yaparlar. Gıda ve içecek, temel bir ihtiyaç olduğu için kadınlar için önemli bir harcama alanıdır. Ayrıca, seyahat ve eğlence gibi alanlara da harcama yapabilirler.
Ancak, her kadın farklıdır ve bireysel harcama alışkanlıkları değişebilir. Bazı kadınlar teknolojiye, ev dekorasyonuna veya hobilerine harcama yapmayı tercih edebilirler. Genel olarak, kadınların harcama alışkanlıkları kişisel tercihlere, gelir seviyesine, yaşam tarzına ve diğer faktörlere bağlı olarak değişebilir.
Ancak çoğunluk giyim tercih eder.
Ya ben para harcayacak fırsat bulamıyorum ki. Teknoloji ve beyaz eşyadan zaten anlamam. Gıdayı da ben yorulmayayım diye hallediyor. Giyim konusunda o kadar çok hediye alıyor ki dolaplar etiketi üstünde kıyafet dolu. Altın ve takı konusunda da ayda bir değilse ikinci ay da mutlaka bir şeyler alır.
Bana zaten kala kala kozmetik ve kuaför kalıyor. Kuaföre de çok harcamam, kozmetik kaldı elimde.
Düşününce iyi ki kocam var ya benim. 💞💞💞
Hepsine doğru orantılı yapıyorum:))
Giyim ve kozmetik kapışır😄
Cevap
17Cevap
Kuaför bence
Kıyafet, takı ve Makyaj ürünleri ama bana soracak olursan:Kitap, defter, plaklar, antika eşyalar vb. Şeylere daha da çok harcama yapıyorum
Tekstil işiyle uğraşıyorum, kadınlar en çok giyime alışverişte harcama yaparla.
Tekstil, kuyumcu, güzellik merkezleri, masaj salonları.
Ben en çok giyim ve yemeğe para harcarım makyaj bir defa alıyom çok uzun sere kullanıyorum yani
en çok kozmetik sektörüne harcama yaparız :)
Kuaför ve kozmetik. Ve giyim..🍀
Giyime daha çok
Giyim ve kozmetik diyebiliriz.
Akıllı hatunlar çeyrek alır, birikim yapar.
hepsi hepsiiii
Giyim ile Kozmetik kıyasıya yarışır
Altin taki makjay giyim.. vs.🙃
Sevdiğimiz her şeye harcıyoruz..
Kozmetik ve giyim
Önce giyim sonra kozmetik 🌿
Giyim tabiiki ama kozmetik de az değildir
Giyim sonra kozmetik sonra ev eşyası
Giyim
Altin
Giyim, kozmetik, kuaför.
giyim ve makyaj.. kişisel bakım yani.