Sevgilim doğuda askerlik yapıyor kargoyla birşeyler yollamak onu mutlu etmek istiyorum. Nelere ihtiyacı olur orada ne gondersem çok sevinir?
Not: Sapık cevaplarinizi kendinize saklayın.
Not: Sapık cevaplarinizi kendinize saklayın.
Benim babamda askerdi. Dogudayken en cok ihtiyaclari olan sey kalin camasirlar ve bol miktarda sevgi oluyor. Kalin çamaşır atki bere vs diyebiliriz ama sevgi konusunda hayal gucunu zorla kalpli mektup kagidina seni çok seviyorum yazip beyaz zarfa koyup gonderme güzel birsey olsun. Allah mutlu etsin :)
Çok tesekkur ederim:)
Bende şu an askerim sevgilim sarma yapmis gondermis bir yedim bir mutlu olsum anaaammm en cok ev yemegi ozlendigi icin ev yemegi gonder :D
Bende çok hevesleniyorum yapayım gondereyim diye ama kargoyu aradım onun olduğu yere gitmesi 10 günü bulabilrmis bozulur ki :)
Hahaha oldu yaa bozulsun diye mi yapcm ben onlarıı neyse tesekkur edrm yinede :)
sıcak giyecek bir şey, mümkünse tek parça ve üstünde kalacak dışardan fazla belli olmayan bir şey olsun. aksi takdirde çalınır orada. Onun dışında yemek. :)
Yemek sikintili teşekkürler :))
Eldiven gönder nöbette rahat olur dicem ama alıyolar mı bilmiyorum
Olabilir teşekkürler :)
Cevap
14Cevap
Bence ona bir sürpriz yapabilirsin hiç beklemediği bişey. Ailesiyle beraber bir resim çektirip gönderebilirsn ya da bir çakmağın üstüne sizi anlatan bir yazı seni çok değerli kılıcak bişey bunlar orda çok önemlidir :)
Çakmak alırlar dimi ona da karışmazlar herhalde :) evet ailesiyle fotoğraf çok iyi fikir tesekkur ederimm
Pekala tesekkurler :)
İnsallahhh :)
Askerlik yapan biri sapik cevaplar yazmazdı diye düşünüyorum ))) o kadar erkeğin arasina seks cagristiracak bir corap bile göndermek cok kotu olurdu...
Doguda ise içlik ve iç çamaşırına cok ihtiyacı olacaktır , yıkama imkani az olacagindan
Doğru bunlar aklımda teşekkürler :)
rica ederim )
Abllam o seni çok ozlemiştir sen ona eski moda bir mektup yaz parfüm sık kendi parfumun bir tane tül gibi bişeye saçını koy her ozlediginde açar koklar bence buuu yani kurt Seyit şurada gördüydum 😁😁😁😁
Hahaha iyiymis ya tesekkur ettm bak çok sevdiği bir parfümüm var aklıma gelmemişti ondan sıkaym :D
Allah kavuştursun :)))
Amin inşallah :)
Saklama kabinda kek poğaça kurabiye gider 4 güne falan gidiyor koliye koy bunları akar kokar bişey koyma resim koy mektup yaz koliyi komutanları açıyo sevgilinin önünde yani uygunsuz komik bişeyler olmasın p t t kargoyla gonder ;)
Ptt gidiyormus zaten oraya sdce. 4 günde gitmezmis aradım 10 GNU bulabilir diyo onlarda bozulmaz mi
Hakkari çukurca da bilmiyorum öyle dediler ya arkadasinada göndermişler geç gitmiş ben gondereyim o zman şansa artik :)
Sen gidemez misin? Seni görünce daha mutlu olur bence :)
Çok istiyorum ama maalesef hakkaride ve ulaşımı çok zor onlara çarşı izni bile yok ben gidemem uzak :(
Bütün ihtiyaçları fazlasıyla karşılanır, o atmosferde ihtiyaç duyulan tek şey onun yanında olduğunu bilmesi... gerisi teferruat..
Bu da bir düşünce tesekkurler
valla bu soğukta nöbette üşümez kışlık içlik kalın çorap ona en güzel hediye olurrr kalp vs yalan dolan
Aynen öyle onları garanti gondrcm başka ne gondereblrm dye dusnyrm :)
yanında ona aşkını anlatan güzel bir mektup ve sonuna sana bunların yanında kocaman bir kalp gönderiyorum daima seninle askerim yaz...
Hmm iyiymis bu bak teşekkürler :)
rica ederim allah kavuştursun nerde asker
İnşallah , tesekkurler. Hakkari çukurca da
allah kavuştursun...
Amin inşallah
Bu zaman da asker seven kız kaldı mı :) helal sana be :)
Asker sevmiyorum ki ben onu seviyorum ister asker olsun ister burada olsun farketmez :) tesekkur ederim
kızlar genel de asker sevgililerini beklemez de o yüzden dedim :)
Doğrudur tesekkur ederim :)
Resimlerini yolla bir kaç manevi hediye yolla kullanabilceği şeyler sevdiği şeyler..
Teşekkürler
Atkı ör üşümesin. Bere yolla. Mektup yaz 😊
Tamamdır teşekkürler :)
sarma börek gibi şeyler olabılr veya boyun şalı gıbı bı eşyan da olabılır dolabına koyup mutlu olur
Teşekkürler
helal olsun kardeşim ;) asadfsadasf
Saol ya :d
kışlık asker malzemelir satan yerdeki yerlerden çorahp al bere al vs. sen gönder ordada vardır ama daha güzel olur senin alman ;)
Bencde hediye herzmn dha mutlu eder tesekkur edrm :)
eyvallah kardeşim ;)
tamam o zaman cevabımı kendime saklıyorum ;)
Saolasin :d
tamam öpüldün görüşürüz kank ;))
Bence bişey yollama... Daha zor olur.
Bence ihtiyacı olan şeyleri gonderirsem sevinir ki
Birşeye ihtiyacı olduğunu sanmıyorum. Bende güneydoğuda askerlik yaptım. Herşeyden zaten 2'şer adet mevcut. Eldivenden bile 2'şer adet giyiyoruz ve yeşil haricinde hepsi yasak zaten. Bazen siyaha da izin veriliyor. O yüzden söylüyorum. İlla bişey alacaksan yeşil renk olsun.
Evet onu biliyorum teşekkürler :)
Rica ederim... İyi beklemeler :))
Tesekkurler :)
Rica ederim hoşçakal :D
sigara içiyora 1 karton sigara gönder
Açıp bakiyolarmis ya almasinlar bide
Tamam o zman :)
mektupp
Mektup garanti zaten:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar