Alışveriş & Hediyeler En çok nereden alışveriş yapıyorsunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Trendyol Amazon Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç En çok nereden alışveriş yapıyorsunuz? Cevapla Alışveriş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
yolcununbiri Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Pazardan. Seçenekler arasından ikisi de değil. Bir zamanlar trendyoldu ama onun da iki yüzlülüğünü görünce bıraktım. 1 1 Yorumla huzunluyurek +1 yıl Pazardan giyinir misiniz? ↗ soruma bekliyorum Yorumla
Doludoludolu Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Trendyol ama amazondan da almıştım birşeyler aşırı hızlı gelmişti şansmı hep mi öyle bilmiyorum 0 0 Yorumla
Hemeraa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Genelde Trendyol amazondan nadiren alışveriş yaparım. 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Amazonu hiç bakmadim hep trendyol 0 0 Yorumla
Gamsızmaviii Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Onsta 0 1 Yorumla Gamsızmaviii +1 yıl En son trendyoldu ama Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,2b cevap paylaştı. ikisi de değil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Pazardan. Seçenekler arasından ikisi de değil. Bir zamanlar trendyoldu ama onun da iki yüzlülüğünü görünce bıraktım.
Pazardan giyinir misiniz? ↗ soruma bekliyorum
Trendyol ama amazondan da almıştım birşeyler aşırı hızlı gelmişti şansmı hep mi öyle bilmiyorum
Genelde Trendyol amazondan nadiren alışveriş yaparım.
Amazonu hiç bakmadim hep trendyol
İkisindende yapıyorum
Ikisindende alisveris yapmiyorum
Trendyol Amazon hiç denemedim
Onsta
En son trendyoldu ama
Ikisi de değil
Aradığım ürün nerde varsa 🙃 genelde trendyol
Trendyol
* dan
Dolaptan
Trendyol tabii ki.