Etiketini söktüysem ama faturam duruyorsa ürünün iadesini veya değişimini yaparlar mı?

Avvadan iki adet gömlek aldım. Mağazadayken aceleden dolayı 2 gömleğe 1.600 verdim ve bir alana bir bedava kampanyasından aldım. Erkek arkadaşıma alacağımı söyledim. Kasaya geldim bana ürünü tanıtan çalışan etiketi sökmüş. Ben de etiketi söker misiniz diye söylediğimde "zaten çıkardım" dedi ben de tamam dedim. İki gömleği aldım erkek arkadaşım beğendi ve fiyatınk merak edip trendyoldan baktı. Aldığım gömleğim tanesi 345 tlymiş. Resmen 5 tane fiyatına 2 tane aldım. Kendi sayfasına baktığımda 330 tl olruğunu gördüm. Muhtemelen çalışan kazıkladk çünkü ürün etiketine bakmadım. Gömleklerden bir tanesinin yakasında bi etiket vardı fiyat etiketi değil. Marka yazılı etiket. Onu söktüm ama diğerindeki hala duruyor. Yarın iade etmeye götüreceğim hiç giyilmedi 30 gün değişim süreniz var dediler. İade kabul ederler mi etiketi söktüğüm için soruyorum. Ya da değişim yaparlar mı? Çalışan beni kazıkladıysa ne yapmam gerek faturam duruyor.

Etiketini söktüysem ama faturam duruyorsa ürünün iadesini veya değişimini yaparlar mı?