Yerli malı toz çamaşır deterjanları arasında birkaç seçenek bulunuyor. Eğer Ariel’e alternatif arıyorsanız, Persil yerli üretim olsa da oldukça yaygın ve etkili bir marka. Diğer taraftan, Beyaz Güvercin markası da yerli üretim olmasına rağmen genellikle olumlu yorumlar alıyor ve iyi bir temizlik sağlıyor. Ayrıca Perwoll markasının da bazı ürünleri yerli üretim olup, çamaşırları hem yumuşatıyor hem de güzel temizliyor.
Bunun dışında, Viking ve Tuzla gibi markalar da var; bunlar daha ekonomik seçenekler sunuyor ve leke çıkarma konusunda oldukça başarılılar. Yeni nesil çamaşır makineleriyle uyumlu olmak için az ama etkili miktarda kullanabileceğiniz ürünler öneririm. Yine de her deterjanın formülü farklı olduğu için, bir süre denemek en iyisi olacaktır.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBildiğim kadarıyla ABC ve Bingo yerli üreticilerimiz. Kalite konusunda da bir sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum. Leke bırakma konusunu birçok toz deterjanda yaşayabilirsin bu yüzden benim sana önerim sıvı deterjan kullanmaktan yana olacak.
00 Yorumla
+1 yılTürkiye’de üretilen birkaç toz çamaşır deterjanı markası bulunmaktadır. İşte bazı öneriler:
ABC
BİNGO
ERSAĞ
ETİ MATİK
HAS MATİK
KALYON
NİX SODA MATİK
TEST MATİK
VİKİNG PROFESYONEL
Bu markaların her biri, çamaşırlarınızı temizlemek için etkili bir seçenek olabilir. Ancak hangi ürünün sizin için en iyi olduğunu belirlemek, kişisel tercihlerinize ve çamaşır yıkama ihtiyaçlarınıza bağlıdır.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
+1 yılİsrail zaten o ürünler için alacağı ödemeyi en baştan alıyor. Ülkede bulunan ürünler zaten parası ödenmiş ürünler. İsrail alacağını aldı. Sizin şu an alıp almamanız bir şey kaybettirmiyor. Ne kullanıyorsanız almaya devam edebilirsiniz İsrail ekonomisinde hiçbir şey değişmiyor sonuçta.
211 Yorumla- +1 yıl
Yanıldığın nokta şu ki ürünler tükenmezse yeni sipariş geçilmez...
Soran+1 yılMeseleye çok dar bakıyorsun.. Ben almaya devam edeceğime mağazalardakiker çöp olsun.. Satıcılar tekrardan İsrail'den sipariş vermesin. Çoğu firma şu an deposunda olan ürünleri imha etti zararına.. Kimi imha etmedi satmaya devam ediyor. O devam edenler tekrar deposuna ürün çekmesşn diye boykot edilmeli. Sadece mesele İsrail de değil. Neden biz kendi ürünlerimizi alıp ülke ekonomisine katkı sağlamayalım? Yahudiler uyanıklılık yapıp her alana yayılmışlar tüm güç ellerine geçmiş.. Biz ise sadece izlemişiz ve birbirimizi yemişiz
- +1 yıl
Yerli diyip aldığınız markaların fabrika ortakları bile Yahudi her şekilde İsrail'e para girecek şu an elinizde tuttuğunuz telefon kullandığınız internet altyapısı bağlı olduğunuz şebeke hizmetleri içinde bulunduğunuz ev eşyalar bindiğiniz araçlar o arabanın yakıtını aldınız yakıt üzerinizdeki kıyafetler yediğiniz ekmeğin üretildiği buğday tohumuna kadar İsrail'e ait.. Daha sayarım ama yeterli diye düşünüyorum. Dar bakan ben miyim ki? Sadece deterjan almayınca geniş bakılıyormuş sanırım öğrenmiş oldum teşekkür ediyorum 😊
Soran+1 yılZaten öyle , telefonları işin içine ekleyene kadar çok yolu var. Sadece senin verdiğin örnek dardı. "Parası ödenmiş ürün" diye sıkıştırman dar bir düşünce. Yahudi olmayan markaları araştırıyorum şuanda. Ben de Google'da pek fazla bulamadığımdan buraya sordum. . Ben telefon sormadım deterjan soruyorum bir soru sordum cidden çok yoruldum ya.. Bilseydim sormazdım. Hummell ayakkabı iyi mi diye sorsam düzgün cevap alırdım , memnun kaldığınız deterjan var mı diye sorunca neden bu yorumlar bu kadar yıprattı? Senin için söylemiyorum..
- +1 yıl
Soruyu soran hanımefendi sorduğunuz soru çok normal ama şu sıralar ülke Filistin İsrail meselesinden dolayı ikiye bölünmüş vaziyette tahmin edersiniz ki. Türk deterjan markası arıyorum deseydiniz kimse uzatmazdı tatmin edici cevaplar alırdınız. İsrail malı almak istemiyorum diyince insanlar (bende dahil) siyasi yaklaştı cevaba. Bu arada Ersağ ürünleri tavsiye ediyorum hem bitkisel alerjen madde içermiyor hemde yerli üretim Ana fabrika Denizli'de diye biliyorum.
Soran+1 yılAşağıdaki şahıslar siyaset yapmıyor ki.. Bu saatte bu soruyu sormamla uğraşıyorlar. Ersağ 'ı duydum , birkaç kez kullanmıştık. . Bu şekilde cavaplar bekliyorum insanlardan ama insanlar çok başkalaşmış:( Neyse teşekkürler iyi geceler.
- 1 yıl
Herkes sizin gibi düşünürse İsrail ve yandaşları zengin olur ve mermi olarak yakında bizede doner
- 1 yıl
Siz israillimisiniz?
Yaklaşım tarzınız nekadar cahilce.
İnsanları resmen israil mallarını almaya tesvik ediyor şerre yönlendiriyorsunuz.
Parası verilmiş mallardan boykota başladık biz daha sonra ülkemize malları daha az girer. O giren mallarda senin gibi zihneyetler sayesinde maalesef. Eğer herkes boykot ederse nasıl kalkınacak israil söylermisiniz?
İnsan önce kendi ülkesinin üreticisini destekler kalkındırır. Maşaallah bizim ülkemizde okadar çok mal varki herkese yetiyor. - 1 yıl
@Zeynepnur90 böyleleri çok var maalesef ki.
Bunlar anlamaz ki ne desek boş
+1 yılYerli malı diye tutturursan kullanacak pek fazla bir şey kalmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin aldığın bi paket deterjanla israil zengin olmuyor, merak etme
03 Yorumla
Soran+1 yılGel de anlat şimdi buna.. Sadece mesele İsrail değil. Neden Türk malı kullanmayalım? Ayrıca bemim aldığım bir paket ama şu an bu amaçla boykot yapan milyon insan var.. Hiçbir şey yapmamaktan iyidir.
Cevap sahibi+1 yılmaalesef dünyanın en zenginleri yahudiler, o yüzden bütün avrupa birliği ve amerika korkuyor, paralarını, yatırımlarını çekerlerse diye ve bu adamlar paradan para kazanıyor, tefeci çoğu, ilegal işlerden çoğu kazançları, öyle deterjan satmayla zengin olmuyorlar, onlar paravan şitketleri, paraları aklamak için
- 1 yıl
Herkes sizin gibi düşünürse İsrail ve yandaşları zengin olur ve bize dönüsude bugün Filistin'e olduğu gibi yarın bizede olabilir
+1 yılKonu israilden uzak ama toz detarjan artik kullanmiyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılSadece İsrail için değil zaten. Sıvı deterjan kullandığım da oldu ama sanki onlar daha çok parfümlü koku bırakıyor gibi..
+1 yılBunu Google de aratsan bürsürü marka çıkar bu saate cidden mi
069 Yorumla
Soran+1 yılBenim yaşadığım saat ile senin yaşadığın saat bir olmayabilir..
- +1 yıl
Abla Kanada da mı yaşıyorsun Japonya’da mı
Soran+1 yıl@brk6868 Bu ne yan hesap mı? 2 farklı kişi aynı anda algılayamamış olamaz bence.. :)) iq ile cümle kuran bir kitle var , her cümlenize bunu ekliyorsunuz başka bir şey bildiğiniz yok.. Biraz aşın kendinizi.. Bu saatte burada çevrimiçisin sorduğum soruya laf yetiştiriyorsun. Verdiğim cevabı algılayamayacak bir MSS ne sahip olmadığın için de yan hesapla desteklemeye çalışıyorsun kendini.. Gidin bu sorudan madem , bu saatte 'MALUUM KONULAR' I arıyorsunuz sanki bilmiyoruz sizin gibileri.
- +1 yıl
Bizim seviyemiz düşük olduğu için onlara cevap yazamıyoruz senin düşündüğün gibi bir ortaklık yok ama arkadaş zeki birisiymiş senin sorduğun soru bir ticaretçi bu işten gelen birisi olarak şunu söyleyebilirimki yurt dışından gelen bir malın gümrükte iken toplam paranın yarısı ödenir ve gümrükten çıktıktan sonrada diğer yarısı ödenir yani senin aldığın çamaşır deterjanı Cola gibi ürünler senin Ahmet abi Mehmet abi gibi kişiler 2 bu savaş bu pazartesi başlamadı 1967 den beri devam eden bir sürecin sonucu o yüzden bu saate sorduğun aptalca bir soruya muhalefet etmek benim hakkım
Soran+1 yılDevrik cümlelerini ve hakaret kelimelerini al defol!
- +1 yıl
Olayları bilmeden yargılama köpek
- +1 yıl
Birde devrik cümle olayını uygulama düzeltiyor aslanım
Soran+1 yıl@brk6868 Yaşınız 22 -23 .. Arkadaş soruyla alakasız ne yazıyorsunuz? 'Benim yaşadığım saat ' tamlaması ile kasteddiğimi bile algılayamayıp iq dan falan bahsediyorsunuz. Deterjan soruyorum sizin stresörlerinizle uğraşamayacağım.. Gündüz yoğun çalışıyorum böyle şeylere bakacak zamanım yok. İş yerim var ve orada kilolarca deterjan kullanıyorum.. Tavsiye almak için soruyu şu saatte müsait olup yazabiliyorum.. Sizden 3 yaş büyüğüm sadece iş yerini sizin yaşlarınızdayken kurdum.. Siz ise şu an burada konuyla alakasız cevaplar yazmakla meşgulsünğz aferin..
Soran+1 yıl@brk6868 'Aptalca bir soru ' hakaret değil mi? Yazdığını 5 sn sonra unutuyorsun B12 al arada
- +1 yıl
Abla bizimde gübre üzerine yurt dışına mal satıyoruz senin gittiğin yolu biz 3 kere tamamladık emin olabilirsin
- +1 yıl
Burak bende antalyadayım nerde kalıyorsun
Soran+1 yıl@brk6868 Ya küçümsemek için söylemiyorum da ticaret konusunda çok farkımız var. İstanbul'da hem ticari taksi işletiyoruz , hem hayvancılık yapıyoruz , hem minibüs hattı işletiyoruz , hem gğzellik merkezimiz var burada iq mu sorguluyorsun. Şurada size dava açsam yeridir ya cidden git uyu madem taksicilik zor , direksiyon başında kaza yapma bay!
Soran+1 yıl@brk6868 Çıldıvcam ne? Ariel Türk malı mı? Ben yerli malı soruyorum ya.. Sizi engelledim nasıl yazıyorsunuz halen?
- +1 yıl
Hayvancılık yaptığını kanıtladın
Soran+1 yılHacı Şakir Türk malı mı? Hayır değil..
- +1 yıl
Hacı Şakir Türk gidip bakabilirsin
Soran+1 yıl@brk6868 Ben ne sordum? Siz ne yazıyorsunuz? Alkollü müsünüz? Hakaret küfür , algılayamama her şey var cümlelerinizde. Benim sorduğum soru nereye geldi ya. @kizlarsoruyor 'dan bir yetkiliyi istiyorum lütfen.. Bu iki kişiyi de buradsn engelleyebilir misiniz? Sistemde engelledim ancak halen küfür , soruyla alakasız cevap ve hakaret içerikli mesajlara devam ediyorlar.
Soran+1 yıl@kizlarsoruyor @kizlarsoruyor
- +1 yıl
Abla iyi geceler
Soran+1 yılHayvan çiftliğimizde çalışanlarımız var. Aklınca beni mi küçümsedin? Sen daha üni mezunu bile değilsindir ben kendi işyerimi kurdum. Her gün deterjan koklamıyorum hatta deterjanlara elimi bile sürmüyorum. Sadece toptan kilolarca alıp personellerimize dağıtıyoruz... Eğer iş yerimi bilsen bana küfür etmeye korkardın.. Gübreciymiş
- +1 yıl
Abla azıcık yürekliysen iş yerinin adını. Ver
- +1 yıl
Ahahahahahahaha burada mevzu üni falan değil Hanımefendi
Yanlız konuştuğunuz kişi gübre fabrikası var siz bir hayvandan 1 milyon kar ediyırdanız karşınızdaki kişi bir tırdan 5 m para kaldırıyor üni falan boş zaten sizde okuyup bir şey olmadıgınız için ailenizmi artık akrabanızla yapıyorsunuz bilemem
Zaten sizin gibiler ticaret te çabuk batan tipler ticari araç iletiyorum kendim antalya da hani (desteksiz) emin olun sizden daha vizyonluyuz
Soran+1 yıl@brk6868 ne anlatıyorsun içmek falan sarhoş musunuz?
Soran+1 yılBurada rimel memnuniyeti sorarlar insanlar normal şekilde cevap verir, kolsaati sorarlar normal şekilde cevap verirler. Ben de Türk malı bir deterjan markası sordum siz ne anlatıyorsunuz? Hakikatten ne anlatıyorsunuz? Siz nasıl bana küfredersinşz bu hadde nasıl erişebildiniz? Dava açınca ya da yüzyüze gelince telefon numarasını isteyince bile asla iletişim kuramayacak. Hatta belki de yanlış numara yazacak insanlarsınız siz.. Ve engelleme de işe yaramıyor..
Buraya telefon numaralarınızı yazın ve gerçek isimlerinizi- +1 yıl
Ablacım ben iyi geceler diliyorum sen gene istediğini yap biraz seninle eğlenmiş olduk hakkını helal et
Soran+1 yıl@brk6868 Arkadaş denize 0 ev dediğine göre arkadaşla bayağı tanışıyorsun ve burada bana laf yetiştirmek için mahalle kavgasında yanına adam alır gibi bu hesapla gelmiş. Çok güzel güzel de. Banane siizn mal varlığınızdan. Ben oluduğum üniden sonra iş yeri kurdum zaten siz ne anlatıyorsunuz asıl skraba parasını devam ettiren siz oluyorsunuz farkında mısınız? AYRICA DEFALARCA KÜÇÜMSEMEK İÇİN ÇIRPINAN VE KÜFÜRLE MÜNASEBETİNİ KESMEYEN SIZLERSİNİZ İYİ MİSİNİZ? VERSENİZE İSİM VE NUMARALARINIZI
- +1 yıl
Abla emin ol bazı şeyler o kadar kolay olmuyor cidden evet tanışıyoruz haklısın ben sana hak veriyorum tabikide haklısın biz eğlendik seninle ama bu daha dün başlayan bir savaş değil Osmanlı’nın yıkılışından bu güne kadar ben senden özür diliyorum sakın korktular falan diye düşünme yani bugün demi aklına geldi yahudilerden mal aldığın
- +1 yıl
Eleştirimiz ona yoksa biz senin iyi niyetini anladık ama bu senin almamanla alakalı bir problem değil bunun sorumlusu iktidardır bu Arada samimiyetini anlıyorum ama dediğim gibi orada ayrışıyoruz hakaretler içinde haklısın zor günler geçiyoruz ne olur hak ver
Soran+1 yılMesele sadece İsrail değil ki. Basitçe kullandıysanız örneğin; "Boron güzel ben kullandım" diye cevap vermek bu kadar zor olmamalıydı. Özür falan kabul etmiyorum. Telefon ve isim paylaşırsanız iyi olur paylaşmazsanız da Adli Bilişim çok kolay buluyor her şeyi
- +1 yıl
Siyasi görüşünü bilmiyorum ama iktidar o malı bu ülkeye sokturtamayacak o zaman
- +1 yıl
Abla telefonumu açık bir şekilde paylaşmamı bekliyorsun ben küçüklüğümü yaptım sana iyi geceler diliyorum
Soran+1 yılBenim çocuğum var , iş yerim var , birden fazla işlerim var.. Bir gün içinde şehirden şehire geçiyorum."Benim yaşadığım saat" senin yaşadığın saat ile örtüşmez. Sen kalkıp bu saatte benim sorduğum soruyla aklınca eğlence bulursun ben de işlerim için burada tavsiye ararım. Çünkğ ben anca bu saatte bu soruyu yazabilirim Google 'da yeterli bilgi edinemexim. Burada özellikle kadınlar eğer kullandıkları deterjandan memnun iseler onu alacaktım. Çünkü ben 5 kiloluk deterjan almıyorum sadece kilolarca aliyorum tabiki de verdigim para iyi bir ürüne gitsin diye o kucumsediğiniz ticaretimin planlamasını ve muhasebesini ancak bu saatlerde yapabiliyorum.. Bir tane soru sorduk inek yikamaya konu getirdiniz. O isi yapan insanlari bile asagiladiniz.. Hayvanlarimizin bakimini yapan insanlari bile asagiladiniz aslinda belki de farkinda olmayaraktan. Ama sistematik sekilde burada arkadaşca birilerina aklinizca baskilayip gerginlik cikartmaniz şu saatteki vasfınızdır..
- +1 yıl
Güzel ablam Kimseyi küçümsedik
Biz senden özür diliyoruz çok haklısın bizde bak abla gençiz çalışıyoruz emekçiyiz kimseyi falan küçümsemiyoruz sende haklısın
Kusura bakma bak benim dayılarımda hayvancılıkla ugrasıyıyor kimseyi küçümsemiyoruz senden çok özür diliyoruz hep abla cümle kullanırken kusura bakma
Soran+1 yıl@brk6868 Vermesen de bulurum. Tanıdığım birisinin başına bir olay gelmişti, kendisi emlakçı idi. Oradan biliyorum. Adli işlemlerde Bilişim yetkilileri öyle bir isim buluyor ki. Ne numara paylaş ne de isim Çav!
- +1 yıl
Abla biz bulamasın demiyoruz 10 saniyede bulunur senden özür diledik
- +1 yıl
Her defasında abla dedik eğer küçümseseydim abla demezdim bizde hayvancılık yapıyoruz kimse sizi küçümsemiyor 10 defa özür diledik elimden bir şey gelmiyor hakkını helal et
Soran+1 yıl@brk6868 Mesleklerden sonra geldik şimdi dayım polis amcam milletvekiline..😂 Hakikatte iyi geceler bay
- +1 yıl
Abla kendine iyi bak bizimde milletvekili tanıdıklarımız var yani bu gövde gösterisi haline geldi ben birdaha özür dileyecem iyi geceler bu son mesajım
Bu saate kafanıza Bu mu takıldı
16 Yorumla
Soran+1 yılYani saatin ne önemi var? Sen bu saatte burada çevrimiçisin ne gibi konuyu arıyorsan o başlığa tıkla madem.. Ben internetten sipariş gireceğim.. Gün içinde yoğun çalışan bir insanım rvimin ihtiyaçlarına şu an bakabiliyorjm sanane? SANANE YA!
Soran+1 yılGoogle 'da memnuniyet üzerine cevap bulamadım. Ben soruda Boron'dan memnun olmayanlar var kendim Ariel kullanıyorum sizin kullandığınız memnun olduğunuz var mı? İçerikli bir soru sordum aslında. Burada iyi rimel markası bile soruluyorken, iyi törpü soruluyorken benim sorumun abes olan kısmı nedir?
- +1 yıl
Abla ciddi ciddi soruyorum ney yıkıyorsunuz
+1 yılbingo hayat kimyanın
34 Yorumla
Soran+1 yılBingo Türk malı mı? her şey o kadar yabancı ki. Türk malı diye bakıyorum halbuyse Türkiye üretilen İsrail malıymış
- +1 yıl
bingo türk malı srail ile bir ilgisi yok
Soran+1 yılCevabınız için teşekkürler soruma bir kaç kişi hariç mantıklı cevap veren yok. Ben memnun kalınan deterjan soruyorum insanlar küfrediyor hayret!
- +1 yıl
İnsan dwğillerse...
Boron
20 YorumlaBingo
20 YorumlaBingo YDÜ galibba
40 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYok ki 🤠
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri