Güncellemeler
+1 yıl
siz ne hissederdiniz?😇
Güncellemeler
+1 yıl
ee tabiki güzel içten yazılarımla bir nevi mektup gibi
aramız hep gelgitli senelerdir aramızdaki bağ kopadı ve ben onu çok seviyorum seneler ayıramadı farklı şehirlerdeyiz en iyi o bilir şu an konuşmayı ben kestim ama ona tam doğum gününde nostaljik bir kartpostal göndermek istiyorum çok saşıracak ilk benden alacak sizce bir erkek ne hisseder? toksit bir ilişiiz var ama🤸🏼♀️🙆🏼♀️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yaz tabiki mutlu olur. Onu sevdigini hissettirdinmi oda seni sever be.
Eskiden di be o geçen bunun espirisini yaptın anlamadilar bile insanlar kaldiki begenicekler
Yolla ama geri dönüş bekleme çöpe atar, ama eğer kalbinde bir şey anlam ifade etmiyorsan.
bizimki toksit ilişki gibi kac defa engelledim sinirden küstüm asla pes etmedi hep gönlümü aldı o hiç bir sey olmamis gibi davranır hayatinda tanidigi tek masum kız benim ve ayrılam yollar kesişmedi daha
sen ne hissederdin bir erkek olarak aramizda manevi bir bağ var onla
Ama siz de ipleri uçuruma vermişsiniz. İnsan bu kadar çaba gösteren birine neden bu denli düşman olur pek bir anlam veremedim doğrusu.
Ne mi hissederdim anlayamadım?
yok aslında hep o hata yapıyor ve bir anda soğuk davranıyor ruh hali değişik bende tepki olarak kesiyorum konusmayi o yapar o barisir özür diler ve yine aynı şey ama sevgi hep var
evet
Yani ne desem bilemedim çünkü ne bu böyle hatalar zinciri gibi, sürekli hata yapmak aşkı ve ilişkiyi yıpratacağı için yitirir.
Yani sizin ilişkinizden dolayı pek bir şey hissetmedim, ama diyeceğim tek şey şu ki; eğer olmuyorsa olmuyordur zorlamanın manası yoktur.
Bence güzel olur ama arkasına da mutlaka bir şeyler yazmayı unutma
ee tabii😇😇maneviyatı olan yazılarımla
Kesinlikle bence de şart 😃
güzel fkir aferin
Yolla
Bu kız hep cepte kalacak benim icin der
kendine saygın olsun