Alışveriş & Hediyeler Hangi online alışveriş sitesini daha çok kullanıyorsunuz? prensesmari Takip Et Yoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Trendyol Çiçeksepeti Hepsiburada Amazon Diğer (yorum) Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi online alışveriş sitesini daha çok kullanıyorsunuz? Cevapla Alışveriş Soruları Site Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,7b cevap paylaştı. En çok Amazon kullanıyorum gadası 1 6 Yorumla düşünmektükenmektir +1 yıl @nordun_gadasi bir ben miyim bu siteden anlamayan ya. Yorumla nordun_gadasi +1 yıl @düşünmektükenmektir Amazon harika bir site kesinlikle tavsiye ederim Yorumla düşünmektükenmektir +1 yıl :D bir kere sipariş verdim, o sipariş de gelmedi, param gitti. bu mu harikalık? Yorumla nordun_gadasi +1 yıl @düşünmektükenmektir öyle deme para iadesi alırsın ben yıllardır orayı kullanıyorum sorun yaşamadım hatta birkaç ürünü iade etmek istedim ürün sizde kalsın paranızı verelim dediler Yorumla düşünmektükenmektir +1 yıl O zaman başka bir sıkıntı. ben numaralarını aradığımda müşteri hizmetlerine ulaşamamıştım. Yorumla nordun_gadasi +1 yıl @düşünmektükenmektir yaa aslında hemen bağlanıyor Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Trendyol ve Amazon 1 0 Yorumla
Doludoludolu Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Trendyol candır trendyol express x2 candır keşke birde aras kargo ile çalışmasalar :D 1 0 Yorumla
Okerasude Takip Et Bilge Yaş: 52 , eic 98% +1 yıl Aldığım ürünlerin hic birinde sorun yaşamadım. Kargoda çok hızlı. Çok memnunum 1 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 462 cevap paylaştı. Trendyol dışında hiç bir alışverişi sitesini kullanmıyorum 1 0 Yorumla
Oskibey Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Yemek ve giyim alışverişi için Trendyol tercih ediyorum 1 0 Yorumla
IvarTheBoneless7 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Trendyol’u tercih ediyorum.. diğer sitelere göre daha hızlı ve daha güvenilir geliyor 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 387 cevap paylaştı. Trendyol, Amazon 🍀🗝️ 1 0 Yorumla
Sahil06 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 93% +1 yıl Hepicuğu buradaÇünkü hepsijet garantisi var 1 0 Yorumla
ƘıԼıCƘiƦAƝ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Buradan hediye çeki kazanıp Amazon kullandım. 1 0 Yorumla
birilkbaharmeselesi Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ben Trendyol'u severek kullanıyorum. 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 348 cevap paylaştı. Trendyol tabi ki de 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 425 cevap paylaştı. Decathlon, K2 1 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 46 , eic 31% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Galiba amazon 1 0 Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 693 cevap paylaştı. Trendyol 1 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,2b cevap paylaştı. hepsiburada. com 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
En çok Amazon kullanıyorum gadası
@nordun_gadasi bir ben miyim bu siteden anlamayan ya.
@düşünmektükenmektir Amazon harika bir site kesinlikle tavsiye ederim
:D bir kere sipariş verdim, o sipariş de gelmedi, param gitti. bu mu harikalık?
@düşünmektükenmektir öyle deme para iadesi alırsın ben yıllardır orayı kullanıyorum sorun yaşamadım hatta birkaç ürünü iade etmek istedim ürün sizde kalsın paranızı verelim dediler
O zaman başka bir sıkıntı. ben numaralarını aradığımda müşteri hizmetlerine ulaşamamıştım.
@düşünmektükenmektir yaa aslında hemen bağlanıyor
Trendyol ve Amazon
Trendyol candır trendyol express x2 candır keşke birde aras kargo ile çalışmasalar :D
Aldığım ürünlerin hic birinde sorun yaşamadım. Kargoda çok hızlı. Çok memnunum
Trendyol dışında hiç bir alışverişi sitesini kullanmıyorum
Yemek ve giyim alışverişi için Trendyol tercih ediyorum
Trendyol’u tercih ediyorum.. diğer sitelere göre daha hızlı ve daha güvenilir geliyor
Trendyol, Amazon 🍀🗝️
Hepicuğu burada
Çünkü hepsijet garantisi var
Buradan hediye çeki kazanıp Amazon kullandım.
Trendyol ve hepsiburada
Ben Trendyol'u severek kullanıyorum.
Trendyol’u daha çok kullanıyorum.
Trendyol ya da tofisa
hepsiburada ve amazon
Trendyol tabi ki de
Amazon
gittigidiyooo
Trend yol
Decathlon, K2
Trendyol
Trendyol