3. den kullanıyorum farklı desenlerınıde hos ve acayıp rahat ,2 rengı pek begenmedım dugmeler sırıtmıs ,1 numara alt kısmı oek hos degl alternatıfı varsa degıstırrebılırsın degılse ıdare eder
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Valla saldirmandan da tirsarak hepsi de asiri kezbanca diyip ficuv kaciyorum
Tayt basli basina teshirci basit kiz isi gelir bana. ceket in rengi cingeneler gibi. ustteki elbisenin de kesimi cuval gibi. guzele gocunmam bak guzel derim ama sana yemin ederim bedava verseler birini alip giymem.
Banada öyle gelir tayt. Tabikide öyle giymeyecem üstüne ceketle falan giyecegim. Ceketin rengine gelince komple siyah giyip onu ustune giyersem iyi olur diye dusundum. Elbiseyide begendim öyle denmek istedim aldim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
3. den kullanıyorum farklı desenlerınıde hos ve acayıp rahat ,2 rengı pek begenmedım dugmeler sırıtmıs ,1 numara alt kısmı oek hos degl alternatıfı varsa degıstırrebılırsın degılse ıdare eder
Valla saldirmandan da tirsarak hepsi de asiri kezbanca diyip ficuv kaciyorum
Niye kezbanca ki ne almam gerekirdi
Tayt basli basina teshirci basit kiz isi gelir bana. ceket in rengi cingeneler gibi. ustteki elbisenin de kesimi cuval gibi. guzele gocunmam bak guzel derim ama sana yemin ederim bedava verseler birini alip giymem.
Banada öyle gelir tayt. Tabikide öyle giymeyecem üstüne ceketle falan giyecegim. Ceketin rengine gelince komple siyah giyip onu ustune giyersem iyi olur diye dusundum. Elbiseyide begendim öyle denmek istedim aldim
Sen nasil kiyafetler giyiyosun link atsana
Dur en son yaptigim alisverislerin linkini atiyim atabilirsem
Bunlar gibi
Ay cikmamis mi
Gelmedi bisey
en altaki kombin süper.
Kombini sormadim
Giyemezsin olmaz bunlar sana
Bornozun güzelmiş 😂
Ne bornozu
1 numara 😂
Dehil bornoz
😂😂😂
Kotusun
Alma onu😂
Verdim siparis
Yapma be😂
Bence guzel olucak digerleri nasi
www.instagram.com/.../?igshid=ODhhZWM5NmIwOQ== bunda guzel bende niye kotu olsunki
Diğerleri iyi 😂😂😂 bu duştan çıkmış bornoz giymiş gibi
Ya yok be
Geri ver ya istemiyorum 😂
Yok😂
Banane ya bornozu ya da bana ver
Niye sana verimki
Duştan çıkınca kullanırım 😂
😂bedeni olmaz muhtemelen
Önünü kapatmadan giyerim 😂
Okey
Okeeeeeyyy okeeyyyy
Okeys
Okeyler diyorum bende
24de okulu bitirip mesleğimi elime alicam? Bir kiz icin gec mi? ↗ buna gel burdan devam edek kdkdk
Devam edek 😂
Güzel