Trendyoldan satış yapıyorum bunun için Instagram hesabı da açtım ürünlerin görsellerini yüklüyorum satıldıkça toptandan alıyorum ama bazısı tükeniyor kaç günde bir stok güncellemeliyim sizce çünkü sipariş geliyor bir kaç kez iptal etmek zorunda kaldım şu an kararsızm nasıl yapsam diye
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Aylık veya haftalık talep miktarına bak ve aşağı yukarı grafik eğrisine göre bir tık fazla sipariş ver toptancıya hatta imalathanesine. Diyelimki aylık 100 tane sipariş alıyorsunuz diğer ay 110 tane sipariş alacakmışsınız gibi imalatçı firmayla sipariş geçmelisiniz. Hepsini bir seferde almaya gücünüz yoksa parti parti alacağım diyebilirsiniz.
Merhaba bir şey sorucam
Evet
Bu işe başlarken sermayeniz ne kadardı acaba bilginiz varmıydi satış konusunda?
Sermayem yoktu satıldıkça annemden aldım 1aylık maaşımı annene verdim sonra da param dönmeye başladı
Ürünleri nerden buldunuz sermayeniz olmadan?
Mağazadan toptandan görselleri kullandım satıldıkça aldım
Size özelden yazsam olur mu ya bu konular hakkında daha fazla bilgi almak istiyorum sorun olmaz ise?
Bende çok bilmiyorum. Yeni başladım bir uzmanla görüşmenizi öneririm
Ne kadar süredir yapıyorsunuz bu işi?
7ay
Samaryumkids
Sayfanıza baktım oldukça iyi şu an mağazanızda iyi bence sizde baya geliştirmissiniz kendinizi
Teşekkür ederim
Rica ederim bu iş İstanbul dışında yapılır mı sizce bide siz sermaye olmadan ürün resimleri falan nasıl yaptınız
Toptan mağazaların görsellerini rica ettim onlar da paylaştı satıldıkça seri şeklinde alıyorum
Hem ürünlerim çoğalıyor gemde satışlarım oluyor
Reklam veriyormusunuz satışlar için yoksa organik satışlar mi yapıyorsunuz
Reklam vermiyorum bir kaç kez Trendyoldan öne çıkar tarzı yaptım onun dışında bir şey yapmadım
Size kafam takılan şeyler olduğunda ınstagram dan sorabilirmiyim?
Yazdığım gibi uzman değilim daha bilecek kişilere yönelmenizi tavsiye ederim
Haklısınız da yinede Temel deki şeyler hakkında bilgi sahibi olduğunuzu düşünüyorum 🙂
Ne satıyorsunuz
Çocuk kıyafetleri
Ben 1 ay oldu ortağı olduğum bi iş vardı kapatmak zorunda kaldım. Bende ayakkabı satışı yapmayı düşünüyorum ama deneyimim olmadığı için bu alanda başlayamadım. Zor mu? Komisyonlar yüksek filan diyorlar? Kargo filan?
Birde ortak düşünür müsünüz . Ciddiyim
Ortak düşünmem ama biraz pahalı komisyonlar evet benimde deneyimim yoktu ama iyi oluyor uğraş oluyor insan
Ne kadar zamandır yapıyorsunuz
7ay oldu
Bende bir ortak bulursam bu işte deneyimli birini basliycam inşallah
Tek başınıza yapmanızı öneririm ortaklığı tercih etmem hiçbir zaman
Evet ortaklık zor bunu iyi biliyorum ama beraber çok güzel iş yürüten tanıdıklarım var. Birde yani tek başıma da zor olabilir yani olursa eğer geniş ürün yelpazesiyle bu işe girmek istiyorum. Tedarik kargolama fotoğraf çekimi filan yetişemem diye düşünüyorum.
Evet başladı o kadar yoğun olmayacağını biliyorummm
Bu işler belli olmaz bir bakarsın birden büyürsün çabalarsan eğer ama yine de doğrusunu herkes iyi bilir kendisi için
İstanbul da misiniz?
Evet
240 tl ye toptan aldığım çocuk ayakkabısını kaç tl den trendyolda satmam gerek? 3 katı kadar bir rakam mi yazmam lazım?
Kategori komisyonları değişiyor benim kıyafetten yola çıkarsam 600 küsür
İnstagram dan da bu işi ilerletmek gerekiyor sanırım . orada herhangi bir komisyon yok dimi
İnstagramda sadece ürünlerimi paylaşıyor Trendyol adresimi giriyorum oraya bir şey ödemiyorum
Anladım. Eğer ki ortak düşünürseniz konuşabiliriz tanışabiliriz. 12 yıl ayakkabı işi içindeydim. Toptancı değil direkt imalatçıları ürün tedarik edebilirim. Böyle bi avantajı da var. Düşününn
Teşekkür ederim
Hayırlı geceler
Size de hayırlı günler