22 yaşında bi erkeğim dışarıdan her ne kadar sert gorunsemde evet ben ayısız yapamıyorum. Çok güzel bir ayıcıgım vardı ama onu da elektrikli sobanın önünde unuttum. Erimiş gitmiş. Belki yadırgayan olur ama benim için gerçekten çok zor bi durum. 30 -40 cm sade bir ayıcık alıcam kendime. Ama önünde Love yazıyo falan çoğunun istemiyorum onlardan. Varsa güzel ayıcık linkini beninle paylaşın lütfen?
Arkadaşlar pelus ayıcık alıcam. Yardım lütfen :) ?
1. Bu benim aradığım boylarda değil bana bunun yarısı kadar bisey lazım 2. si tip olarak da benim kriterlerime uymuyor 3. Evet fiyatı gerçekten pahalı:)
Siyah beyaz ya da krem rengi tonlarında kirli beyaz gibi bir renk olabilir birde aksesuarı fazla olmasa iyi olur sade bisey olsun öyle önünde love move yazmasın olur mu xd😅
Yani güzelmiş kahverengi falan da bana biraz daha sade biseyler lazım mümkünse fları falan bile olmasın istiyorum ama ilgilendiğin için teşekkür ederim. Eğer bana göre olduğunu düşündüğün başka olursa onu da paylaşmanı rica ederim 😅🙏
Siyah beyaz olur krem tarzı olabilir yerine göre sevip yerine göre dövüyorum o yüzden incigi boncuğu fazla olmasa güzel olur elim acımasın zdd kriterlerin bunlar ha bir de oturabilsin bazıları oturmuyor da kolay kolay xd
Görmüştüm bunu da fazla dikkatli incelememistim. Yaanii böyle bisey olabilir aslında. Bunu kaydettim düzgün bisey bulamazsam bulunsun aklımda. He yanliz fiyatı biraz ucuz geldi bana belki birebir resimdeki ürün ile aynısı gelmeyedebilir ya da malzeme kalitesi...