Sebepsiz gelen güzelliklere aşığım. Güveniyorum ki seviyorum. Sebepsiz gülebiliyorum.

Sebepsiz gelen güzelliklere aşığım. Güveniyorum ki seviyorum. Sebepsiz gülebiliyorum.
Bence bir çiçekle şüphelenmek son derece yanlış ve kırıcı bir hareket olur.
Yine bence; Kadınların birçoğu erkeklerin böyle durduk yere aldığı hediyelerde allah allah noldu niye hediye aldın diye sorgulamaya başlamasından dolayı hediye almıyor olabilir.
Biz çiçeklerle böceklerle şımartılmağa değer bir adamız, sorun etmeyiz..
Bilemiyorum, daha önce hiç aramadım. Aradıysam da yaşım bunu hatırlamama müsait olmayacak sayıları taşıyordu🥺
Yeryüzünde denk gelebileceğin en erken bu işleri atlatıp, nirvanaya ulaşmış adamım. Sobanın sıcak olduğunu bilmek için dokunup elimi yakmadan, onun elimi yakabileceğini ön görebiliyorum. Haliyle hayatım hatalarla, hayal kırıklıklarıyla dolu olmadı önceleri..
Ulukayın da diyebilir miyiz o halde? Samruk kuşunun yumurtasının bulunduğu bir dala yakın oturuyoruz. Yılanın ya da ejderhanın her yıl çaldığı o yumurtayı izliyoruz. Yumurta mutluluğu temsil eder. Biz mutluluğa çok yakın ama bir o kadar da uzak iki insan olarak bu dünyaya gönderildik. Ne göğe çıkabildik, ne yeraltına katılabildik. Orta Dünya'nın içinde sıkışıp kaldık. Bu dala tutunduk ve özgürlüğümüzü bize verilen bu dalda ilan ettik. Halimizden şikayetçi değiliz. Çünkü yaşamak bunu gerektirir. Belki bu dalda mutluluktan bir parça bulabiliriz. Belki de Samruk ruhumuzun kanatlarıdır.
Günaydın. :))
Cevap
15Cevap
Hayır ben çok mutlu olurum tabi ki de
O kadar mı güvensiz ilişkileriniz var ya neden şüphe duyalım ki buna
Çiçek sevdiğimi unutmamış derim.
Şüphelenmem. Aksine durup dururken alması, içinden gelmiş olması daha çok hoşuma gider belli başlı günlerde almasından
Hayır, jest yapmıştır altında nane aramaya gerek yok.
Yoo niye şüpheleneyim ki? Düşünmüş almış işte ağzının ortasına öpücük kondurduğum dönsaksk
Hiç olmadık anda yapılan sürprizleri severim ve yaparım, şüphelenmem hayır
Hayır, sürpriz dediğin şey budur zaten 💞
alsak bi dert almasak başka dert :)
Aldıkta ne oldu. Almaz olaydım.
Neden şüpheleneceksiniz siz jest yapıyor
Şüphelen diye almıyorlar ya
yoo içinden gelmiş erkeğimin derim 🙄
herşeye bir anlam yüklemeyin tc kızları
Neden alsın ki
Hayir niye edeyim
şüphe edecek bir durum yok ki
Yoooo
şüphelenmem
Hiç almadığım için bilemiyorum 🥲
Yoo hayır sevinirim hatta
Evet şüphe ederim
Evet Çünkü aynı çiçeği başka kadına almıştır 😂😂
😃😃kendi ağzınla itiraf ettin 😂
Kadınları sevindirmek lazım karında sevdiğin sevgilinde bir taş iki hangi havandı kuşmu kargamıydı sonuçta kuştur kadınlar çiçektir
😂😂😂😂😂
Hayır şüphelenmem. İçinden gelmiş almış derim
şüphelenirim
Hayır şüphe duymam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?