Ponçik kalpliler sessizce bu soruyu sevdi 🥲

Ponçik kalpliler sessizce bu soruyu sevdi 🥲
Girerim. Özünde çok takıntılı biriyimdir. Gerekli, gereksiz çoğu şeyi utanç olarak görürüm ama bir marketin poşeti ile başka bir markete girerken hiç durup düşünmedim. Neticede istediğim marketten alışveriş yapabilirim. Makarnayı BİM'den alırsam, mercimeği de gider A101'den alırım. Kim ne diyebilir ya da ne düşünebilir hakkımda...
Girerim 🤔bir marketten yoğurt aldım sonra bime girdim kasada yoğurdu poşetle yere koydum ürünleri geçerken arkamdaki teyze onuda ver onuda saklama dedi 😂😂 çok tersime geldi poşeti gözüne sokup ne yazıyo burada dedim 😂😂 mutlaka fiş alıp atmıyorum sorun olursa fiş var zaten. Ama sıkıntı yaa
Bim’e gidiyorum bütün bakliyat, yoğurt süt falan ne varsa alıyorum sonra geliyorum A101’e diyorum ki “Ben bunları köşeye bıraktım haberiniz olsun abur cubur alıcam”
A101’den de abur cubur alıyorum
Zincir marketlerde yapılır ya
Oradaki çalışan onu dert etmez
Ama aynı mahallenin bakkalları arasında olmaz mesela sjfj
Teşekkür ederimm🍁
Cevap
7Cevap
Evet girerim tabi ki de neden olmasın.. ben zaten bir keresinde BİM poşeti ile Migrosa girmiştim migrostan aldığım ürünle de A 101 e gittim :D kimse de bir şey diyemez sjsjsj
Çok tercih ettiğim bişey değil ya mümkün olduğunca yapmamaya çalışırım 🤦🏼♀️😅
Ya özel bir market ama yine de girerken kendimi bı rahatsız hissediyorum, hele hele bakkala falan başka market poşeti ile giremem. Önce bakkala uğrarım ondan sonra markete ugraririm 😅
Evet giriyorum. Hepsi tek mahallede zaten çalışanlar bile birbirini biliyor.
Ayıp olur diye girmem. Ailemden öyle gördüm ben küçükken.
Marketlere rahat giriyorumda bakkallara market poşetiyle giremiyorum.
Önceden olsaydı utanırdım djjdjd ama bu saatten sonra sanırım umurumda olmazdı kfkfkf
İvet onlayla poşeti paralı yapmaşınlay 😡
kanı bozuk insan her şeyi yapar
sorunun içeriğine göre cevapladım bir de 😂 poşetle gitmiyorum markete poşeti satın alıyorum alışveriş ödeme sırasında
Giremem ben de jhasjhjs.
Girerim
Girmem
Evet
Giriyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?