Merhaba öncelikle bugün on6 iletişim Adında bir sayfadan iPhone 14 pro max kazandım bana mesaj attılar neyse 299 ₺ gümrük vergi ücreti istediler bende tamam dedim ödedim
Sonra
(Ürünlerimiz gümrük ürünleri olduğu için işlemin onaylanması için kişinin kendi adına ödemeyi yapması gerekmektedir. Satışlarımız devlet tarafından kontrol edildiği için toplu satışların gerçekleşmemesi adına prosdür bu şekildedir. Imei ödemesi
“geri “ şekilde sizlere aktarılacak tutardır Çeklişten kazandığınız ürünün imei üctetini şirket olarak biz karşılamaktayız herhangi bir extradan ödeme yapmış olmuyorsunuz. Ödemeyi yaptıktan sonra işlem onayınızın ardından ödemeniz hesabınıza şirket tarafından otomatik talimat ile transfer edilmektedir.
İmei ödemesi 20.000TL’dir şirket olarak anlaşmamız olduğu için firmamıza özel uygulanan indirim ile 2498 ₺’dir imeil ödemesini gerçekleştirdikten sonra otomatik olarak işleminiz onaylanır kargo çıkışınız sağlanır. Maximum 5-10 dakika arasında yapmış olduğunuz ödeme hesabınıza transfer edilecektir.
Normalde 20.000 TL ama biz toplu kayıt yaptığımız için sizden sadece 2498 TL alınacak daha sonra size 5 dakika içinde geri iade edilecektir bilgilerinize arz ederim.)
Diye böyle bir yazı gönderdi bende dedim iptal edin yalan falan
Sonra
(Ödemeyi yarım bıraktığınız için IMEI ödemesi devlet tarafından karşınıza çıkabilir bilginiz olsun adınıza faturayı kestik size önerim bu durumu takip edip herhangi bir icrayla karşı karşıya kalmamanız Sigorta bedelini ödeyen her kullanıcı IMEIL ödemesini yapmak zorundadır cihaz adınıza kayıt yapılır ve cihaz başkasına verilemez bu sebebten dolayı IMEIL ödemesi yapmayan üyelere cihaz bedeli hakkında haciz işlemi başlatılacaktır.
Ayrıca EK bilgi
Cayma işlemlerini başlatmak zorunda kalırız 54.000 TL fatura bedeli olan cihazınızın cayma bedeli 18250 TL dir cayma işlemini gerçekleştirmezseniz firma avukatlarımıza bildiriyoruz adli işlemleri başlatılıyor adınıza dava açılarak mahkemede cihazın fatura bedeli sizden yasal yollarla alınacaktır ve mahkeme masrafları vs sizden istenir. Haciz tebligatı ulaşır ikametgahınıza bilgilerinize Sunulmuştur
Adınıza bir fatura kesildi. Bu faturanın içerisinde adınıza cihaz kayıt edildi. Ayrıca 2 yıl garanti belgesi oluşturuldu. Bunların iptali olmaz olamaz efendim.)
Yazdılar doğrumu acaba
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Net dolandırıcı sakın inanma hiç bişey yapamaz zaten çekilişle kazanmışsın yani hediye bu yüzden senden asla bişey talep edemezler. Edenler de böyle dolandırıcı
Ya saçmalama dolandıriyorlar işte :)) git suc duyurusunda bulun
Yarın olsunda
neyse 299 lira ile kurtarmışsın durumu daha fazla dolandırılmaktan kurtulmuşsun
Bu hilelere düşmeyin ya
Git karakola durumu söyle
Knk bir 2 kez daha olmuştu ama sence bu doğrumu olur mu böyle bir şey tc kimlik falan vermedim ya da imza atmadım
Knk bir sorun çıkar mı
Hiçbir kimlik bilgini net ortamında kimseye verme. Görmediğin ürün için imza atma. sakın ama sakın dolandırıcıların yöntemi bitmez yapay zeka ses ve görüntü sistemi ile bile dolandırıyorlar
Yok kimlik vermedin isim soyisim adres numara e posta
Adres de sorun işte
Bence sen karakola gidip söyle durumu
Knk ama eski adresi verdim no 21 Di eskiden şu an 23 ama bir sorun olmaz değilmi e devletten sorgulayamazmıyım
Knk instagram versene sana ss atayım
Karakolda bana bişey olur mu
Karakolda sana bir şey olmaz dolandırıcı değilsin ama en azından ne yapman gerektiğini söylerler dolandırıcı tehdit de edebiliyor mesela
Anladım tamam
Ama knk sence bir sorun çıkar mı
Eski adres verdim nede olsa birde instagram verirmisin sana bir ss atacam
Instagram veremiyorum ama çok büyük bir sorun çıkmaz Sen sadece Dikkatli davran
Bişey danışmam lazım fake hesap versends olur
Dikkat edecem
Polise şikayet ettim dedi bu yalan
Dolandırıcı
Peki bir sorun çıkar mı
Sorun çıkmaz