Alışveriş & Hediyeler Sevgilime hediye alacağım, dijital saat mi analog saat mi daha güzel duruyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Saatlerde kararsız kaldım sizce hangisi daha güzel Üstteki dijital saat Alttaki dijital olmayan saat Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sevgilime hediye alacağım, dijital saat mi analog saat mi daha güzel duruyor? Cevapla Dijital Soruları Hediye Soruları Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben sevgilime saat almıştım hatta kararsız hangisini alayım diye dijital olmayan saat aldım hatta bunu sevgilime söyledim bana dediği bu saatte güzel ama keşke dijital alsaydın diye bidaha kine dijital almayı düşünüyorum 0 0 Yorumla
By_Barsss Takip Et Master Yaş: 34 , eic 73% +1 yıl Analog saatlerde ki o arkada ki küçük mekanizmalar çalışmazsa pek güzel gelmiyor, dijital daha iyi bir tercih olabilir, bütçen ne kadar? 0 0 Yorumla
MSeyfettinCAN Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 81% +1 yıl Analog saatler daha güzeller ama ben şahsen dijital tercih ederim, akıllı saat. 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,5b cevap paylaştı. Analog saat iyidir 0 0 Yorumla