Bir senelik sevgilim iphone 6 kullanıyor. Telefonu şarj tutmuyor, hep kapanıyor. Ulaşamayınca moralim bozuluyor. İphone 12 almak istiyor ama borçları yüzünden alamıyor. Ben ona hediye etsem ne düşünür? Kabul etmem diyor ama bu zamana kadar borçlarına da yardım ettim. Bunu niye kabul etmesin? Hem elindekine baktıkça beni hep hatırlar. Siz alır mıydınız?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBen almam, sonuçta böyle pahalı hediyeler ayrılık durumunda birbirini suçlama durumuna gidebiliyor.
Ama siz isterseniz Evet, sevgilinize telefon alabilirsiniz. Telefonlar, sevdiklerimizle iletişim kurmanın yanı sıra, birçok işlevi yerine getirmek için kullanılabilir. Örneğin, fotoğraf çekmek, müzik dinlemek, internete bağlanmak, oyun oynamak ve daha fazlası. Telefon seçimi, bütçenize, ihtiyaçlarınıza ve tercihlerinize bağlıdır. İyi bir telefon seçmek için, özelliklerini, fiyatını ve kullanıcı yorumlarını karşılaştırabilirsiniz. İyi bir seçim yapmanızı dilerim.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bazıları arada resmiyet yok filan yazmış. Sevmenin resmiyetle ne alakası var onuda anlamadım, ben alırdım şahsen ama kişiye göre de değişir tabi, kabuledermi bilmem yani
15 Yorumla
Soran+1 yılEn iyi cevap bu teşekkür ederim en önemlisi sevgi tabiki zamanla ayrılabilir kendi tercihi. Ben içimden gelerek hediye alıyorum
Soran+1 yılErkekler hiçbir şeyi haketmiyor valla bende onu anladım şu 2 ay içinde. Ne kadar çabalarsan okadar kaybedersin
Soran+1 yılSüleymancı çocuk bulmuştum oda iyi çıkmadı kanka 😂
Almam. Adı üstünde sevgili, arada bir resmiyet yok. Bu yüzden pahalı hediyeler almak her iki taraf içinde çok saçma. Böyle hediyeleri evlendikten sonra alırım
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
8Cevap
Bacım sende sorma al hediye et ne diye bize soruyorsun. Ben sevgiliye hiç bir şey almam ancak üzerime doğrultulan silahın önüne atlarsa her şey dahil ömrümüde veririm diğer türlü nein ☝🏻
02 Yorumla
Soran+1 yılOldu can vermediğimiz kalmıştı 😂
Hayır almam… maddi hediye kabul de etmem… karşılıklı kullanılıyor hissini sevmiyorum… buna izin verecek bi şey yapmam bende almazdım aşırı pahalı bi hediye…
00 Yorumla
+1 yılHayır şu anki eşime bile sevgiliyken pahalı hediyeler almadım kocama alırım ancak böyle hediyeleri
01 Yorumla
Soran+1 yılEvlenince zaten otomatik alamazsın çünkü masraflar artınca kenara 3-5 bile atamıyorsun ki hem aldatan evliyken de aldatır. Sevgiliye de alınır öyle ayırmamak lazım
+1 yılÇüşşş daha neler
Sevgiliye alabiliyor ise
Annesine alsın04 Yorumla
Soran+1 yılAnneme aldım zaten 😂
- +1 yıl
Babana al 😃
Soran+1 yılEski telefonu gönderdim onada. Aslında hiçbir şeyi haketmiyor da baba işte mecbur kalıyoz
- +1 yıl
Sevgiliye bu kadar büyük bir şey yapma
Sakınbyapma çünkü terk edilip aylarca terk eden sevgilisinin telefon borcunu ödeyen kızlarla dolu
00 Yorumla
+1 yılAlınır da iPhone 12 çok pahalı. Ayrılsanız istenmez de. Redmi falan alın. Telefon sonuçta.
00 Yorumla
+1 yılSevgili iken almam evliyken alırım o da zorlq
00 Yorumla
+1 yılBenim param yok o bana alsın 🤣
00 Yorumla
+1 yılO kadar da değil de redmi serilerinden birini al
01 Yorumla
Soran+1 yılRedmi alsam kullanmaz ki senelerdir iphone alışmış
+1 yılO bana alsın
00 YorumlaAldım geçen yıl
00 YorumlaAlmazdım
00 Yorumla