Alışveriş & Hediyeler Kendinize yakın hissettiğiniz bir marka var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Herhangi bir ürün yelpazesinin markası olabilir. Sizi yansıtan ve mutlu eden. Kendinize yakın hissettiğiniz bir marka var mı? Cevapla Marka Soruları Ürün Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Youtube 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 603 cevap paylaştı. Audi, BMW, Mercedes-Benz, Peugeot, Renault, Samsung, LG, Acer, Lenovo, MSI, Intel, AMD, Biostar, Realtek, Sandisk, Kingston, Hi-level, Trust, Gametech ve dahası... 1 0 Yorumla
Kovaa151 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Neden bilmiyorum ama profilo ya karsi cocuklugumdan beri sempati duyuyorum. Çok kararli ve sağlam bir şey olarak kazinmis aklima. 1 0 Yorumla
Venetor Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl puma, lc , samsung, amazon, disney, ford, aston martin, casper 1 0 Yorumla
hikmet0858 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 72% +1 yıl Nokia. Çocukluğumda kullandığım telefonumun markasıydı. 1 0 Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Babolat, Lufian, Nike, Carlsberg, Apple 1 0 Yorumla
hayletdayi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 548 cevap paylaştı. Türk markaları 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Youtube
Audi, BMW, Mercedes-Benz, Peugeot, Renault, Samsung, LG, Acer, Lenovo, MSI, Intel, AMD, Biostar, Realtek, Sandisk, Kingston, Hi-level, Trust, Gametech ve dahası...
Neden bilmiyorum ama profilo ya karsi cocuklugumdan beri sempati duyuyorum. Çok kararli ve sağlam bir şey olarak kazinmis aklima.
puma, lc , samsung, amazon, disney, ford, aston martin, casper
Nokia. Çocukluğumda kullandığım telefonumun markasıydı.
boykot listesini atmışsın resmen (!)
Mango ve Yves Rocher.
Babolat, Lufian, Nike, Carlsberg, Apple
Türk markaları
Apple
Doğan kitap
Ferrari