Malum her şey pahalı :( yoksa bişey almam devir tasarruf devri mi dersiniz? ✋👀👔👚
Taksitle alırım 💳
Param yoksa almam 💰
Tasarruflu olmayı tercih ederim 🙆
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Malum her şey pahalı :( yoksa bişey almam devir tasarruf devri mi dersiniz? ✋👀👔👚
Taksitli bir şeyler aldım oluyor fakat sırf taksidi var diyerek almıyorum Ödeme yaparken taksit imkanı sunulursa yararlanıyorum sadece değilse fiyatı makul olmayan bir şey almıyorum indirimde olmayan bir şeyi almıyorum tişörtleri kışın kışlıkları ise yazın alıyorum mesela ders mevsimde alınca fiyatlar daha makul geliyor
Cevap
24Cevap
Param yoksa almam
taksitle almak ne ya asla almam ürünü satanda niye satıyor çocuğuna ya da vergi zamanına yetişmek için
Herşeyi peşin almaya çalışırım. Bugünün maddi yükünü yarına bırakarak çok acı çekmişliğim var geçmişte
Genellikle nakit alırım , lakin son 1 yıldır enflasyondan dolayı Tl cebimizde taşınamıyoruz , ya dolarla alırım ya da kartla tek çekim
Yok artik bunlardami taksitle oldu zaten yilda bikere aliyoz onuda bi senedemi oducez beaa
hayatta taksitle kıyafet vs almadım almam da param kadar yaşarım
Hoşuma giden bir şeyi alırım. Ne indirim beklerim ne taksit yaparım.
Ayakkabı ve giyime de taksit yapmam yani param yoksa almam asla
Hic taksitle almadim hesaptaki nakde gore urun alirim
Herşeyi kredi kartıyla alırım ekmeği bile. Nakit kullanmam. Ve taksit yapma şansım varsa her şeyi taksitlendiririm. Niye peşin para vereyim. Peşin parayı borsada çevirip kk nin çoğunu beleşe getiriyorum.
Taksitle de olsa alırım çünkü her geçen gün o ürün yerinde saymıyor bir bir artıyor böyle daha karlı oluyor
Valla aliyom her seyi
Hayır , kredi kartım yok zaten
Taksitle alan mı varmış 😅
Peşin alıyorum
Taksitle alışveriş yapmiyorum.
Taksitle giysi alındığını bilmiyordum🙂
Para yoksa alman idare ederim
ben direk alıyorum
Direk sormuyo, ayakkabı ya da giyim alır mısınız diyo soruda :P
Para yoksa hiçbir şey yapmıyoruz.
Taksitle hic bisi almadim bu zamana kadar
Yok ya direkt veririm