Alışveriş & Hediyeler Bu ayakkabı çirkin mi duruyor, satılır mı giyilir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor OrijinalBayadır giymiyorum. Gayet güzel giyilir Daha iyi ayakkabılar var tercih edilmez Çirkin Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bu ayakkabı çirkin mi duruyor, satılır mı giyilir mi? Cevapla Ayakkabı Soruları Orijinal Soruları Satış Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ÇeriDomatesii Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 89% +1 yıl Tarz meselesi. Ben giymem mesela. Para versen 2. el ayakkabı asla giymem. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Hocam, ayakkabının sahibi benim, satın almayacağım, pek beğenmiyorum ama rahat ayakkabı, 300-500 TL'ye satmak yerine kendim mi kullansam bilemedim. Yorumla ÇeriDomatesii +1 yıl Kendin kullan bence. Ne yapacaksın 300 e 500 e satıp. Yorumla Kovaa151 +1 yıl Dmi ya 300-500 paramı Yorumla
ServetiFünun1 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yazın iyi gider bence hala giyilir 1 0 Yorumla
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Kışın giyilmez.. su geçirir.. baharda yürüyüşe giy 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 347 cevap paylaştı. Güzel bence 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Tarz meselesi. Ben giymem mesela. Para versen 2. el ayakkabı asla giymem.
Hocam, ayakkabının sahibi benim, satın almayacağım, pek beğenmiyorum ama rahat ayakkabı, 300-500 TL'ye satmak yerine kendim mi kullansam bilemedim.
Kendin kullan bence. Ne yapacaksın 300 e 500 e satıp.
Dmi ya 300-500 paramı
gaspçı ayakkabısı
Yazın iyi gider bence hala giyilir
Kışın giyilmez.. su geçirir.. baharda yürüyüşe giy
Güzel bence
İyi duruyor
Rengini kapalı severim ama model olarak iyi
İyi duruyor 🌸
Model çok kötü
Otur otur çok pahalı giy