Her Kdın Bir Çiçektir.
Papatya
Lale
Gül
Menekşe
Orkide
Lavanta ( vâlâ )
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Her Kdın Bir Çiçektir.
Nergis Çiçeği. Ve hak edene alırım. Hak etmeyen sürünsede başka çiçek alsamda bunu hakedecek seviyeye gelmediyse asla Nergis çiçeği almam. Kokusu değişik ve ağırdır tıpkı saygı gibi.
"Nergis çiçeği anlamı saygı ve sevgi duymaktır. Bu nedenle hayatımızda büyük bir öneme sahip kıymetlilerimiz için hediye olarak verebileceğimiz manevi değeri yüksek bir çiçektir. Ayrıca kokina gibi aşk çiçeği olarak da bilinir."
kırmızı gül ve mor menekşe severim
Lavanta
Cevap
10Cevap
Ben tüm çiçekleri severim ama en çok da siyah gül ve lavanta seviyorum.. bir de kaktüs var evde bakmak için
Kadınlar çiçek değildir!
Kamu spotunu yapıştırdığıma göre. Benim için çiçek ilk sırada değil. Ama hepsini de severim.
Düşüncelere saygimiz vardir efenim, cvp icin tskler.
Her çiçeği severim kaktüs de dahil buna. Bir seçim yapmak gerekiyorsa papatya ve beyaz orkide olabilir. Sadeliğin şıklığı. 💫
ne güzel, saygilar efenim
🙏😇
Hepsi ayrı güzel hepsinin yeri ayrı, gül ise daha ayrı bir güzel ve gülün yeri bende daha bir başka. Anlamları içinde saklı.
Papatyalardan vazgeçemiyorum, şayet evlenirsem tacımın da papatyalardan olmasını isterim, keza ortanca çiçeğini de çok seviyorum.
Gülüde severim dikeninide recelinide😂
Aslında çiçeklerle çok ilgili değilim ama orkide çiçeğini severim.
Beyaz gül…
Papatya…
Mavi orkide…
Güzel bi arajman olabilir…
Her kadın çiçek değildir. Öyle şeytan lanet kadınlar varki her kadın demek gelmiyor içimden
Papatya ve manolya
Lavanta tabi ki.
Hepsini severim ama şakayık bi başka 🤍
Yasemin çiçeği demek istiyorum ben
Papatya efenim 🌼
Cicekleri sevmem ama lavantanin kokusu guzel sanki
🌹 gül
Güller
Çok güzel ve naif
Gül 🌹 papatya 🌼
Kırmızı gül
Gül ve papatya