Alışveriş & Hediyeler Sevgilimden çeyrekli bileklik istedim alamam dedi beni sevmiyor mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Soru yukarıda sanırım sevilmiyorum Güncellemeler+1 yıl Aldı 😘 Sevgilimden çeyrekli bileklik istedim alamam dedi beni sevmiyor mu? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Bileklik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Filo01 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 86% +1 yıl Hediyelesmek normal bir şey , ne kadar çok cimri erkek yazmış buraya😁 he birde konuyu cinselliğe getirenlerde olmuş te Allah'ım. 0 0 Yorumla
beyt_16 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 82% +1 yıl Parasız pulsuz boş boş gezen gençlik yetişiyor yakından bir birinizden borç almaya başlamayın da 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sen borç versene Yorumla
Oropaa Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Sevgiyi maddiyatta aramayın. Belki sadece durumu yok diye öyle demişti sana 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,6b cevap paylaştı. alıp almamasıyla sevip sevmemenin alakası nedir? belki adamın onu alacak o kadar parası yok 0 0 Yorumla
MichealJack Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Ben olsam gerekirse gece ek iş yapar, o istemişse alırdım 0 0 Yorumla
Loger Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 74% +1 yıl Hahha çerçeve bileklik onları biz satıyoruz biliyor musun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl her şey karşılıklı değildir ama o da sana gelip popon istiyorum derse ne dersin? 0 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen de ona istediğini veriyorsun demek ki Yorumla Soran +1 yıl İlla konuyu cinselliğe getirecen di mi kafan başka bi şeye basmıyor 31 i azalt Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Aa canım kesinlikle sevilmiyorsun daha fazla vakit ayırma hemen ayrıl sana çeyrek değil direkt bilezik alanları bulmalısın🤣🤣🤣😑 0 0 Yorumla
üzgünkisicik Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Abi sevgilinden maddi bir şey istemek belki durumu yoktur belki ciddi düşünmediniz içın para harcamak istemiyordur 0 0 Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Belki parası yoktur çocuğun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Parası var Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 954 cevap paylaştı. sevgiyi böyle mi ölçyorsun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sen ne veriyorsun ona 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 2 senedir sevgiliyizz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Hediyelesmek normal bir şey , ne kadar çok cimri erkek yazmış buraya😁 he birde konuyu cinselliğe getirenlerde olmuş te Allah'ım.
Parasız pulsuz boş boş gezen gençlik yetişiyor yakından bir birinizden borç almaya başlamayın da
Sen borç versene
Sevgiyi maddiyatta aramayın. Belki sadece durumu yok diye öyle demişti sana
alıp almamasıyla sevip sevmemenin alakası nedir? belki adamın onu alacak o kadar parası yok
Ben olsam gerekirse gece ek iş yapar, o istemişse alırdım
Hahha çerçeve bileklik onları biz satıyoruz biliyor musun
her şey karşılıklı değildir ama o da sana gelip popon istiyorum derse ne dersin?
Sen de ona istediğini veriyorsun demek ki
İlla konuyu cinselliğe getirecen di mi kafan başka bi şeye basmıyor 31 i azalt
Aa canım kesinlikle sevilmiyorsun daha fazla vakit ayırma hemen ayrıl sana çeyrek değil direkt bilezik alanları bulmalısın🤣🤣🤣😑
Abi sevgilinden maddi bir şey istemek belki durumu yoktur belki ciddi düşünmediniz içın para harcamak istemiyordur
Belki parası yoktur çocuğun
Parası var
sevgiyi böyle mi ölçyorsun
Çeyrekli bileklik ne yaa
o senden bişi istedi mi
Maddi durumu nasıl
Sen ne veriyorsun ona
2 senedir sevgiliyizz
Sevgi parayla mı ölçülüyor
:) aa almalı