Alışveriş & Hediyeler Öğretmenler günü için aldığım çiçeğin yanındaki karta ne yazmalıyım? seyda028 Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Cicegn yanındaki karta ne yazfirabilrm Güncellemeler+1 yıl Super soru 🙏🏻🙏🏻💛 Öğretmenler günü için aldığım çiçeğin yanındaki karta ne yazmalıyım? Cevapla Kredi Kartı Soruları Öğretmenler Günü Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Bence içinden geleni yaz kutluyorum gibi 0 0 Yorumla
haydarhay Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Demek öğretmensin. Acaba ne öğretmenisiniz. Onların yazması lazım , siz niye yazıyorsunuz , onu anlamadım. 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 764 cevap paylaştı. Öğretmenim senin ben çiçeklerden yemişten sarı saçlı bebekten canımdan çok severim yaz 0 1 Yorumla seyda028 +1 yıl 😄😄😄 yok artk Yorumla
Ezel1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bize öğrettikleriniz gerçek hayatta hiç bir işimize yaramayacak olsa da sizi tanımak güzeldi yaz 😂 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 616 cevap paylaştı. Değerli öğretmenimÖğretmenler gününüz kutlu olsun 😎 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 348 cevap paylaştı. Öğretmenler gününüz kutlu olsun ad hocam diye yazabilirsin 😂 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Öğretmenler gününüz kutlu olsun sağlıklı mutlu nice günler dilerim 0 0 Yorumla
DogukanXeria Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl öğretmen adayı olarak bana kattıklarınız hayatımı değiştirdi yazısı çok etkilerdi 0 0 Yorumla
Meryliar Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ver geç hediyeyi niye bu kadar şey yapiyonuzki okul bitince öğretmen sizi unutcak sizde onu 0 1 Yorumla DogukanXeria +1 yıl öyle deme ya Yorumla
Manhesuss Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Örtmenler gününüz kutlu olsun örtmenim 🌸😀 0 0 Yorumla
Defnekoc1 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Boş iş aç kalsan saba Bi lokma ekmek vermez 0 0 Yorumla
ƘıԼıCƘiƦAƝ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Minareden atlarım öğretmenler gününü kutlarım yaz 0 0 Yorumla
GörkemKural Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Çiçeği vereceğin kişi bayanmı erkekmi 0 1 Yorumla seyda028 +1 yıl Kadın Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 616 cevap paylaştı. İki çiçek şu an birbirine bakıyor yaz 0 0 Yorumla
renaaaas Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl kime göndereceksin ona göre önerelim 0 1 Yorumla seyda028 +1 yıl Gönderdim çoktan tesadüfen bir öğretmen arkadaşıma gelen notu yazdm😄 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 367 cevap paylaştı. Ne öğretmeni 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1b cevap paylaştı. O. g k. olsun 0 8 Yorumla seyda028 +1 yıl O ne be Yorumla respectemir +1 yıl boş ver Yorumla DogukanXeria +1 yıl öğretmenler günün kutlu olsun kısaltması Yorumla respectemir +1 yıl Helal. d Yorumla DogukanXeria +1 yıl erkek erkeğin halinden anlıyor Yorumla respectemir +1 yıl Kesinlikle:) Yorumla seyda028 +1 yıl Anlamadgm icn değil begenmedgm icn klasik oldg icn öyle yazdm🤦🏻♀️ Yorumla DogukanXeria +1 yıl ayneeeen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Bence içinden geleni yaz kutluyorum gibi
Demek öğretmensin. Acaba ne öğretmenisiniz. Onların yazması lazım , siz niye yazıyorsunuz , onu anlamadım.
Öğretmenim senin ben çiçeklerden yemişten sarı saçlı bebekten canımdan çok severim yaz
😄😄😄 yok artk
Bize öğrettikleriniz gerçek hayatta hiç bir işimize yaramayacak olsa da sizi tanımak güzeldi yaz 😂
Değerli öğretmenim
Öğretmenler gününüz kutlu olsun 😎
Öğretmenler gününüz kutlu olsun ad hocam diye yazabilirsin 😂
Öğretmenler gününüz kutlu olsun sağlıklı mutlu nice günler dilerim
öğretmen adayı olarak bana kattıklarınız hayatımı değiştirdi yazısı çok etkilerdi
Ver geç hediyeyi niye bu kadar şey yapiyonuzki okul bitince öğretmen sizi unutcak sizde onu
öyle deme ya
Erkekse adamın dibi kadınsa kadının dibisin yaz
Örtmenler gününüz kutlu olsun örtmenim 🌸😀
"Öğretmenler gününüz kutlu olsun"
Sizin evin adresini yaz
İşinizi düzgün yapın yaz.
Boş iş aç kalsan saba Bi lokma ekmek vermez
Öğretmenler gününüz kutlu olsun
Minareden atlarım öğretmenler gününü kutlarım yaz
Hayırlı olsun sonunda fenomen olmuşsun
Salla basini al maasini
Güzel sevgi dolu sözcükler iyi olur :)